Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 no moje sestra ma 2 kluky, z muzove strany 1svagrova ma 2 kluky a druha ma 9-ti letou holku a 3-leteho kluka, ale Emka je spise jako kluk🙂 takovy sportacek. jo hadriky jsou perfektni, aji na tykluky jsou super🙂 jen ja jsem se tesila na saticky, celenky, balerinky a tak... ale jsem stastna ze je maly zdravy a nic mu nechybi 😉
@misza1 no z nasej strany to bude prve vnuca pre moju maminku a tatka, z muzovej máme jednu dospelu neter 19rocnu a ona ma este dvoch malych surodencov 4rocnu sestricku a 2rocneho braceka. Muzov tatko by chcel vnucka, on je uz dost chory, tak by sa chcel dozit dediča mena, aby nevymreli po meči :D.
Ja som strááášne zvedava na moju mamču, aka bude babka :D, ani mi to nejde z úst :D, že babka.
dnes som inak ako som soferovala tou bielou katastrofou videla kocik hartan, ako sa brodil snehom a dal aj zavej. tusim ma to dostalo 😀
Ahojte babenky, stretli ste sa s postielkou kombinovanou s koliskou? Nemozem ju najst na nete ☹
haha, cely vecer to hladam a ked tu pridam komentar, najdem to na supa 🙂)))
http://www.lacnekociky.sk/product/sk/drevena-po...
Mate niekto s toutou postielkou skusenosti? Chcela som si kupit postielku aj kolisku pre pripad nudze 🙂))) ale potom som sa dozvedela o tomto variante a myslim si, ze je super.
halo, kde ste vsetky? 🙂
haha uz som si myslela, ze mi blbne siet 🙂 ja este oddychujem, dnes som si naplanovala spagety, takze to mam hned hotove 🙂
@anicka.be no ja asi varim tak, ze manzel pripravuje rybu a na vsetko sa pyta, ja tu sedim pod deckou a odpovedam.
Neviem sa ti vyjadrit k tej koliske, vyzera to fajn.
My budeme mat kolisku aj postielku, kolisku tu dole na prizemi, postielku hore v spalni, a asi budem rada, ked v tej spalni v noci bude dieta spat a nebudem ho musiet kolisat.
No ale dizajnovo je to pekné.
@delica my sme mali rybu vcera 🙂 ja som povodne chcela takisto ako ty, ze postielku hore v spalni a kolisku dole v obyvacke. No potom som rozmyslala, ze je dore mat v zalohe v spalni kolisavy zdroj a dole moze byt v ohradke alebo kresielsku alebo prinajmensom v kociariku. Teraz si momentalne planujem, ze ako si to systematicky vsetko usporiadam v dome, kde budem kupat, prebalovat....
Ahojte, ako ste na tom s pleťou? Mne sa vyhodili na rozhraní krku a brady vyrážky, ale nie také klasické akné, ale skôr zapálené :( Dávam si na to rôzne prípravky, nejaký čas to účinkuje, zmizne, ale neskôr sa to znovu objaví. Alergiu nemám žiadnu, to by som sa podľa všetkého vyhadzovala nielen na tvári. U kožnej som nebola, uvažujem nad tým. Známej, keď mala akné moc nepomohla.
Má niektorá podobný problém?
@zuzkad85 Ahoj, ja som mala s tym problem prve tyzdne tehu, potom sa to zlepsilo ale opat sa objavili zapalene hrbolceky, teraz mam pocit, ze to ustupuje. Musime si tym prejst, je to predsa hormonalna zmena, dolezite je, aby si si plet vecer ocistila pletovym mliekom (alebo cistiacim gelom) a docistila adstrigentnou - stahujucou pletovou vodou.
@anicka.be no to by som aj ja mala porozmyslat, ale ked asi bude dieta moc plakat, pojdem dole, nech sa aspon manzel vyspi a tam budem ukludnovat,alebo neviem.....inak asi prebalovat a vsetko ho budem hore, lebo tam mame aj vacsie umyvadlo, aj vana tam je, keby bolo treba vodu. Este by som chcela hojdacie kreslo 🙂 pre mna.
Ta plet: ja to mam celkom OK, mam taku zdravu farbu, no ale stihla som mat uz aj opar, kutik,
@delica - xixi ja som mala hartan skater ako prvy kocik pri malej a proste no - okrem vyzoru mu nebolo co vytknut 😀 Prakticky a kvalita fajn... nemci aspon dodrzuju materialove normy 😎 A fakt tym prejdes vsade.. i ked teda, ja planujem ked bude sneh tahat pravidelne von sane a nie kocar 😀 😀
@anjelicek26 no ved to, tie materialy. Akoze vyzorovo nemam nic proti polskym kociarom, ale ked sa clovek pozrie na tie afery co maju s potravnami, neverim, ze 100% dodrziavaju normy na plasty, ci farby potahov, ktore su pouzite na kociar. A mozno som len viac uzkostliva,ale fakt moje dieta ftalaty a ine toxiny do seba z kociara dostavat nemusi.
@delica - ved to, hlavne v lete je ten dotyk s materialom kocika skin to skin a pri teple sa taketo veci este aj uvolnuju, no proste ja som za kvalitny kocik, aj keby z druhej ruky, proste tam viem, co kupujem... proste kvalita nieco stoji a potvrdilo sa mi to uz milionkrat. Nehovorim o prehnanom plateni za design 😀 Ale proste normalnu cenu za kvalitu...

@katuska54 katuška, vobec nevieme :-/ tak ja dufam,ze uz v pondelok sa tam nieco bude crtat. Mne je v podstate jedno, co to bude, len chcem byt na to pripravena 😅