Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@zuzu3743 no ved nieco take som isla pozriet :( vsetko mi doslo take prtave. Len ja si ani neviem predstavit ake velke tam bude to dieta a co potrebujem. Tie latkovo sustakove kociare mi dosli take nestabilne, s plastovymi vanami zas take studene a tvrde. Neviem co by som chcela.......som sama zo seba smutná
@delica uvidiš niečo ti padne do oka maš ešte čas nestresuj zbytočne ja som kočik kupovala tušim mesiac pred pôrodom ale kludne aj skôr môžes budem ho mať aj teraz pri tretom lebo deti som mala take že my velmi nechceli spať kočiku len v postielke takže nieje velmi zničeny a vyhovuje mi že je velky že sa mi tam zmesti v pohode aj väčšie babo ja som ho potom využivala aj v zime ked mali deti rok a pol aspon boli viac chraneni ako v športovom
Čavte baby, ste tu ešte niektoré?
@elen34 ahoj, iba Ti pisem ohladom tych triplle testov. Vcera som mala to sono a dr. povedal,ze maly je uplne zdravy. Vsetko ma krasne vyvinute 🙂 ako z ucebnice. Stale hovoril,ze na moj tyzden teh. je to nadherny plodik. Cize sa vobec nestresuj. Mne vysli prve vysledky na 1:260 a druhe tusim 1:160. Drzim palce. Urcite bude aj Tvoje babo v poriadku 🙂🙂
@azmuk potratila som.. ☹ ☹ ☹
@misza1 hlasim,ze pribinak je stale na svojom mieste :D
@typa tesim sa, ze babatko je zdrave ako rybicka a je to teda chalan 🙂))))). Keby som mala dalsie babo, nedam si spravit triple testy, bud ta vystresuju, alebo aj ked vyjdu negativne, tak mas stale na tom papieri, ze uplne sa neda vylucit DS a NTD. tak na co to je?
@simkarobkova je mi to luto :(((
@simkarobkova to ma veeeelmi mrzi ☹
@simkarobkova je to smutne ☹ držim prsty nech sa čim skôr opäť podari 😉
ahojte,všetky no ja mám termín porodu 26.6.2013 už sa veľmi teším keď to budem mať za sebou porodu sa veľmi bojím
@zuzu3743 dakujeme krásne... teraz som na mesiac odstavena..ale potom sa snazime dalej 🙂
@anjelicek26 http://alcoholism.about.com/cs/preg/a/aa070997.htm tu je o tom, aka je znizena schopnost zasobovat plod kyslikom, este nieco aj o vstrebavani glukozy som citala, ale to uz neviem kde :-/.
no ale este by ma zaujimalo, ako chúďa plod zvláda margariny.......... 😎 😀
@typa aj mna..ale verim, ze po mesiaci pauzy ktoru musime absolvovat sa to znova podari a bude to uz dobre.. som z toho na nervy ale to su prve dni.. ale az mi lezie na nervy jak ma vsetky kamosky utesuju ze to este nebolo dieta a pod... ale premna to uz bola..uz som ho nosila. uz som ho lubila.. ale nevadi, musime sa nad tym preniest a ist dalej... mozno by bolo chore keby neodide... verim, ze uz to bude len o stastíčku.. 🙂
@delica dakujem ... zlatá 🙂.. nevadí, ideme dalej, z toho sa dostanem len toto su prve dni..
@simkarobkova je toho strasne vela, a nielen tychto skorych, ale aj vo vysson stadiu tehotenstva. Niekedy mi to dojde ako zazrak, ze vobec niekto porodi dietatko na konci.neda sa povedat nebud smutna, sak nikto nevie, ako sa citis. to ako si to prezijes, je na tebe a teba to privedie nakoniec k tomu, ze to prekonas.
Ahojte, až dnes som si všimla toto fórum, tak sa k vám vterknem 😉 Pozerala som, že už nakupujete kočíky, ja som jedným očkom mrkla na nete, ale zdá sa mi to ešte strašne skoro, ja okrem knižiek o tehotenstve a bábetku nemám vôbec nič. Som doma na PN, nemám vychádzky, tak nemôžem ísť nakupovať, ale ani ma to ešte neťahá, možno preto, že malé sa ešte neozýva, už mi ani zle neni, tak je to také divné, ako keby som ani tehotná nebola 😒 Možno až sa ozve a hlavne až budeme vedieť čo to bude, tak ma to chytí 🙂
@delica 🙂 my sme s kámoškou( ona teraz čaká druhé v máji) skonštatovali, že všetci vyberajú podľa značiek a tak, pozrem a keď sa mi páči kúpim 😉 tiež by som chcela keď ma pustia z PN-ky pozrieť nejaké naživo, obrázok je obrázok... Ja rozmýšľam nad tými kombináciami, vanička, športový a autosedačka. A oblečka, aj ona hovorila, že až po nástupe na materskú išla nakupovať minule a teraz tiež neponáhľa.
@simkarobkova moja kmotrička tiež potratila ešte sa to nenazival potrat bolo to tesne na hranici nejakxych testoch s krvi neviem poprqvde len som chcela napisať že ona mesiac nečakala a hned na dalši mesiac sa im podarilo babo opäť a teraz mam už 8 mesačne krstniatko tak nezufaj a verim že môžeš sa snažiť rovno
@zuzu3743
@zuzulica
@delica
@zuzulica Nehnevajte sa mamičky že som taká drzá, ale napíšem to: ja mám v tomto mesiaci narodenú dcérku a už bude mať 3 roky až do všetko po nej predávam je tam skoro 70ks vecí a a topánočky+ predávam 3kombi kočík klokanku a autosedačku od 9-18kg.Prepáčte mi, nechcem aby ste si mysleli že Vás otravujem len by sa to hodilo maminke, ktorá porodí v lete!!!!Ďakujem
@simkarobkova je mi to luto držím palce nech sa to nabudúce podarí
@caramellca nemusis sa ospravedlnovat, ved nakoniec niekoho moze nieco zaujat a nieco si moze od teba kupit.
Ideme do kina s manzelom, tak dufam, ze sa aj babatku bude pacit a ja to tam usedim :D:D. Napr. na taku 3,5 hodinovu operu si netrufnem.

@delica ty maš asik take chutky ako ja ja aspon tri dni v tyždni musim mať niečo navarene s kyslej kapusty na večer si nakrajak paradajky, ked nemam kysle tak vyštavim si pomaranče a zmrzlinu ani nehovorim mnaaam