icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
23. jan 2013

@anjelicek26 jej, aky je chutnucky .-)

yanqa
23. jan 2013

@azalka22 tak to mas uplnu pravdu, vsetko okolo tehotenstva, porodu, babatiek je velky megabiznis... a poznam teda vela bab, co neskor kocik predavali a kupovali novy, ja som nastastie s mojim plne spokojna, nedala by som ho za nic, a teraz pekne vyuzijeme pre druhe babeno, takze ani tu investiciu nelutujem... ked sme sa rozhodovali, aky kupime, pozerala som aj pouzite, ale v tom case som ten nas nasla trojkombinaciu za 500eur, tak to nestalo za rec, trosku sme si priplatili a mame novy 🙂

wudz
23. jan 2013

@delica @katuska54 @mimi1906 No ja cítim pohyby od 15. tt, všetci mi vraveli, že to nie je možné, keďže som prvorodička, dokonca ešte teraz v pondelok mi doktor povedal, že sú to črevá, no ja im neverím, viem to predsa rozoznať.. A hlavne posledný týždeň to už cítim tak naozaj, dokonca aj na ruke, keď si priložím k bruchu..

misza1
23. jan 2013

@delica ja uz jsem z toho taky pako, kamaradka co se ji maly narodil na konci maje ji uz ted v zime nevydrzel ve vanicce ze nevidel a delal humbuk, dalsi vozila pomali do roku... ach jooo. zlaty totac max.barva se dala obas vybrat:D

katuska54
23. jan 2013

@misza1 ahoj, pouzivas ten doppler? ake mas pocity? ja stale zvazujem ci to kupit,ked uz zachvilu budem okopana z kazdej strany 😀
inak s tymi kocikmi...kamoska ma syna tiez junoveho a v zime musel byt v sportiaku,lebo robil ramus ked nevidel okolity svet 😉 takze nas caka asi to iste 😕

azalka22
23. jan 2013

baby, niektora ste pisala, ze beriete sumive Mg -ako casto si davate?
berie niekto aj Magne B6? ako casto?

zuzanka999
23. jan 2013

@azalka22 ahojky, ja beriem Magne B6, v letáčiku píše že sa má brať 2x3 alebo 1x3. Ja beriem len dve na deň lebo beriem aj kyselinu listovú a aj Calibrum Mami takže sa mi to zdalo až priveľa tabletiek na deň 😀

misza1
23. jan 2013

@katuska54 ahoj, je to moje droga;) kazdy den si poustim srdicko, nekdy jen tak v zadu pobuchuje a obcas je nahore a bije jako obrovsky zvon;) pohyby jsou taky super ale ne vzdy to citi i manzel, srdicko poslouchame oba.

delica
23. jan 2013

@azalka22 mne v lekarni aj doktorka povedala, ze sumive si nemam kupovat, ze to sa nevstrebava. poriadne, vraj aj to B^ je tam na to, aby sa horcik vstrebal. Tak mam magne B6 a mam si ho dat kebyze mam krce v maternici a tvrdne mi brucho, preventivne si ho nedavam. keby mi v nejaky den tvrdlo tak si dam ako je v letaku.
@misza1 no, ja som uz konecne ako tak mala kociar vybraty a potom som si kukla rozmery vanicky - 76 cm :( neviem, preco mam taku predstavu, ze vana ma mat aspon! 80 cm.

No ja nez som sa dopracovala k doplerovi, tak maly tak kope, ze stale dava vediet, ze je tam 🙂.

milionova151
23. jan 2013

@kavaapalma tak grratulujem k chlapcekovi. ja idem az 12.2. na morfologicky tak este si musim pockat nato co to bude 🙂. ked sa nam ovsem drobec ukaze. ako dlho robil usg..

milionova151
23. jan 2013

@azalka22 ja beriem Mange B6 vacsinou 2x denne 1tbl, alle lekarka mi vravela, ze mozem aj 3x denne.. mam aj sumive Mg, ale beriem len niekedy cez obed. rano a vecer si dam Magne B6..

katuska54
23. jan 2013

@azalka22 ja si davam magnesium iba 1x rano a 1x vecer..a dr. mi hovorila,ze ked ma nic neboli tak ho mozem vysadit a dat si ked to na mna pride...dnes som si dala po 3 tyzdnoch 😉

kavaapalma
23. jan 2013

@milionova151 neboj urco ukaze,pekne to vidiet. Bolo to 40min. Som si ista,ze drobcovi sa to nepacilo,lebo sa skryval ako sa dalo a ja sama som citila to teplo a vibracie z tej sondy. No je to uzasny zazitok.

milionova151
23. jan 2013

@kavaapalma ved ja sa uz nato tak velmi tesim 🙂 . tak moj drobec bol na prvom 3D usg velmi hiperaktivny, len sa mrvil a stale neico robkal s rucickami. a teraz na tom druhom urcite si uzijeme kopec zabavy 🙂. je to uzasne, fakt pekny pocit ked mozme vidiet nasich drobcekov takto... este, ze vymysleli ten 3D 🙂

hubenourova
23. jan 2013

@azalka22 ahoj, ja tiež beriem od včera, povedal, že 3*1 a pri obtiažach si mám dať 3*2 tabletky denne.

elen34
23. jan 2013

Ahojte dnes som bola na morfo sone a posunuli my termin o tyzden dozadu tak musim ist o 2 tyzdne znovu ale male bolo take zlate aj kopkalo len neboo vidiet co to je tak dufam ze baba ale mam pocit že chalan od zaciatku tehotenstva. 🙂 Nech je co je len nech je to zdrave.

yanqa
23. jan 2013

s tymi pohybmi naozaj najlepsie vie kazda zena sama za seba posudit, co citi a co nie, tazko nezainteresovany bude tvrdit, ci je to skoro, ci neskoro, je to naozaj individualne 🙂 juuuuj a ja uz sa neviem dockat, toto bude asi lenive dieta... 😀 a rovnako individualne je to aj s tymi vanickami, u nas to bude zavisiet dost od deti, ktore ake bude, kludnejsie sa budu vozit aj celu zimu, ale niektori zvedavcekovia dlho vo vanicke neoblezia 🙂 len toto keby sa dalo vediet dopredu...

anjelicek26
23. jan 2013

@yanqa - ja som mala Sasku do marca vo vanicke, maleho do februara 😀 😀

yanqa
24. jan 2013

@anjelicek26 jeee, ty mas vlastne vsetkych junovych? 🙂 to je mile 🙂 nasa tiez bola dlho vo vanicke, ale narodila sa vo februari, tak cez leto si lebedila len tak nalahko, prokryta plienockou 🙂 ale niektore kamosky, co mali hlavne chlapcekov, museli do sportaka podstatne skor, lebo uz sa na dlzku nevopchali... niekedy si vazne vravim, ze stara dobra kocikova klasika nasho detstva ma nieco do seba 🙂

jesika26
24. jan 2013

@delica ja čo som si vybrala kočík, tak tam je vanička široká 39cm a dĺžka 79, takže si myslím, že v pohode. A ani na tej stránke nebol popis vaničky, teda rozmery, ale dala som si ten istý kočík do googlu a vyhodilo na inej stránke aj s rozmermi, tak skús tak 😉

azmuk
24. jan 2013

Ja som pohyby zacala citit pred 3 dnami, vcera velmi intenzivne, asi preto, ze sa mu narodila sesternicka, tak sa tesilo 🙂 ...a dnes je lenive, oddychuje. 😎 Ja mam vybraty kocik BRIO GO, tam je dlzka vanicky 76 cm a sirka 31 cm. Moj muz ma 196cm , tak si myslime, ze babo bude dlhe🙂 asi to bude stacit.

hubenourova
24. jan 2013

práve mi volala sestrička z gynekológie, mám VYNIKAJÚCE výsledky tripple testu.

azalka22
24. jan 2013

dievcata, zazvorovy caj v tehu -ano, ci nie, alebo obmedzene?
Nejaka nadcha na mna ide, hrdlo ma skriabe...

anjelicek26
24. jan 2013

@yanqa junove a drobne, tak sa tam dlho vopchali xixi

@azalka22 jj mozes, mne teraz fakt pomohol.

yanqa
24. jan 2013

@azalka22 isla by som nan ale opatrne... na nete najdes aj pre aj proti, ale par salok podla mna nemoze uskodit... nech ti to rychlo prejde 🙂

azalka22
24. jan 2013

ved to, niekde sa pise tak, niekde onak a vysomar sa z toho.
kamoska, co je tehu, mi hovori, ze ho mozno na litre.
tak preto sa pytam aj tu..

katuska54
24. jan 2013

dnes mi volala sestra co byva v AT,ci nechcem hniezdo a baldachyn...ze tam maju teraz akciu za 8€. baby radte 🙂

hobit
24. jan 2013

@katuska54 baldachyn je podla mna zbytocnost a mne sa to ani nepaci...ale vec vkusu

katuska54
24. jan 2013

@hobit ved ani ja nechcem baldachyn,ale ked je to v tom....ked som si pozerala na nete co stoji hniezdo tu,tak sa mi panenky zatocili..ved baldachyn mozno ani nepouzijem a ani neviem ci je k tomu stojan na baldachyn. ved tu len stojan k tomu stoji cca 8€. neviem ci to mam kupit alebo kaslat nato 😒 ja som taka dost nerozhodna....

danielle
24. jan 2013

@azalka22 zazvorovy caj mozes, ja som pila asi dve salky denne proti nevolnostiam a pomohol. ale kup si cerstvy zazvor, je to ovela chutnejsie, vonavejsie a ucinnejsie. aj proti prechladnutiu 🙂