icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
9. dec 2012

@misza1 inak mame rovnaky datum porodu :D

misza1
9. dec 2012

@delica je, tak to je mile🙂 aspon si muzeme porovnavat 😉

erov
9. dec 2012

@delica to bolo na žiadost bola som v Genetone.

anjelicek26
9. dec 2012

@kavaapalma - uz moze byt vidiet aj na sone, uz sa ti to velmi teraz neoplati davat z krvi robit ;) Ja dufam, ze nam to tento tyzden povie, uz minuly bolo vidiet malickeho pipika, ale to je este tieto tyzdne take chlp rovnake, takze sa na to nespolieham 😀

hobit
10. dec 2012

preco sa nedostanem do sukromky???

hobit
10. dec 2012

@anjelicek26 co je so sukromkou???

maria200981
10. dec 2012

ani sa som sa uz do sukromky nedostala...inac nechapem preco mam tak velke brusko tak skoro...ked to bude takto dalej pokracovat tak budem teda riadna gulka

delica
10. dec 2012

@maria200981 a ake mas velke brusko? uz sa nedas do "netehotenskych" nohavic?

anjelicek26
10. dec 2012

@hobit - ja nie som admin ;) Do sukromky sa dostanu len ludia, co pravidelne prispievaju, ine neviem, skus napisat fleury...

hobit
10. dec 2012

@maria200981 aj ja mam ovela vacsie brucho ak pri prvom tehu 🙂

hobit
10. dec 2012

@anjelicek26 aha, ok, no ja moc prispievat nestiham, to je fakt, len obcas...no skoda

maria200981
10. dec 2012

@delica do rifli sa zmestim ale gombik uz nezapnem...ani zips🙂

hobit
10. dec 2012

@maria200981 ok, mam mensie 🙂 ale ved to nevadi, je to zlate 🙂

delica
10. dec 2012

@maria200981 jáááj, svedcí ti to 🙂 krásne brusko, krásna mamina

katkalubkova
10. dec 2012

teda aj ja som v 14tom a tiez mam mensie brusko, aspon sa mi zda, ale maminka na fotkach je stihlucka, mozno je to aj preto tak vidno. Ja som bola silnejsej postavy aj pred tehot. tak to tak nevykuka, ale uz ked sa zohnem, ze si idem obut topanky, tak je to pekne citit!!! Ale tehot. nohavice nosim uz 2 tyzden, mna to tlacilo, mala som krce v bruchu, musela som to uz vystriedat.

zugas
10. dec 2012

@maria200981 no waw, aké ty máš obrovské bruško..... Ja som v 14.týždni, no brucho nikde :( Nie je vôbec vypuklé, iba keď ležím, ho tam mám trochu vonku. hm.... Ale ti to pristane 🙂

maria200981
10. dec 2012

@zugas dakujem 🙂 ale ja mam pred sebou este kopec casu...co bude potom??? 🙂 to uz sranda nebude....mozno naraz vybehlo..a ukludni sa to a pojde to uz pomalsie...🙂 pri prvom babatku mi brusko nebolo tak skoro vidno...

katkalubkova
10. dec 2012

presne, ja som v prvom tehotenstve bola v 4-5mesiaci a vyzerala som ako tesne pred porodom okolo 7meho mesiaca. A od 7meho mesiaca som nepribrala skoro nic, velmi malicko, skor uz potom tesne pred porodom. A priberas Maria?, alebo ani nie? Aspon je na Tebe vidno, ze je vsetko v poriadku a , ze drobcek rastie, tak ako ma!!! 🙂

maria200981
10. dec 2012

prve 3 mesiace mi chutilo papat nevracala som teraz sa chute ukludnili...a pribrala som 3 kg ...
@katkalubkova verim ze to bude tak aj so mnou...🙂

delica
10. dec 2012

no aj ja mam dost velke brucho, ale kedye som taky tučo, ten povodny tuk sa mi nejak vysunul hore, kde som tuk nikdy nemala a dole je babo. No a vyzeram fakt tehotne, ze mam velke brucho od pasa. rifle mam na fest, objednala som si uz tehotenske nohavice.

misza1
10. dec 2012

@delica tak to mame stejne, cely spek se mi presunul k zaludku a do boku a mimco se mi kulati 😉
Kalhoty doporucuju z CaA, jsou s gumou v pase a moc pohodlne a staly kolem 9E, ale tsuim jsem je videla i v tescu.

delica
10. dec 2012

@misza1 inak volala si tvojmu doktorovi, ci ti nezabudol spravit to prejasnenie šije?

janicka11
10. dec 2012

Ahojte babulky,ako sa tu máte ako brušká?Ako sa cítite? 😉
@maria200981 Kukám,že krásne fotky,a krásne velké už bruško 😝

janka_k
10. dec 2012

no baby tak ja mam tiez dost brucho uz, ja uz aj mesiac nosim tehotenske nohavice, lebo mi to bolo pohodlnejsie s tym upletom hore. a pribrala som tak 6kg uz a to je len kokniec 3.mesiaca. sak to budem riadna gula 🙂
@maria200981 super fotky, potesili ma, uz som sa bala ci ja nemam az prilis velke brucho, tak som rada ze je to normal 🙂

misza1
10. dec 2012

@delica ahoj, volala jsem tam rano a nezapomel🙂 jen mi to nenapsal do knizky, ale u sebe to v zaznamech ma, ze je vse v norme, tak jsem byla rada ze jsem se ani na ty hodnoty nezeptala 😅
tak jsem spokojenejsi.

delica
10. dec 2012

@misza1 tak to som rada, ze to mas OK.🙂))))
Inak ako psychicky prezivate tehotenstvo?my sme na babo cakali cca 1,5 roka, takze samozrejme euforia velka uz zo samotneho otehotnenia, lebo na umele by som nesla. Tesime sa, len ja si furt musim citat tie smutne pribehy aj tu na modrom konovi, ani sama neviem preco to robim. Cez den v poho, mam narocnu pracu, tak ani si nezmyslim, ze som tehotna, ale vecer uz mam strachy. A neviem sa nejak pozitivne naladit, resp. nemysliet na tie vsetky rizika.

ktarinka
10. dec 2012

ahojte júnovky 🙂 rada by som sa k Vám pridala, keďže čakáme bábätko, ktoré by sa malo narodiť v júni 🙂 jednu slečnu už doma máme, takže toto bude naša druhá ratolesť a podľa toho, čo doktor hovoril, by to mohol by aj chlapček 🙂

anicka.be
10. dec 2012

@delica Ahoj, vobec necitaj take fora a diskusie, uzivaj si tehulkovanie, mysli pozitivne a tes sa spolu s manzelom, ze v Tebe rastie novy zdravy zivot! 🙂 Uvidis, hned budes mat lepsiu naladu, prajem vsetko dobre!

anicka.be
10. dec 2012

Baby, ja mam pocit, ze moje brusko je uz velkostne zodpovedajuce 6 mesiacu 🙂

katkalubkova
10. dec 2012

druhorodicky, alebo aj viac rodicky 🙂, nemate niekto pocit, ze ste uz citili pohyby, viem, ze je to na take kratke obdobie mozno zvlastne, no ja mam asi vidiny.