icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hexina
17. aug 2013

@piip aha a sije teraz?lebo viem, ze je zaneprazdnena otvaranim obchodu

bombulka200
17. aug 2013

@hexina ved to, niekedy mám normálne take myšlienky ze by som niekam utiekla ked velmi reve a nič nezaberá 😠 ... už nech sa to upraví .. dufam ze ked budeme zavádzať tuhu stravu tak sa to aspon zmierni alebo čo ... 😖

hexina
17. aug 2013

@bombulka200 je to tazke..ja tiez velmi casto stracam nervy..je to narocne na psychiku...tak by som jej chcela pomoct a neda sa ...no ja verim, ze to coskoro pominie...a dufam, ze v dalsich veciach budeme mat viac stastia a pokoja ...napriklad pri zubkoch ) odkedy chces zacat davat prikrmy?

bombulka200
17. aug 2013

@hexina ved presne, človek by tak rád pomohol uz skušam vsetko mozne a aj tak ju to trápi... no tak kedze sme na UM tak asi od ukončeneho 4.mesiaca ..aj pri prvej som tak začala.. ale este sa pre istotu potom opýtam gastroenteorologičky či môzem tak začat.. ty ked budes čisto len kojit tak asi az od ukončeneho 6.mesiaca

hexina
18. aug 2013

@bombulka200 aha no už len vydržať my sme práve hore už od druhej strašne nám plakala to sme už dávno v noci nemali neviem čo s ňou zas ach jaj

bombulka200
18. aug 2013

@hexina juj vážne?ta čo?nasa nastastie v noci nebuntoší (zatial) 😅 ... ako ti v noci spinká??kolkokrát sa buudí?

piip
18. aug 2013

@hexina na stranke ma uvedene, ze otvara obchod a nesije teraz na objednavku, ale ma nejake hotove ulitky, z ktorych si mozes vybrat, su v sekcii Produkty, ma tam aj akciove, ale tie nemaju otvory na kridlach, ja som si preto vybrala neakciovu a radsej som zaplatila viac, lebo otvory na kridlach znamenaju, ze sa ti dieta z toho nevyvlecie

hexina
19. aug 2013

@bombulka200 no dnes bola zas ukazkova noc..cize asi mala len bolesti..zvykneme ju kupat medzi 7 a 9 podla toho ako to vyjde...a potom ju ukladame spat..a ked ju skor kupeme tak sa budi okolo polnoci potom okolo 3 a 4 a potom rano 6 7...a ked neskor tak sa zobudi len tak okolo 2 az 4 a potom kolo 6 az 7...aj ked podla mna zalezi to dost odo mna..lebo spim v spalni len ja a ona a ked som brutal unavena tak sa nezobudim na vrtenie 🙂 u vas ako?
@piip no ja som pozerala ale to co ma na sklade mi nevyhovuje...som chcela tu 95 percent bavlna a zvysok elastan..a ma len bio a 100 percent bavnla....ale som pozerala ze v babetkove maju tiez neviem ci ona tam nedodava

paris78
19. aug 2013

@hexina Ahoj, ja som tiez kupila taku ulitku, ano v babatkove ju tiez maju, mali tam bielu so zltym lemom a zelenu, ale neviem ich este maju, a tiez tie ulitky maju v obchode v galerii

bombulka200
19. aug 2013

@hexina no moja večer okolo 9-10 zaspí .. potom okolo 4 ráno sa zobudí to ju nakrmim a hned aj zaspí a potom až ráno okolo 7-8 sa budí

piip
20. aug 2013

@hexina to neviem, ci tam nedodava, ale ja som teraz pozrela na jej stranku a pri tovare skladom je vzdy aj ulitka 95/5 cize 95 bavlny a 5 elastanu, aj ja som si taku kupila

hexina
20. aug 2013

@piip a kde si si taku kupila? u nej? lebo taku nema tam napisane ze ma akutalne na sklade...aku farbu si kupila?

piip
20. aug 2013

ja som kupila u nej na stranke, mam kremovu, ved jej napis na objednavky@ulitka.sk, ak na stranke taku nevidis, spytaj sa priamo, ci taku ma

piip
21. aug 2013

@hexina mne napisala, ze ma nejake 95/5

kavaapalma
22. aug 2013

dajako to tu poslablo... 😒

misza1
22. aug 2013

@kavaapalma ahoj, jak se mate?jak si rostete?

anjelicek26
22. aug 2013

@kavaapalma - no ano, kazda zanepradznena miminom, v tehu sme mali casuuuu 😲 😀 😀 😀 A ja sa pri troch a domacnosti som rada, ze dycham 😀 😀 😀 Aj teraz mam tak desat minut a letim pre prostredneho do skolky 😀 U nas inak vsetko dobre, Benji dnes trhol 6 kil buchta jedna pazrava 😀 😀 Rezim nemame absolutne ziaden, ani sa nesnazime, kvoli kazdemu dnu iny rezim skola/kruzky/vikend sa to ani neda, len vecer od osmej - jednej - stvrtej - siestej, toho sa drzi clkom pravidelne..

leus10
22. aug 2013

Ahojte tiež tu už moc nechodím naša malá bola ukazkove babo prespala celu noc bez kojenia zaspavala už okolo 20.00 ale už asi dva tyzdne savtrapime s kojenim strasne vrtí hlavičkou a vypadava jej prsnik vždy si ho ale znova chiti a je spokojna ale uz druhy den nemoze zaslat hlavně večer uklidní sa len na rukách tvarou do předu ale spat nič posunula si spanie až na jedenastu ani na prsnik vtedy nechce neviete čím to môze byt

misza1
23. aug 2013

@leus10 jsme na tom stejne, Osky sice nebyl ukazkovy ale vecer po koupani zaspal... ted ani nahodou.a kdyz nahodou usne tak je za chvili hore:( to s tim kojenim jsem mela min. tyden podle me to je ten sprut, asi se nestihlo tvorit mliko bo ted mam nalitejsi prsa a je klid

leus10
24. aug 2013

@misza1 no neviem ona ked pustí prsnik tak ju celu obstrieka mliecko ked je unavena a nekruti hlavičkou tak je vsetkko v poriadku a to spanie tiež zaspí alevlen na chvilku vcera som ju nenutila a bolo to bez placu prostě som sa jej prisposobila ale zaspala až na treti pokus okolo 11 .Dakujem .A Inak sa ti malý drží?

qtinka77
25. aug 2013

@hexina No uz ho tam nedavam, preto, lebo uz si od tej ulitky za ten mesiac odvykol a uz spinka kludne aj bez nej... tie prve tyzdne boli v nej pre neho dolezite. A okrem toho, chlap nam strasne vyrastol-z toho maleho, ledva 3-kiloveho cvrcka, ani nie za 3 mesiace ma uz 6.800g. Ak by si chcela, budem ulitky predavat..nakupila som rozne velkosti..mame myslim 2 peeinkove, 1 modra takmer nepouzita-priamo z ulitka.sk a asi 3 len take latkove tenke..a jednu krasnu kuklicku-ulitkovu deku. Pofotim, mozno aj dnes, zajtra..a supnem do bazarika.. Ale ak by si chcela, napis kludne ip a poslem prioritne Tebe najskor ponuku... Iba ak chces, ked nie, uplne v pohodke-predam na bazare, celkom sa mi to osvedcilo, vela veci takto posuvam dalej na dalsie vyuzitie...je to nahodou super napad tako si navzajom pomahat 🙂

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
kavaapalma
26. aug 2013

@anjelicek26 to je aj tak super pri 3 surodencoch. @misza1 mame sa vyborne chvalabohu. Pekne papame a budime sa len 2x za noc. Ja asi nechapem,ale dostali sme dost overalov,to su ako len na spanie,alebo sa nosia riadne,je mi z toho smiesno ze neviem.

kavaapalma
26. aug 2013

Detoch som myslela.

kavaapalma
26. aug 2013

Ako zistujete,ci je babu prilis teplo,alebo zima? Moj ma nostek studeny,za krkom teplo a rucky tiez teple. Nieco osvedčene.

silsil
27. aug 2013

@kavaapalma ja tiež iba tam za krkom chytám.. 🙂 tam má teplé vždy, ruky zase studene..

kavaapalma
27. aug 2013

@silsil no ved to,ale sak ked lezi na chrbátiku tak je jasne,ze tam ma teplo. Akurat teraz sa nemohol ulozit,dala som ho do kocika dnu v hale body dlhy rukav,dupky,ponozky a nakoniec som ho dala do zavinovacky a hned zaspal.

katkalubkova
27. aug 2013

ahojte kocky, ako casto Vam kakaju ratolesti, mne moj maly malicko... pri prvom synovi to bolo ine, kakal aj 5 krat denne a teraz maly tak raz za 3 dni, raz za 4 dni, raz za 5 dni, doktorka povedala, ze mam dobre mlieko, ze ho cele spracuje, ale zajtra k nej idem opat, lebo tahame uz skoro tyzden ☹ ☹ ☹ , kamoska mala dcerku a ta kakala raz za tri tyzdne, co mala take kvalit. mlieko, lebo jej islo aj na rozbor. Inak maly je kludny, nema prejavy, ze by ho nieco velmi trapilo. Dakujem 😒

hexina
28. aug 2013

@qtinka77 dakujem..skoda, ze si skor nenapisala..ale uz som kupila minuly tyzden..mala v nej spi ale tiez uz je dost velka..uz ju ledva zapnem :D a to ma len dva mesiace..je aj dost dlha..kupila som nakoniec perinkovu lebo dost ju vlacime po byte kym zaspi..tak aby netrpela chrbtica az tak...

hexina
28. aug 2013

@bombulka200 ahoj bombulka 🙂 krasne fotky..ake mas nosic? si s nim spokojna? nasa mala ma cez 5,7 kil a uz ju nevladzeme nosit..tak rozmyslam bud nad satkou abo nosicom...stale sme na tom tak ze ju musim nosit stale aby zaspala..uz sa toho asi nezbavime :( a ako sa vam dari? uz lepsie?