Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte dievcence, gratulujem k tehulkovaniu! 🙂
chcela by som sa vas spytat, do kedy ste pocitovali nevolnosti, vracanie.... ci to zmizlo postupne, alebo nahle... koncim 12 tt a uz "negrckam", ci to nie je priskoro este..... prajem vam krasne vianoce, stastne vianoce a hlavne pohodove tehulkovanie 🙂
@henika40 to je individualne.....ja som dnes zazila moju prvu tycku, ble....12 tyzdnov vobec nic, minulky tyzden mi bolo tak podivne, sem-tam ma naplo a dneska krasna tycka po ranajkach....tak si vyber 😀 😝
@jesika26 - okrem tych negativnych prispevkov su tu aj fajne infosky, len to treba filtrovat 🙂 A tesit sa z bruska v prvej rade 🙂
@henika40 - v 11.tyzdni uz bol nastastie klud, tebe je este zle? Hadam to rychlo zmizne, nech si tehu uzivas 🙂
@anjelicek26 praveze by som bola kludnejsia, kebyze mi je zle... znie to mozno trosku divne 😀
mne nevolnosti tiez rychlo presli......tiez okoli 11. tyzna som uz ziadne zaludocne nevolnosti necitila
to je dobre, tak v 12 tt by to uz mohlo byt v pohode...dakujem, zienky 🙂
@kathy7337 veru aj som rada, že sme tehotné naraz, už som jej nakázala nech niektoré vecičky kúpi v neutrálnej farbe, kedže čakajú dievčatko 😉 😉
@hanka_april a ja som nezvracala dva dni, celá som bola z toho natešená a pred chvílou to zo mna tak vyletelo,že som hrozne z toho vyčerpaná ☹
@anjelicek26 máš pravdu, už si dávam pozor, čo prečítam, teším sa z bruška, len mi je tak zle, že zatial si to vobec neužívam 😒
@henika40 joooj, no ako ti závidím, mne to vobec neprechádza, len si to užívaj 😉
@henika40 - ale kde o chvilu uz budu kopanceky a budes kludna, ja som zacala uz citit prvy den trinasteho tyzdna 🙂 Pekne sa mrvi chrust jeden maly 🙂
@jesika26 - skus uzivat, lebo fakt, ten cas je tak kratky, mne je uz tak luto, ze som tehu naposledy :( Cudny pocit :( Ani nechcem, aby to takto strasne rychlo utekalo, ale pri dvoch detoch a praci sa clovek nezastavi. Mozno aj dobre, ze nemam cas mysliet na blbosti a zle veci, co by sa mohli stat.
@jesika26 @anjelicek26 dievncence, to ste ma ukludnili, dakujem 🙂 na kopance sa tesim 🙂
Mne to bruso ide akosi do bokov. Nastastie ma uz zaludok neboli a aj ta hnusna pachut v ustach zmizla. Ale ked ma boli hlava,tak 3dni v kuse a ani spat sa mi neda.
@kavaapalma mas nizky tlak?
@delica ano mam nizky tlak ,to som mala aj predtym. Zrnkova mi nechuti,pijem slabsiu nesku jednu na den,aj to s mliekom,inak by som nevypila ani tu. Najnovsie mi chuti matovy caj.
@kavaapalma - pijes dost? V tehu by si mala pit aspon tie dva litre, fakt minimum, aj krvi sa tvori viac... ta chut v ustach moze ale naznacovat aj uplne nizku uroven zeleza v krvi, beru ti pravidelne krv?
@anjelicek26 obdivujem zienky,co maju po 3a viac deti. No pijem vodu,ved dokonca ked idem von,tak si so sebou beriem pol litrovu flasu s vodou.
@kavaapalma - este tri nemame, neni co obdivovat, bojim sa toho 😀 😀 Ale tak clovek sa s troma detmi nenarodi, najprv jedno, potom druh, teraz tretie, dcerka je uz skolacka, maly skolkar, je to ine, nie su uplne malinke deticky... nejako bude 🙂
Krv mi brali len raz,teraz po sviatkoch idem k dr.zas na krv.
@anjelicek26 ale je,nebud prilis skromna. Ja som tiez z 3 deti a velmi dobre si pamatam,co vsetko sme nasim navystrájali a kolko s nami mali a maju starosti ale to patri k tomu.
@kavaapalma - aj ja mam dve sestry 🙂 Ano je to narocne ale v podstate ti to ani neprijde, je to normalne, prijde to postupne jedno za druhym 🙂 A hlavne Saska, ta uz vela dozoru nepotrebuje, ona skor pomoze, ako je s nou robota...
Ja som uz dve hodky doma s prace, drahy zobral deti do mesta, je tu taky klidecek, len sa vyvalujem, lebo ma boli chrbat, ani sa uz dnes nehodlam hybat 🙂
@anjelicek26 ja sa hybem od rana,uvarila som obed a pecieme. Lenze ja na take veci nie som,takze pri tom doslova trpim. Ved sa ma pytali v robote,co najradšej v kuchyni varim? A ja som im povedala,ze kavu. To na mna hladeli ksichty. Jasne ze viem varit aj piect,ale zalubu v tom nemam.
ja som cely den v posteli!!! 😀 😀 prvy den dovolenky, manzel je v praci, po praci maju vianocny vecierok, keby ma sestra nevytiahla so Samkom na obed do restiky,ani sa neocesem 😀 😀 a potom zase sup do postele! cely rok robim v praci cca 10 hodin denne, jeden den v roku pred navalom predvianocneho upratovania, mam narok nacerpat sily!!! 😀 😀
tak mame za sebou dalsi kontrolu,jaka je bublinka velika😉nejdriv spala,tak jsem podubala do bricha a zacla plavat😀 jake je to krasne,ja bych na to sono mohla cucet cely den😉jen nevime co to bude obcas na nas koukla,porad byla bokem jen hlavu natocila.tak zas za mesic☹
@misza1 a aj ste videli, co to tak moze byt?
ja som rano musela ist kupit jednu vec do kaufu, som si myslela, ze dosiel ten koniec sveta, normalne som sa tych ludi bala, jak sa tam hrnuli, hemzili a stuchali :( a to som tam bola o 7,30 rano. Tak som cinkla muzovi, nech ide kupit, co nam treba, na to ja nemam nervy.

@kathy7337 však aj sestra ma vždy drbe, že na čo sem chodím,čítam tu samé nepríjemné príspevky a potom sa bojím. TAk ti držím palce a neboj všetko dobre dopadne. IDem si už lahnut, krásne sníčky 😉