Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kathy7337 ja nemam teda ani ťuk, ale ako anjelik piše, snad staci par klikov a ked su peniaze, nakupi sa. Uz som si pozerala kociare na nete, asi by som chcela nieco take vacsie ako inglesina alebo emmaljunga. Aj sa mi pacili tie mutsy a stokke, ale veru bojim sa ze buducu zimu sa mi tam babo s fusakom neda. neterka pre syna mala mutsy a maly bol taky velky, ze jej tam vydrzal 4 mesiace :(.
Neviem preco, mam pocit, ze budem mat velke dieta, asi ze manzel bol taky velky aj jeho netere a synovec, aj moji bratranci, sesternice.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7005... - takuto komodu?
@delica - kukni hartan vip XL, teutonia be you, maxi cosi mura 4, maju velke vanicky a aj sportak... a ano, ked su v rodine väcsie deti, vase asi drobec nebude...
@anjelicek26 jeeeeej sak ja nemam ani tusaka ake kociky vselijake existuju... my pojdeme asi do Polska,alebo na Ukrajinu tam to vyjde lacnejsie... mne tak na krase kocika nezalezi,hlavne na jeho funkcnosti...
@kavaapalma - ano ale polske kociky su tazke, casto sa kazia a z druhej ruky su nepredajne... kvalitny kocik predas aj z druhej ruky za slusnu cenu a tym sa ti nakupna cena v podstate vrati ;) Urcite odskusaj aj tie "lepsie" znacky 🙂 Je to rozdiel a to ti vravi osoba, co vyskusala dobre dvadsat kocikov pri detoch, maniak 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 ja som vdacna za kazdu radu... zatial do toho vobec nevidim 🙂 este mam casu si to poriadne poobzerat a nastudovat......
@kavaapalma - hlavne poskladat jednou rukou, dat do auta, kolko nakupu tam este zmestis, ako sa s nim schadza z obrubnikov, ci sa da nakliknut aj vajicko, ako sa sklada vanicka, ci je certifikovana aj ako autosedacka, no je toho celkom dost, co clovek casto zisti, az ked tu vec ma doma a casto nadava 😖 Ja som napriklad zamilovana aj do stokke, ale hentu rarohu skladat 3x denne do auta a chytim infarkt... keby s nim chodim len na prechadzky, nevaham a kupim, ale ja budem robit rozvazku obom starsim detom kazdy den a proste potrebujem nieco lahucke, skladne, funkcne a to ten moj i candy veru je. Uz nebudem robit pri kociku kompromisy, ved s tou vecou budem jazdit kazducky den aj par hodin a to 1,5 roka a tot veru proste dolezita vec 😀
@anjelicek26 tak to sa ti ani necudujem... ked si daky konecne najdem,tak hodim sem foto a budem rada ak mi povies svoj nazor 😉
Cvicite alebo plánujete niečo cvičiť teraz v tehu?
@kathy7337 urcite gravid jogu a prechadzky
@anjelicek26 hartan vip XL ma zaujal, dik za tip 😎
@kathy7337 tak asi prechadzky........teda urcite..........a zatancovat si len tak pre radost a v ramci moznosti......
@lulu1982 jeej, to mas rovnaky termin ako aj ja mam, ked mas rovnaky ako misza1 :D vitaj
@anjelicek26 a co by si nikdy neodporucila za kociar z tvojich bohatych skusenosti? Inak niektore kociare aj dost cudne vyzeraju, jak nejake chrobaky....:-/
@delica - no asi by som uz nezvolila trojkolku 😖 Dcerka mi maleho trojmesacneho vykotila z jane slalom (nasla na mini hrbol na trave) a zle sa s tym schadza z obrubnika, detto quinny buzz, mala vanicka aj sportak + predovsetkym ak prsi (a v anglicku nam prsalo hooodne) blbne hydraulika a stojis ako truba pred autom a nevies to zlozit 😖 Plus jasne, nafukovacie kolesa = treba mysliet aj na defekty, aj ked to v cyklo shope poriesia za par eur tam vstreknu zmes, ale na to treba najprv prijst, co sa drahy nanadaval pri opravovani, ja jaaaj 😅 Ale inak ma kazdy kocik plusy a minusy, u mna vitazila maxi cosi mura z tych poslednych, golface sem uz nepletiem, to je ina kapitola 😅
Inak hej, vela kocikov je malickych, dieta tam sedi ako na stolicke, pohodlie nulove, tomu sa treba vyhnut, zasa cista imidzovka je o nicom 😖 Veru cela veda, ja mam okrem icandy este bugaboo cameleon v ocku, ale zda sa mi to uz stary kocik s minimom inovacii, aj ked krasne sa daju pokupit doplnky... uvidiiiime este 😅
@kathy7337 - cvicit urcite nie...lietanie okolo dvoch deti + praca uuuplne staci 😀 Ziaden cas 😀 Plavat som chodila tiez len pri malej, teraz uvidim, malej v januari zacina plavecky kurz, ci si vtedy tiez pojdem zaplavat, asi by to bolo fajn, maly bude s drahym.
@anjelicek26 no to je fajn. lenže ja mám sedavú robotu a malý je celý deň v škôlke. potrebujem sa aj trošku hýbať, aby som nepribrala jak pri prvom 22 kg ☹
@kathy7337 - podla mna kazdy priberie kolko treba a s tym, kolko je alebo ako sa hybe to suvisi len malo... ja som pribrala 25% svojej povodnej vahy, takze asi tak 😀 A po porode to slo vsetko do posledneho gramu dolu... proste bolo treba.. inak taky fakt sport pre tehulku ma nenapada, ja pojdem len na predporodny kurz trochu postrasit zazitkami z porodu prvorodicky, tu srandu si neodpustim 😀 Dolezita je pre mna skor poporodna gymnastika, posilovanie panvoveho dna, to uz je o inom, tam budem makat poctivo...
ahojte, ja ma zvoleny kociarik BRIO GO - svedsky a jazdi sam 😉
len neviem ci nie je skoro kociariky kupovat 🙂

@kavaapalma - ved to, u nas drahy varianta prva - komplet novy dom - co sa mi nelubi :( A varianta druha - komplet prerabka podkrovia, solarne panely na strechu a nova kuchyna, no dost teda, ale drahy stale, ze to financne zvladame, mne sa to nezda 😖 Kazdopadne tento kocik mam vybrany, asi aj tieto farby, je dokonaly... aj ked pre mensie dietatko (sportak je malicky), ale moje su take krpce, ze sa nebojim 😀 Len 1250 evri je suma, kde asi sranda konci a zacina realita, z druhej ruky sa da pol rocny kocik kupit za 500 a rozmyslam do toho ist, zbytocna investicia 😖