icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
6. jan 2013

@delica ak mozem poradit ten vankus aspon1,5 metra dlzka, je to skvele nielen na kojenie, ale aj na spanie v tehu, prehodis nohu cez vankus a odlahcis chrbticu a nepritlacas brusko, hlavne tie posledne mesiace su co sa tyka poloha na spanie fakt utrpenie... a moj manzelik ten vankus zneuziva stale pod hlavu ked si cita, uz to na nom vidno, si idem usit novy potah xixi

jankastubka
6. jan 2013

@azmuk ja planujem kupit bexu stoji na nete 330 eur trojkombinacia.

jankastubka
6. jan 2013

@azalka22 ja kopanie ani mrvenie nepocitujem vobec, je to zle? Asi pred mesiacom som mala 2krat pocit, ze som nieco zacitila ale odvtedy nic, takze to bol mozno aj omyl.

delica
6. jan 2013

@jankastubka ani ja to moc necitim, mam placentu na predu. No a niekedy, ze jeeej uz citim, a su to creva. Ale tak raz do dna take mrvenicko, hlavne ked si dam kavicku na tlak.

delica
6. jan 2013

@anjelicek26 anjelik, linknes mi ako to ma vyzerat? a ja pojdem buduci tyzden do sveta nieco poriesit :D do obchodov.

jankastubka
6. jan 2013

@delica ked ja nemam ani to raz do dna. A ako viem ci mam placentu vpredu mne doktor o placente nic nehovoril 😒

katuska54
6. jan 2013

@delica mne ho prinesie sestra z rakuska...ona tam zije a tam je to lacnejsie...ale skus zbehnut do brendonu alebo obchod pre deti a tam ich maju...no ja tiez nechodim na antolsku a ani som nikdy nebola tehu,tak neviem ako to bezi v nemocnici a ako si mam vybrat draporodnika....

anjelicek26
6. jan 2013

@delica jj len si zapnem notas, cez mobil mi to nechce pridat.

delica
6. jan 2013

@katuska54 ved ty asi hned ako zacnes chodit na antolsku, tak to bude na rizikovu poradnu a tam je zopar lekarov a uvidis, kto sa ti najviac bude pozdavat. Nepocula som vyslovene ze niektory z nich je nejaky neschopny. Aj tuto na fore sa o nich dost pise, zvacsa v pozitivnom duchu.

leus10
6. jan 2013

@azalka22 ano som celi. malého špunta cítim od vianoc ešte nie také riadne kopance len také jemné mrvenie občas také malé tuknutie

katuska54
6. jan 2013

@anjelicek26 jeee tento mi sestra donesie 🙂

anjelicek26
6. jan 2013

@katuska54 - sestra ma super vkus 🙂

kavaapalma
6. jan 2013

Ja som pribrala uz 5kg. Ale pri mojej vyske to nejak nevidieť a ide mi to do bokov. Ja hladam kocik maximum do 300eciek.

katkatara
6. jan 2013

Ja už mam tiež kočík vybratý,ale kúpim si ho okolo mája.

delica
6. jan 2013

@anjelicek26 vdaka za obraztek, som si to predstavovala uplne inak :D haha

typa
6. jan 2013

@katkatara ja som nan tiez pozerala - presne tu istu farvu. My mame aj taku farbu steny v obyvacke 🙂 Aj ta cena je uplne v pohode 🙂 Mm povedal,nech si ho objednam hned. Doba dodania do 30 dni. V piatok mam utz. a potom si ho asi objednam 🙂

hanka_april
6. jan 2013

@delica no uz mi povedal na 51% a neviem, ci teraz v 16tt mi bude robit sono, ale tusim v 20tt to hovoria na 99%? 🙂 noooo s tym chlapcom neviem, je to ruzova zaplava 😀 😀

hanka_april
6. jan 2013

baby, kupujete hned aj sportaky? ci len vanicky a sportak az potom?

azmuk
6. jan 2013

@hanka_april my kupime hned 3-kombinaciu, vsetko naraz jedna znacka.

azmuk
6. jan 2013

@azalka22 ja zatial nic nepocitujem 😖

misza1
6. jan 2013

@hanka_april aji ja chci rovnou trojkombinaci.

delica
6. jan 2013

@hanka_april no zavisi to, ako sa miminko natoci,niekedy to nie je vidiet, porod az ukaze.
-aj my by sme chceli vsetko kupit naraz, no uvidime este

anjelicek26
6. jan 2013

@hanka_april - ja kupujem trojkombinaciu s tym, ze od roka budem mat v aute uz aj tak len sportak (teraz sme kupovali baby jogger city mini s tym, ze maly sa vozi uz len raz za uhorsky rok, ale bude este pre babo)... na prechadzky kocik co najdlhsie.. predsalen vsetky tie lahucke basic sportaky väcsinou su nula bodov do terenu...

azmuk
6. jan 2013

@iivkaa1 aaale tak pomaly 😉 chystam sa uz od buduceho tyz.trochu sportovat, gravid joga a nejaky aquasport 🙂

anjelicek26
6. jan 2013

@azmuk - no pri prvom babu by to bolo este skoro, vobec sa tym netrap, do 22.tyzdna nemusis nic citit a pritom babo robi kotrmelce. Nas najviac kopka pri soferovani alebo ked dlhsie sedim + jasne kusok cokolady, po tom je to divoch 😅 Kopka uz fakt krasne, ale je to este malo casto, proste sa mu musi chciet.

azmuk
6. jan 2013

@kavaapalma ja mam 170 cm a pred tehotenstvom som mala cca 55 kg, teraz mam presne 58.9 🙂 ked sa pozeram na fotky, tak mam trochu hrubsie ruky🙂

delica
6. jan 2013

@azmuk aj ja sa chystam v piatok na gravid jogu, aj som si objednala dvd s cviceniami pre tehotne 🙂 no uz sa tesim ako sa doma budem pred manzelom buduci tyzden pechorit s tym bruchom na koberceku :D

azmuk
6. jan 2013

@delica ja mam este male brusko, takze este sa to da s tym pechorenim 😉 uz sa strasne tesim. chcem ist aj na brusne tance, raz do tyzdna...som zvedava kolko novych buducich mamiciek spoznam 😉