icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
13. júl 2013

@katuska54 no katka mas to veru vesele 🙂 no vies ale dievca ta neocika, tak ti to vynahradzuje kakanim 🙂 my s chlapcami si uzivame fontanky pri prebalovani 🙂

janka_k
13. júl 2013

tak zacali sme pouzivat kvapky Baby calm, potom co sme zminuli sab simplex, ale zdalo sa mi ze maleho viac brusko boli, takze uz zase sme presli na Sab Simplex

delica
13. júl 2013

@anjelicek26 šťastnu a pohodovú cestu želám, nech detičky maminku poslúchajú a najmenší cestu prespinká.

willy_wonka
13. júl 2013

@katuska54 katka a kam na plavanie...hmm, ze by som sa pridala 🙂 @slavka_a_maros

willy_wonka
13. júl 2013

@anjelicek26 a kam vyrazate?🙂 ps: stastnu a placom co mozno najmenej rusenu cestu.🙂

katuska54
13. júl 2013

@willy_wonka na sustekovu.tam je to najblizsie. potom je az pri poluse.

willy_wonka
13. júl 2013

@katuska54 a od kedy mozu deti chodit plavat ? A v bazene je s nimi tetulda ci rodicia?

delica
13. júl 2013

@willy_wonka rodicia s nimi plávajú podla pokynov instruktora; moji chlapi budu chodit plávať od 6m

katuska54
13. júl 2013

mam 100 chuti mojho mm zavesit do prievanu 😠 on ide do roboty tak musi zobudit malu ( ako keby ho mala odprevadit k dveram) a kludne si odyde. a mne tu teraz vresti,lebo je ju vyrusil z jej spanku. vvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

katuska54
13. júl 2013

@willy_wonka hej od 6 mesiaca sa tusim chodi. a v bazene si s maly m ty 🙂

delica
13. júl 2013

@katuska54 chlapi :-/, to niekedy nerozmysla, no.

willy_wonka
13. júl 2013

@delica
@katuska54 supeer, tak to dovtedy schudnem :D
Aj moj mm to robil, ale teraz ho radsej vzdy zahriaknem nech sa neopovazi(ja sa vzdy zobudim na jeho graciozny prichod do spalne) 🙂

delica
13. júl 2013

@willy_wonka
@katuska54
co robia vasi drobci? moj spi uz druhu hodinu, ja by som tiez mala a sa mi nechce, co je uplne cudne. Keby som vedela, ze tak potiahne, dam ho spat na terasu von.Inak radi kocikujete? Ja moc nie, len vtedy, ak so mnou niekto je. Takze cerstvy vzduch je u nas doobeda a poobede na terase :D.

willy_wonka
13. júl 2013

@delica samko lezi vela mna a nieco si rozprava. Dnes som spala 9 a stvrt hodiny 🙂 kocikanie tiez preferujem s niekym, nie ze by ma to nudilo, ale citim sa neprijemne, vxzeram mlado a potom ludia co ma nepoznaju pozeraju,ze aka mlada.......kva,kva..

katuska54
13. júl 2013

@delica moja teraz reve jak pavian. musim ju aspon trochu nakrmit a sup do kocika a pekne von kocikovat.
inak ani mna nebavy samu kocikovat

willy_wonka
13. júl 2013

@katuska54 dojdi pre mna a mozeme ist spolu na drazdiak 🙂

delica
13. júl 2013

@willy_wonka aj ja chcem vyzerat mlado 😀 . Ja vyzeram mlado, ked nosim slnecne okuliare 😎 🙄 .
@katuska54 no šak devy z petržky, vy sa mozete zgrupit a kocikovat spolu.
my ideme dnes tatkovi na 60, normalne by som uz bola u nasich,ked je muž v robote, ale ked chystaju na oslavu, nechceme tam zavadzat s dietatom a psom.
Ukazem vam tortu pre tatka 🙂 plnka je parizsky krem. Dufam, ze Rišino nebude zas flakaty, ale kakao zvlada fajn.

willy_wonka
13. júl 2013

@delica a ty by si si k nam nespravila vylet?

Kedy pojdete drobcov ukazat do prace?

willy_wonka
13. júl 2013

@delica a ty takto testujes alergeny? ja mam bibky,ani jahodovy sirup si nedam .... ☹

katuska54
13. júl 2013

@willy_wonka ja sa idem obliect a uz vyrazam. mozeme dat stretko pri kozickach 😀
my mame cerveno-cierny kocik a mame spz " BARBORKA".
a ked uvidis malu,gulatu uz nakratko ostrihanu osobu,tak to som ja 😀

slavka_a_maros
13. júl 2013

@hobit ale je cudne, ze bez klobuka sa naje len z praveho 😒 asi jej to z laveho moc silno tecie... No budeme skusat dalej.
Ako to zvladate, ked je manzel na pohode? Ja som tomu mojmu tiez kupila listok, este ked som bola tehotna a teraz sa uz nemozem dockat 😀

delica
13. júl 2013

@willy_wonka ved uz mame po 6 tyzdnoch, testujem.
Zatial kešu vysli velmi zle, ale to som testovala skorej a nechtiac......ostal flakaty.
No bezte na slniecko, devy moje, to moje stvorenie sa uz budi, idem sa teda s ním zabavat.

slavka_a_maros
13. júl 2013

@willy_wonka
@katuska54 pozdravujte tu siroku kozu na drazdiaku 😉 ja nie som v BA, inak by som sa pridala

slavka_a_maros
13. júl 2013

@delica cize ked mi dieta oflakatie len tak docasne na tvari, je to reakcia na moje jedlo?

katuska54
13. júl 2013

@slavka_a_maros ok pozdravime 😀

hobit
13. júl 2013

@anjelicek26 to je fakt, tu ti bude lepsie

hobit
13. júl 2013

@slavka_a_maros to sa casom zlepsi snad, ale zvyknu deti preferovat jeden prsnik, aj Tobi to tak mal...on na tu pohodu nakoniec nesiel lebo nemal s kym, listok sme predali...ale uz lutujem, ze som ho nevykopala aj sameho lebo budem najblizsi rok pocuvat ako ok kvoli nam nesiel na pohodu a nevidel smashing pumpkins lebo nas tu nechcel nechat samych...a este aj svokrovci sa dovalili, krasny vikend 😝

misza1
13. júl 2013

@delica krasny dort🙂 uzijte si oslavu;)
Osky je trosku umrncany tim ze je tatinek doma jsme vyhozeni z rytmu, nemel svou dvouhodinku na ciciku😀 a ted vyrazime do obchodu at mame co jist🙂

delica
13. júl 2013

@slavka_a_maros jj,je take flakate a potom to zmizne do 24h

slavka_a_maros
13. júl 2013

@hobit aj moj isiel sam 🙂 mohli sme ich poslat spolu