icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

sasavi
6. júl 2013

@nikulqa kde si vo fr?

nikulqa
6. júl 2013

@sasavi na severe fr, mesto Hagondange(blizko Metz)

anjelicek26
6. júl 2013

@nikulqa - kazde dieta netoleruje nieco ineho, Benjamin cibulu, vajicka a caj na dojcenie 😝

bayuska
6. júl 2013

@hanka_april dakujem 🙂

sasavi
6. júl 2013

@nikulqa jaaaj to ja som na uplne inom konci🙂

hobit
6. júl 2013

@anjelicek26 aj u nas je problem cibula, cesnak, dokonca por...
Preco dava tie dotky dole hlavou?🙂

jankastubka
6. júl 2013

@bayuska ja som dostala v porodnici, taky co dostali vsetci, plus z dovery dostavali este jeden.

slavka_a_maros
6. júl 2013

Moze mat zaparena prdelka nieco spolocne s mojou stravou? Doteraz nemala

anjelicek26
6. júl 2013

@slavka_a_maros - kysla stolica je z dzusu, z nektariniek, ribezli... z toho aj ritka... nas netoleruje ziadne vlhcene obrusky, ziadne kysle ovocie nesmiem jest,ani dzus.... okamzite prebalovanie, rituska jedna citliva....

slavka_a_maros
6. júl 2013

@anjelicek26 no tak si skusim dat pozor ☹ len ked je najedena a pcham ju do umyvadla, to je okamzita grcka 😒

anjelicek26
6. júl 2013

@slavka_a_maros - nas nastastie nekaka priamo po jedle, ale po zobudeni a papa az potom... najlepsie je kakanie o tretej rano 😝 😝

misza1
6. júl 2013

jak to dopada kdyz si mamka s tatkou hrajou🙂

misza1
6. júl 2013
nenullienka
6. júl 2013

@katuska54 Ahoj ja som mala tú sterilizačku tommee tippe. A návod k tomu bol, odsávačku rozobrať, dať do toho sterilizátora vodu (aspoň3 dcl aj viac aby sa nevylievala) a dať na 5 -7 minút do mikrovlnky a potom keď to vyberieš nechať ešte 30 minút tam. Mala som k tomu aj také klieštiky. Potom mi mama vynadala, že som moc moderná. Dala rozvariť vodu tak som to dala na 5 minút povariť a hotovo. Dúfam, že som pomohla.

hobit
6. júl 2013

@jankastubka ja som z dovery nedostala nic

slavka_a_maros
6. júl 2013

@anjelicek26 aj u nas sa kaka po zobudeni, vacsinou tak viem, ze sa spanok skoncil, ze sa zacne pucit a pracovat na tom 😉 a potom sa definitivne zobudi

delica
6. júl 2013

@misza1 ooooooo, Oskynko aky anjelicek, na spapanie.

misza1
7. júl 2013

@delica jen je hubenour oproti babatkam co tu baby davaji🙂

misza1
7. júl 2013

vcera jsme ho asi zmordovali, od 9 se az ted vzbudil🙂

janka_k
7. júl 2013

@misza1 fesacik je osky 🙂

janka_k
7. júl 2013

@slavka_a_maros skus vymenit plienky za ine

zuzuk22
7. júl 2013

Ahojte, chcem sa spýtať už pomaly začínam 16 sty týždeň a stále vôbec nepriberam je to normálne ? Dokonca som od začiatku tehu schudla 6 kg . Nie že by som sa sťažovala 🙂 ale tak je mi to zvláštne ... Dosť som aj vracala ale teraz už len sem tam sa podarí už je to lepšie oveľa

silsil
7. júl 2013

@zuzuk22 ja som začala priberať až okolo 20 teho týždňa, hlavne nech je bábätko ok, potom sa nemusíš trápiť

zuzuk22
7. júl 2013

@silsil a potom si začala hneď veľmi pribrať či ako ? A koľko si pribrala celkovo ?

delica
7. júl 2013

@zuzuk22 zavisi, aku mas vahu. Ja som schudla a priberat som zacala od 24tt, dohromady som pribrala 5kg.

delica
7. júl 2013

@misza1 aj RIchard je slížik 🙂

silsil
7. júl 2013

@zuzuk22 ja som mala cca 2g za mesiac..celkovo 12kg

zuzuk22
7. júl 2013

No ja som vysoká 172 cm a vazila som pred tehu 67 a teraz mám 61.5 kg no dúfam že do konca tehu veľmi nepriberiem , kto to bude potom zhadzovat 😉

nikulqa
7. júl 2013

@anjelicek26 a to sa normalne mozu jest nektarinky? a aj melon taky zlty? ja sa bojim skusat nejak,aby maly nebol nespokojny,lebo uz sme zazili ,ked ho bolelo brusko a to bola katastrofa...a syry sa mozu ale myslim take s plesnou bielou...tu mi povedali,ze ano ale neviem

zuzuk22
7. júl 2013

@delica čoze ? Len 5 kg ? 😝