Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@nikulqa - kazde dieta netoleruje nieco ineho, Benjamin cibulu, vajicka a caj na dojcenie 😝
@hanka_april dakujem 🙂
@anjelicek26 aj u nas je problem cibula, cesnak, dokonca por...
Preco dava tie dotky dole hlavou?🙂
@bayuska ja som dostala v porodnici, taky co dostali vsetci, plus z dovery dostavali este jeden.
Moze mat zaparena prdelka nieco spolocne s mojou stravou? Doteraz nemala
@slavka_a_maros - kysla stolica je z dzusu, z nektariniek, ribezli... z toho aj ritka... nas netoleruje ziadne vlhcene obrusky, ziadne kysle ovocie nesmiem jest,ani dzus.... okamzite prebalovanie, rituska jedna citliva....
@anjelicek26 no tak si skusim dat pozor ☹ len ked je najedena a pcham ju do umyvadla, to je okamzita grcka 😒
@slavka_a_maros - nas nastastie nekaka priamo po jedle, ale po zobudeni a papa az potom... najlepsie je kakanie o tretej rano 😝 😝
jak to dopada kdyz si mamka s tatkou hrajou🙂
@katuska54 Ahoj ja som mala tú sterilizačku tommee tippe. A návod k tomu bol, odsávačku rozobrať, dať do toho sterilizátora vodu (aspoň3 dcl aj viac aby sa nevylievala) a dať na 5 -7 minút do mikrovlnky a potom keď to vyberieš nechať ešte 30 minút tam. Mala som k tomu aj také klieštiky. Potom mi mama vynadala, že som moc moderná. Dala rozvariť vodu tak som to dala na 5 minút povariť a hotovo. Dúfam, že som pomohla.
@jankastubka ja som z dovery nedostala nic
@anjelicek26 aj u nas sa kaka po zobudeni, vacsinou tak viem, ze sa spanok skoncil, ze sa zacne pucit a pracovat na tom 😉 a potom sa definitivne zobudi
vcera jsme ho asi zmordovali, od 9 se az ted vzbudil🙂
@slavka_a_maros skus vymenit plienky za ine
Ahojte, chcem sa spýtať už pomaly začínam 16 sty týždeň a stále vôbec nepriberam je to normálne ? Dokonca som od začiatku tehu schudla 6 kg . Nie že by som sa sťažovala 🙂 ale tak je mi to zvláštne ... Dosť som aj vracala ale teraz už len sem tam sa podarí už je to lepšie oveľa
No ja som vysoká 172 cm a vazila som pred tehu 67 a teraz mám 61.5 kg no dúfam že do konca tehu veľmi nepriberiem , kto to bude potom zhadzovat 😉
@anjelicek26 a to sa normalne mozu jest nektarinky? a aj melon taky zlty? ja sa bojim skusat nejak,aby maly nebol nespokojny,lebo uz sme zazili ,ked ho bolelo brusko a to bola katastrofa...a syry sa mozu ale myslim take s plesnou bielou...tu mi povedali,ze ano ale neviem

@nikulqa kde si vo fr?