Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@lenomira13 no ja by som aj chodila, ale nemohla som. tak teraz pomaly začínam, nech sa zas nepresilím naraz. pomaly zo psom na prechádzky a tak. ale inak sa presúvam aj ja autom vela 😀 no snád nebudeme ako slonice. a aj keby...sak sme mladé, to zhodíme 😀
@roxy no ako tak pozeram na tvoje brusenko z 13tt, tak tebe by sa aj zislo pribrat, ved si ako sparatko 😀 trosku zavidim, keby som ja zacinala s takou postavickou, tak sa nebojim ani kil navyse 😉
@lenomira13 no začínala som na 58,5 a teraz mam 61kg...ale vyzerá to tak že vsetko to mam v prsiach, náras o dve čísla za mesiac, brutalita :D ale brusko už také mini je, aj ked len na jednej strane dneska 😀 nejak sa popresúval krpec 😀
@roxy no aj ja citim narast na prsiach minimalne o cislo, tomu som len rada, lebo som sa teda nemala cim chvalit 😀 hrud mam po tatovi plochu 😀
@lenomira13 tak ja tiež neprotestujem, z Ačka na Cčko v pohode. 🙂 akurat tie podprdy potrebujem dokupit, ale asi počkam ci sa to neprehupne až na Dčko, ale to už si neviem velmi na sebe predstavit 😀
Ahojte..tak aj ja sa k vam pridavam..som 13+1tt ,termin porodu mam 3.6.2013... 🙂
A este som zabudla..uz mam doma 5 rocneho synceka tak uz ako tak viem co ma caka aj ked samozrejme kazde tehotenstvo je ine... 🙂
@sana23 ahoj vitaj medzi nami, tak ty uz mas co, to za sebou, aspon nam budes davat dobre rady 😉
@roxy no tak o 3 cisla vacsie by som si ani ja nevedela predstavit na sebe, ale citala som, ze po odkojeni, budu take ako povodne, len o poschodie nizsie 😀
@lenomira13 no to push upka nejak spraví hádam 🙂 ale som zvedavá ako budem vyzerat po pôrode a po kojení. neviem si to predstavit 😖
@roxy sak to aj ja, ale netrapme sa tym uz teraz este mame dost casu na psychicku pripravu, ale najhlavnejsie je, aby sme mali zdraveee deticky, na nespokojnost s vyzorom sa da vzdy pouzit plastika 😀
@lenomira13 jasne 🙂 dnes je moderná doba, vsetko sa dá poriesit...len to musíme dotiahnutdo konca 😉 teším sa už velmi 🙂
@lenomira13 dakujem za privitanie a samozrejme ked budem vedet rada poradim 🙂
@roxy aj ja sa uz moc tesim, akurat si robim chlebik vo vajicku, dost casto mi ide na chut, ale straaaaaasne 🙂
@lenomira13 ja som polievková celé tehu a posledné din mi ide na šaláty chut. ale nepohrdnem ani nejakým zákuskom 😀
Ahojte, aj ja pridavam k Vam, som v 12+4 tt - termin 07.06.2013 🙂
Dakujem a dufam, ze si navzajom vymenime nase tehulkovske info. 1 odbery uz mam za sebou, 12.12. ma caka 1 poradna. Fotku z USG mam z 10 tyzdna 🙂 Co sa tyka bruska, ja mam pocit, ze uz pekne vykuklo, aj ked niekedy si myslim ci to nie je speko brucho (cca 58kg) 🙂
jaj kocky, cely den ma boli hlavaaaaaa. inak pijete kavu v tehotenstve?
@delica ja som mala vysledky o dva dni...
zo zaciatku som kavu nemohla ani citit,ale uz take dva tyzdne ju pijem v pohode,ale slabsiu,silnejsiu nechcem pride mi dost horka... pijem jednu na den a niekedy si poubede spravim nesku tiez slabu s mliekom...ale nie kazdy den...
uz mi je lepsie jak v zaciatkoch,takze uz aj viac jem... len ta hnusna pachut v ustach je stale... 😠
@kavaapalma fuu, ty uz mas aj vysledky? ja len idem takto o tyzden na tie odbery? mne povedala dr. ze 6 ampuliek krvi mi bude brat, aj tebe brali? A co vsetko ti skumali?
Inak ja som bola taka nejaka v strese na zaciatku, ze som pre "istotu" prestala aj kavu pit, nech sa babu nic nestane. ale spytam sa Dr. ci je to ok. Ved tlak mam jak mucha.
Inak tu hnusnu pachut mam aj ja, je to lepsie, ale je to tam stale.
@delica ja som bola v 11.tyzdni brala mi viac krvi,ale nic hrozne na zistenie krv.skupiny,na toxoplazmozu,zltacku,aids,na protilatky a krvny obraz... ja som kavu nemohla ani citit predtym... ja mam aj zapchaty nos,sice teraz uz lepsie,ale pre istotu ma quizz ci nieco take je to len morska voda... aj ked dokina mi povedala,ze mozem hocake kvapky... na dalsie odbery idem az v 15tyzdni,tak som objednana...
ahojte... ked tu pisete o tych testoch tak mne tieto testy na tu toxoplazmozu,zltacku atd robil doktor hned ako mi zistil ze som tehotna cize v 7.tyzdni...v 12-tom tyzdni mi robil prve geneticke testy a v 16-tom mi bude robit druhe...tak snad bude vsetko v poriadku..inak ako sa mate?
Ahojte baby chcela by som vas opytat máte skúsenosti s alechogennou cystou? Dnes som bola u doky a dost ma vystrasil.dakujem
tak ja dnes idem na na 3D ultrazvuk tešim aj bojim zaroven 😉 mne ešte žiadnu krv nebrali mam prisť až po navšteve ultrazvuku teraz som v 13tt. a do poradne idem až v utorok čo budem začinať 14tt. jak tu čitam asik už dosť neskoro idem na prvy odber krvy to vysledky si mate zavolať alebo vam povedia pri najbližšej poradni čo je zo začiatku tušim o mesiac nejak si to už nepamätam
ahojte môžem sa k Vám pridať?bola som v téme júlovky 2013,ale dne mi dr.povedal,že termín podľa sona vychádza na 29.6.na moje meniny 😉

@roxy no ja tiez nemam vela pohybu, teda skoro ziadny, vsade len autom chodim...som lenivec, ale co narobim, ked sa mi nechce 😀