Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Tak krasne teraz spinka, az mam vycitky, ked potom cez den stracam nervy...
@misza1 to musi byt zaujimave 😀 nasa zacala plakat tiez novym sposobom, krici LAA-LAA 😉
@slavka_a_maros je to sila, ve me by se krve nedorezal jak jsem se vydesila co se stalo. bezne kroci NEEEE NEEEE -po mamince cesky🙂
vyrazim ven dokud neni tak horko.dnes si dam okruh do kopce at udelam i neco pro nohy a zadek🙂
@misza1
@hexina
@willy_wonka
@willy_wonka
@slavka_a_maros
ja som doteraz chapala stlacania prsa tym C aby islo viac mlieka, teraz som riadne zmatena. a bolo mi to vysvetlovane ze pumpovat (stlacat a pustat) nemam, ze len drzat aby islo viac mlieka von
@misza1
@hexina
@willy_wonka
@slavka_a_maros
aha uz to chapem ten uchop je iny, hned za dvorcom na ten slabsi tok, tu je to popisane, co treba robit pre slabsi tok
http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/mlieck...
@hexina - ja musim odstriekat pred kazdym kojenim, lebo by sa v mlieku asi utopil :( Strasne silno sa mu spusti a po 30s sa este aj naleju, to je konecna, to strieka ze az :( Potom sa nervaci, pusta prsnik a vsetko je od toho 😝
My sme inak uz zdvojnasobili porodnu hmotnost 😀
@anjelicek26 krasny buclosko 🙂
@willy_wonka - veru od toho malinkeho babatka pri narodeni uz urobil velky skok 😀
Samko rano rotoval po postielke a hlavou si zapol kolotoc. Sikovnik jeden🙂
@anjelicek26 krásny 🙂 to je také krásne ked deti začínaju bucľatieť a rastu im šunečky 😀
Ako dlho nechavate babatka na brusku?
@kavaapalma ja som citala ze babatka do 1m sa mozu az hodinu denne nechavat..ale pocita sa do toho aj poloha na tigrika, alebo cez plece.. tak my sa snazime rano ked je malý aktívny, a vzdy navečer, pred kúpaním.. plus to nosenie obcas..
@kavaapalma kdyz ho tak spacifikuju v kocarku tak celou dobu co spi, tj. cca pul hodky/hodka. doma kdyz si s nim takto "hrajeme" tak dokud se sam neprevrati nebo dokud ho to bavi🙂
@misza1 s prdikmi mame aj my boje.. ale pijem feniklovy caj dve salky, a maly prdi osto sest..po kazdom kojeni sa pučí, tlačí.. ale ide mu to v celku, len take ksichty hádze, a nervuje sa stale trosicku..asi ho to boli..stale..ale je to lepsie od kedy pijem ten čajik 🙂 len čakam stale kazdym dnom ze z toho viac a viac vyrastie
@kavaapalma kde myslis ze je Osky?🙂 ja sedim na fitlopte a mam ho na ruce, uz ani mravence nemam v ruce😀 takze noseni je u nas na dennim poradku 😅
@misza1 mm huci,ze no naucila si ho na ruky. Blbost! Male babatka potrebuju citit mamu a privinut,nech si hovori kto chce,co chce. A ked vidim,aky je spokojny,tak som stastna a nevadi mi ani bolest krizov.
@x5petra :( je to des, milujem ich rovnako, ale niekedy sa bojim aby si v tej malej hlavke nejako nezmyslel, ze uz je na vedlajsej kolaji, tazko oni teraz pochopia, ze proste teraz chvilu ten krpec proste potrebuje viac pozornosti, ze to nebude dlho trvat a budu partaci...nakricala som aj ja sanozrejme, to sa neda vzdy ovladnut :(
@kavaapalma nechavame, kym nezacne rucat, teda asi 15,5 sekundy 😒 take male babo sa este nedanaucit na ruky/rozmaznat... Keby ich nechame hucat v postielke, tak z nich budu vystresovane nedovercive deti 😉
Dievčata úplne od temy ale chcem sa vás opytat pisala mi jedna pani z nigerie ze chce kupit kociar, ktorý mam na bazare, proste poslala som jej čislo uctu atd...ale ona tvrdi aj mi poslala z banky taký výpis že peniaze mi nabehnu až ked jej ja pošlem čislo zasielky že tovar odisiel myslite si ze je to podvod alebo to fakt tak funguje banka sa vola scotia len mi toje čudné že do nigerie jej mam poslat kočiar
@lucenka911 to je kravina, mne takto pisali ohladom svadobnych siat. Ignoruj to a uz s nou ani nekomunikuj...
@lucenka911 aj mne kvoli svadobnym satam, nepisat nic,
fakt tak dobre napisem ze mi na poste nič nedaju dakujem
a ako sa volala ta co vam pisala neviete lebo ta čo mne sa volala tereza richy

jinac dobre ranko vsem🙂
Osky se naucil novy zvuk-pisteni, tak zacne mrncet a prejde do pistaly... doufam ze je to docasne. jsou to soky se na to vzbudit😅