Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azmuk to je parada, ze uz vies, co chces 🙂. My mame internetovo vyhliadnute 3 modely, ale ste sme ich nazivo nevideli, v rozpati od 700 do 1200. Este by som aj rada vedela, pre koho to kupujeme, no babo sa este naukazalo.
A zatial som nejaka vyplasena z toho tehotenstva,nekupili sme este nic pre babo, s nikym sa o tom nebavim moc, len s mojim muzom. No tym som chcela povedat, ze sa bojim cokolvek kupit 😠 😖 nechapem, ako sa z takej racionalnej zeny stane šiši žena. 😲
no baby, ako som ja vyhlasila, ze nic este nekupujem, dneska som sa doterigala od svagrinej s obrovskym kufrom veci, co jej male nenosili....ona ma brata a muz sestru v anglicku a oni kupovali ako divi pre male a vsetko im bolo male (ona ma 2 dievcence 3,5r a 1rok, obe umelym oplodnenim, takze dalsie uz mat nebude), tak mam polku kufra novych babskych veci, potom mi tam dala 40 plienok latkovych, postolky, asi 8re topanky a 2 zimne overaly, ktore maju tiez este cedule, tak pocitam, ze to male tiez nenosili....takze mania nastala....uz si len hovorim, nech doktor nepovie v stredu, ze sa pomylil 😀 😀 lebo tusim si tie volaniky nedam! 😀 😀
@hanka_april to je dobré teda :D ale ved co, si sa velmi nepomylilla, ked si povedala, ze nic nekupujes. jednoducho si ta to naslo aj samé 🙂))).
@hanka_april tak nech to bude to dievca teda:D
@delica no veru 🙂 ona mi len zavolala, ze ma par veci, co malym neboli dobre, nech si pridem povyberat, som cakala 2-3 kusky, ked to zacala vybalovat, tá by mohla mat e-shop 😀 tak som to zhrabla vsetko 😀
no nech jej Boh zehna, este som to do detailov nekukala, ale asi mi aj usetrila dost penazi veru....
chcela mi nanutit aj vanicku detsku, ale to som nechcela, ja som dost manik na interierovy dizajn a do kupelky som ochotna len bielu, tak tu si kupim radsej sama 😎 😎
@azmuk jj, krasne to k sebe pasuje ta farba korbicky a biely ram 🙂, ja mam velmi rada taketo kombinacie.
@hanka_april kedy budes vediet, co to bude? urcite sa bude nieco hodit aj pre chalana, keby nieco 😉.
@anjelicek26 ja som si vtedy myslela, že môžem všetko, hovorila som si veď mám len 24, moje telo veľa zvládne, no nezvládlo, možno nezvládlo nosiť to veľké brušisko. Teraz už ale viem, že žiadne 2,5 hodinové prechádzky a tomu podobné adrenalíny mi nehrozia. Hanka je v školke cez deň,ale keď sa vráti stále jej treba vymyslieť program...Aj mne manžel veľmi pomáha, celé vianočne pratanie, vrátane okien urobil on. A hoci by som mala,ako Dr. povedal len sedieť, ja to nedokážem ☹
Jak to tu tak ctu, asi bych se mela zacit koukat po nejakem kocarku... jedine co vim, ze chci 3-kombinaci, s velkou vanickou a aby nebyl tezky a lehce se skladal a nejlepe hnedo smetanovy :D tak snad takovy nejaky existuje:D
Jsem strasne rada ze "velke" veci, jako je postylka, prebalovaci pult, vanicka podostavam od segry pripadne svagrove.
Uz zacinam mit pocit ze toho bude tolik co treba jeste pozhanet, abych to stihla :D
dievcata, ako pocitujete kopanie maleho?
boze kopla som sa, chcela som pridar kociarik🙂
aaa kociarik visiel tak malicky
@delica este nekopka,ale ked spim na bruchu tak mam pocit ako keby ma to moc tlacilo,tak radsej spim na boku alebo na chrbate...ale idem si kupit ten tehu vankus,tak snad sa mi bude spat lepsie.
Ja zatial chodim k svojmu gyn.ale chcem prejst na antolsku a uvidim ci si zazmluvnim nejakeho dr. nepoznam ich tam,tak ak vies o niekom dobrom,budem rada ak mi poradis 😉
ahojte kocky ..ja mam termin 4.6.2013....a chcem sa vas opytat ci z vas niekto neberie MAMAVIT...od kedy ho beriem tak ma svrbia nohy...ale strasne az mam chrasty po nohach.... 😖
a este sa chcem opytat kolko ste zatial pribrali???,ja som najskor stratila -2kg a potom som tie 2 kg pribrala...zatial ani kilo naviac....za 2 dni budem v 19 tt
neviete mi poradit kedy ma meniny Lucas? paci sa nam toto chlapcenske meno a neviem sa dopatrat,kedy ma meniny 😒
@12etuska +1.5 kg zatial :-P Ale to sa o mesiac uz zacne rozbiehat ja jaaaj xixi
Ahojte včera som pocitila prve pohyby take mrvenie. Nevolnosti uz chvala bohu skoncili len byvam este unavena dufam ze to prejde 🙂
@katuska54 katus, porad, kam si ides kupit ten tehu vankus? Ja som si to pozerala na nete, ale rada by som si to "omakala".
No kedze som nikdy nerodila, ani som tam na antolskej nikdy nebola, nepoznam lekarov. Len moja lekarka ma 3 pol dne ambulanciu, kde chodim a zvysok slúži na Antolskej v porodnici + tusim rizikove robí + aj morfologicky ultrazvuk a ine ultrazvuky. Tak ked sa o mna tak pekne a dobre stará, pojdem k nej aj rovno rodit, aj kamosky co u nej rodili, si pochvalovali.
@12etuska ja som pribrala zatial 1kg

@azmuk do 1000eur, viac nie. Budeme kupovat novy, ved je to nase prve babo, a asi v maji.