Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 aj keby si chcela len hniezdo, za taku sumu nekupis, a to je v postielke dobre mat, my osobne mame aj baldachyn, mne to vyhovuje, lebo mala spi s nami a ked v spalni zasvietim, ma tam vdaka nemu svoje sukromie... ale naozaj je to len otazka vkusu, cize rozhodnut sa budes musiet sama 🙂
Ahojte...chcem sa spytat,uz mate nakupenu nejaku vybavicku?ci to nechavate na neskor?
Ahojte uz myprisiel vankus tak uvidim ako budem spat zajtra dam vediet ako sa my spalo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sana23 ahoj, ja mam plneny dutym vlaknom, ako normalny vankus.
@malaterezka no uplne je to krasne to kopkanie, ja chodim stale vysmiata ako slniecko :D
no dievcence, inak citim ze som tehotna, som teraz som prisla z prace a som uplne KO, neviem ani ako rano vstanem :(....a to som tri razy v tyzdni prisla po 8.00 do prace :(
@delica no ved to sa ani neda nesmiat sa , krrrrraasne to je 🙂 a o aky vankus sa bavyte ked sa mozem spitat.
@delica - ja som dnes po PN mala prvy den v praci, vybehlo na mna tristo mailov, ze sodoma - gomora 😖 Si clovek raz dovoli ochoriet 😝 Po praci po malu do skoly, s nou na klavir, po maleho k opatrovatelke a domov sme s detmi dorazili 19:05... full time pri troch detoch nehrozi uz ani nahodou, co si budem nahovarat 😖
@malaterezka - veru uz kopkaju krasne tie nase junovciatka 😵 Dcerka to uz citi aj cez brusko, ked ju maly kopne, tak ma stale osahava, ze kopni, kopni 😀 😀 Len prcka to bavi hlavne ked sedim alebo potom v noci, ani spat sa neda, to este len bude sranda, ked naberie kilecka 😕
Jaj a vankus xixi Verny kamos v posteli uz veru dobry mesiac 😅
@malaterezka je to kojenecky vankus,je vhodny aj pre tehotne a potom aj na kojenie
@sana23 - na neskor... ale vybrate uz 90% veci mam... len objednavat budem neskor, nemame na to este priestor, zbytocne to tu bude stat a zavadzat. Okolo toho 30.tyzdna to dam vsetko dokopi...
@anjelicek26 no teda ti poviem vynikajuci start :-/ po PN. No a citis sa zdravo? Ci si sla do prace, lebo uz si musela?
kedze mi doktorka zakazala letiet, tak som bola na telekonferencie cely den od 9.00 do 5.00, som ohucana z toho....aaaaaa.
inak vies co, som sa ta chcela spytat? sice to nesuvisi s porodom,ale so starsimi detickami, ale ked byvas v zahranici, aj deticky rozpravaju dvomi jazykmi?
@delica - no zdravo moc nie :( Stale kasel, rano mam v hrdle este stale zabu, no nic moc 😖 Ale nemozem ostat dhsie, skutocne mi horia terminy, to z minuleho tyzdna traja kolegovia priebezne odrabali ked si nasli cas a aj tak toho bolo juuuu :( Si neviem predstavit v maji odijst, ked nemaju za mna este ani nahradu 🤐 Skoncim pri home office uz to vidim 🙄
Saska hovori nemecky a anglicky plynule, slovencina je bieda, ale nejako to neriesim... cas ukaze... maly nemecky skvele, anglicky horsie, ale zacina sa chytat. Ked s nim budem zasa viac doma, hadam to bude este lepsie, teraz sme spolu tak dve hodiny denne pocas tyzdna a to je na ucenie reci pramalo.
tak to celkom dobre vyzera ten vankus skusim sa ponom pozriet.
@anjelicek26 a ani nehladaju za teba nahradu?
jaj, tak to je perfektne, osvojit si hned dva jazyky svetove 🙂 a nemusiet sa ich potom neskor ucit v skole 😉
Kolega ma zenu slovensku, je sved a bavia sa doma anglicky a maly 3 rocny, rovno trojjazycne rozprava, šikulák.
@delica - ale hladaju, len ku tomu vsetkemu dala aj sefka vypoved, o mesiac odchadza, tak je to tazko, v nasom obore je ludi ako safranu, teda takych, co nemusis pol roka zaucat 😖 Tak sa snazia zlanarit od konkurencie, ale ani to sa im asi nepodari, no uvidi sa... ako ja som za rozumny peniaz ochotna do porodu nejak 2-3 hodky denne z domu nieco porobit, ale ako sa babo narodi tak smola, pri troch detoch budem mat toho aj tak nad hlavu...
@anjelicek26 no asi tak. No to celkom skoro odchadza, na to, ze je šéfka.... Inak ja si neviem predstavit full time job pri troch detoch :-/.
Kedy pojdes na matersku? Ja mam staru dovcu este, tak mi vyslo, cca za 3 tyzdne mozem ostat doma,ale uz som to prehodnotila, ze aspon do polovice marca, nech nieco podokoncujem a uz rozmyslam do konca marca, ked babo bude v brusku posluchat.
@delica - no nastup na matersku mam 10.5. a mam 23 dni dovolenky... 10 dni si beriem v marci (tyzden polo dozor prestavby) a tyzden s detmi na Slovensko), Saska tam ma prazdniny... a tie zvysne dni chcem robit skratene tyzdne... piatok alebo pondelok vzdy volno. Ale do prace budem chodit az do toho maja. Ako mozes ist na matersku uz v marci 😕 😕
Inak uz full time job pri dvoch detoch je hrozny, som to vobec nedomyslela 😖 Teraz uz vydrzime, ale rozumne to nebolo. Deti takmer nevidim pocas tyzdna.
@anjelicek26 hlupo som to napisala, ostat na dovolenke a pokracovat v materskej mozem od februara/ marca....so starou mam 51 dni dovolenky a nastup na matersku mam podla posledneho terminu porodu mam 29.4.
@delica - ci pana 51 dni dovolenky 😕 😲 U nas zo zakona musis do marca dalsieho roku tu staru vycerpat, co nie, to ti prepadne 😝 Zavidim ;) Nejako to uz doklepeme, ja si hovorim, ze je to v cistom tri mesiace prace a ked by mi nebolo dobre, mala som kontrakcie alebo podobne, tak PN bohuzial. Tu sa to sice moc nenosi, ale kedze sa aj maly narodil skor, tak dufam, ze doky nebude moc spekulovat.
Inak boze baby ja mam taku chut na nieco sladke a taka som leniva vyliezt z postele, co zvitazi 😅 😅
@anjelicek26 no ja mam 27/rok
tak som zvedava, co zvitazi, tak kebyze som na poschodi a mam ist dole, zvitazi postel :D
@delica - tiez to tak vidim, kaslem na to, tlsta som dost 😀 😀 😀 O par dni do poradne, nech sa tam nepretocia rucicky na vahe 😀 😀
Ja mam vankus s duteho vlakna a vypada perfekne makucky je 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak ja som dnes bola konecne 1x cvicit, vo vode a bolo to super 🙂 a mala som tu aj kamosku na navsteve co rodila uplne prirodzene a s dulou, doniesla mi 4 knizky tak mam co studovat 😅
ja jdu kazde rano do prace s tim ze vydrzim co nejdele nez pujdu na materskou,ale vzdycky se najde nejaky kreten co me presvedci ze to nema cenu. aji dnes rano jsem si vykracovala s usmevem ze je patecek, prcek mi kopal do rytmu chuze a kdyz jsem se konecne vysplhala do 4 poschodi do kanclu a zapla mail des a hruza... kdybych zitra nesla na ples, jdu se dat rovnou vypsat na pn at se tu postavi i na hlavu...
anjelicek bud rada ze jeste nemas zastup me uz tu druhy tyden sedi kocka za krkem jako pijavice...
chut na sladke mi doma koriguje manzel, minule.jsem snedla 2 balicky gumovych medvidku a malem jsem se poblila, tak ted to mam na pridel;)

milacik moj mali v brusku sa dnes pekne ukazuje mamke aky je sikovny cely den kope, take to je krasne 😉 jednu chvilu ma to aj rozosmialo tak silno kopol waw 😀 nadherne