icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
2. jan 2013

ja chcem tiež Alžbetku ak to bude dievčatko ale mám taký pocit že to bude chlapček malá chce Marcel a manžel chce Leo

hanka_april
2. jan 2013

@zuzu3743 aha, to su tie iste odbery? ja som myslela, ze v 12-13tt beru ine a v 16 ine...no nevyznam sa, uvidim....

jankastubka
2. jan 2013

Trosku som si zdriemla, tak hadam bude chvilu lepsie.

anjelicek26
2. jan 2013

@hanka_april - mne brala aj vtedy a aj dnes, kazde na nieco ine 😝 Down vysiel 1:5800 takze super, to ma skludnilo aspon, teraz brala na razstep a krvny obraz celkovo.

jankastubka
2. jan 2013

@hanka_april Ja som vypila liter salvioveho caju a az potom som zistila, ze ten sa pit nesmie. Tak hadam to babatku neublizilo. Profil som si zmenila 🙂

katkalubkova
2. jan 2013

@jankastubka ahoj, ja som v prvom tehotenstve ochorela, v 4 mesiaci, tiez brutal. Dlho som to chcela liecit sama, po domacky, no nakoniec som aj tak sla ku obvodnej, dlho mi to neprechadzalo, dostala som Zinat 500, ale zabralo. Maly na stastie v poho, ale je to neprijemne.

camacama
2. jan 2013

@jankastubka Ahoj, aj ja som chorlava... berem antibiotika... myslim, ze sa to zlepsuje... 🙂 prajem skore uzdravenie...

jankastubka
2. jan 2013

@camacama dakujem.

ktarinka
2. jan 2013

dievčatá,liečte sa, ja som bola taká chorá v 12. týždni, až sa mi zapálili uzliny, tiež mi dala len bioparox a paralen od bolesti a vypile som litre čaju s medom a citrónom to mi moc pomohlo 🙂

camacama
2. jan 2013

@ktarinka vdaka... mna lekar vypisal automaticky na PN... tak len pekme doma v teplucku sa manzel o mna stara

ktarinka
2. jan 2013

@camacama to je dobré, treba to len vyležať a vyležať a piť tekutinky a manželik nech pekne obskakuje 🙂

camacama
2. jan 2013

@ktarinka tak tak, uplne s tebou suhlasim 🙂

kavaapalma
2. jan 2013

Tak zienky som objednana na ten morfolog.ult. do Ke na 22.1. Tam sa isto potvrdi,ci je to chlapcek. Pohyby este necitim,aj ked ho kazdy den prehovaram,aby viac kopkal,nech mama citi🙂.

delica
2. jan 2013

dievcence, som si prave pozerala nejake zoznamy, co treba pre novorodenca. tak pre mna by to mali davat aj s fotkami, lebo neviem, co je co, aky je rozdiel medzi overalikom, body a letnymi body, polodupackami a dupackami. OMG. Esteze mam casu dost do porodu :D

anicka.be
2. jan 2013

@zuzu3743 Haha, ja presne ako ty, citim slabucke bublinkovanie ako ked ryba plava, ale to len vcera vecer 1 x ked som si lahla spat 🙂

anicka.be
2. jan 2013

@jankastubka Ahoj, ja mam termin 07.06.2013 🙂 Ty mas problem s nachladnutim, ja momentalne s kvasinkou infekciou ☹

anjelicek26
2. jan 2013

@delica - xixi ja si budem robit albumy s detskymi vecami, kludne to pod to pripisem 😀 Overal/Pyzamko ma nozicky a rucicky dlhe a opalovacky su bez noziciek, teda dietatko ma hole nozky 🙂 Bodynko je celotelove, ale cele hole nozky a rucky, v opalovackach mas to po kolienkach 🙂 Dupacky su hore na patent a dolu plne nozky, tam su teda volne rucicky a musi pod to bodynko 😀 😀

kathy7337
2. jan 2013

@hanka_april mne robí uzv.zakaždým

delica
2. jan 2013

@anjelicek26 no, tak to budem povdacna :D este som sa nepozerala po obchodoch, ale snad to bude aj niekde napisane, co je co :D

Inak aj mne robia vzdy UZV, za 6,70 😎 .

anjelicek26
2. jan 2013

@delica - tak na leto bodynka, opalovacky, kopu ponoziek s drziakom ponozky, tot nutnost 😅 Na noc len bodynko alebo pyzamko celotelove, my budeme davat robit klimu hore, takze asi pyzamka... ja som tak rada, ze mam zas junovciatko, aspon nemusim spekulovat, co mu obleciem, uz to mam omaknute 😀

delica
2. jan 2013

@kathy7337 jeej, gratulka k dievcatku 🙂 tusim prve tuto na nasom fore (teda co som postrehla). Parada 🙂.

delica
2. jan 2013

@anjelicek26 drziak na ponozky je taka akoby protismykova somarinka, co sa dava na chodidlo babatka?

leus10
2. jan 2013

V novom roku vela šťastia a hlavne zdravia a nech to čo nás čaká všetkím dobre dopadne

kathy7337
2. jan 2013

@delica áno? Sranda. Jooj, ale vytúžené 🙂 budeme mat párik.

azmuk
2. jan 2013

ahojte, citate nejake knihy o tehotenstve, resp. poporodnom obdobi a vychove dietata< ak ano, mozete mi nejake odporucit? 🙂 Dakujem

anjelicek26
2. jan 2013

@delica - xixi podobne, kuk Maju ich hadam vsade, skvely vynalez, inak by mal moj syn non-stop bose nohy potvorka 😅

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...

anicka.be
2. jan 2013

Ahojte tehulky, chcem sa s vami poradit, dnes som bola pri dr. a diagnostikoval mi kvasinkovu infekciu. Predpisal mi Canesten cipky ( tie v lekarni nemali, tak mi dala Candibene 1x pred spanim, ze je to to iste, akurat iny vyrobca), kombinovat s Canesten kremom a robit si oplachi s vodou zmiesanou so sodou bikarbonou. Ta soda fakt pomaha, uz je to lepsie. To by bolo vsetko ok. No znepokojuje ma, ze mi predpisal aj Guajacuran tablety 3xdenne, pretoze mam tlak v podbrusku a pobolieva ma na lavej strane pri kosti v rozkroku (stale len na jednom mieste, je to pocit ako keby sa mi robila vyrazka, pripadne sa vchlpil chlpok, no nic nevidno). Citala som, ze Guajacuran nie je vhodny v tehu. No aj magistra v lekarni mi vysvetlovala, ze je to proti stahom a tlakom v tehu. Cely den ho mam doma, no neviem ci ho vobec zoberiem. Stretli ste sa uz niekedy s tymto liekom v tehu? Dakujem za kazdu radu 🙂

delica
2. jan 2013

@kathy7337 joooj, to ti verim 🙂 budete mas aj babu aj chalana; syn jej bude robit bodyguarda, ked budu vacsi 🙂. Aj ja o takom niecom snívam 🙂.
@leus10 vdaka 😉

anicka.be
2. jan 2013

@anjelicek26 ako to funguje, zabezpeci, ze ponozka sa nevyzuje, alebo ako? Ty vies stale prekvapit so super vychytavkami, len tak dalej 🙂

anjelicek26
2. jan 2013

@anicka.be - jj neda sa to skopkat, pevne to drzi, overene v praxi 😅 Inak bol maly v tomto expert, bose nozky za kazdych okolnosti 😅