icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

lucka8787
28. okt 2016

@slniecko26 to mi je luto...😢 drzkaj sa...

dilaila999
28. okt 2016

@motylik1717 aj naše prvé vytúžené.po roku a pol snaženia.

linda4444
28. okt 2016

dievcata.. bola som v stredu u lekara.. krvacala som priserne.. ten ma pozrel utz a vylucil maternicove aj mimomaternicove a ze mam klasika len menzes.. do toho som mu zadrela ze ja som si dala po tom slavnom dni D tabletku po.. a on na to ze to uplne vylucuje tehotenstvo.. ze pozitivny test neznamena ze zena je tehotna.. ze mal X tolko pripadov ze pozitivny test a babo sa nekonalo.. ze on testom neveri.. tak som z dlhym nosom isla domov.. ale zobral mi pre istotu krv.. tak esom nemohla vydrzat do piatku a zavolala som priamo do labaku o vysledy... ti mi zmarili moju poslednu nadej ze som tehotna.. lebo krv bola negativna..vcera v depke ze nie som tehotna.. a dnes reku zavolam proforma sestre o vysledky .(zatajila som ze uz ich viem a ze som volala do labaku) a ona na mna vyblafne ze ja som tehotna?? proste v labaku mi dali vysledky z predminuleho roku ked som bola na odbere.. a nie tie nove.... mna rano skoro od stastia prekotilo... proste stava sa.. ze si date tabletku po... mate silny menzes ze krv z vas doslova tecie a babo si kludne vsetko prezije 😀

linda4444
28. okt 2016

@daisylucky dakujem

lucka8787
28. okt 2016

@linda4444 tak to klobuk dole 🙂 zazraky sa deju 🙂 no a co dalej?
Povedala ti sestricka kolko mas hcg? Kedy mas ist k lekarovi?

linda4444
28. okt 2016

@lucka8787na buduci tyzden mam ist na utz.. ze to s tym HCG vyzera na 4-5tt.. len ja neviem kedy som mala menzes.. tak to bude zaujimave

zirafka86
28. okt 2016

@linda4444 waaaau no ty si neskutocna!!! Uzasne...ty mas neskutocneho bojovnika v sebe !!!! Ten to tak lahko nevzdaa ;) vidis nedaj sa odradit nicim , presne tak ako to malinkee ;)))

linda4444
28. okt 2016

@zirafka86 nedam veru 🙂

modrykoniar
autor
28. okt 2016

@linda4444 tak to je sila, kazdopadne ti gratulujem a zelam bezproblemove tehotenstvo. Som rada ze si spat 😊

modrykoniar
autor
28. okt 2016

@slniecko26 😢je mi to velmi luto. Dufam ze sa ti coskoro opat zadari a uz az do konca, drz sa

leanice
28. okt 2016

Čítam, že niektoré už máte tehotenské knižky. To asi doktori rozdávajú rôzne... Mne doktorka moju vyplnila, ale povedala, že mi ju dá až v 12 tt, tak asi je to rôzne...

vanda12345
29. okt 2016

Ahojte baby som cca 5+3 a mam trocha ruzovy vytok mala ste to miektora??co si o tom myslite je to v poho??dik

modrykoniar
autor
29. okt 2016

@vanda12345 ja som to nemala, ale pokial je toho viac radsej by som sla k dr

jankaeliska
29. okt 2016

@vanda12345 urcite zajdi doktorovi,niekedy to neznamena nic ale niekedy to znamena vela

dilaila999
29. okt 2016

@vanda12345 včera mi povedala doktorka, že žiadne spinenie a krvácanie nie je v tehotenstve dobré. Radšej prísť 100krát zbytočne ako raz neskoro. Ja by som šla!

vanda12345
29. okt 2016

Dik bqby ste zlate no je to obcas a nie vela snad to nic nie je ale ak by sa to zhorsilo skocim na pohotovost

linda4444
29. okt 2016

Tak mne dnes zhaslo to svietielko nadeje ze bude babo napriek pozitivnej krvi..dnes su uz vsetky testy negativne..ta krv bola pozitivna asi este kvoli zvyskom hcg v krvi...na 100% som potratila ked mam vsetky testy uz negativne...som dnes spravila vyse 15 v nadeji ze aspon 1 bude pozitivny...ani neviem ci ma zmysel vobec ist este k tomu lekarovi..stalo sa vam to niektorej? Ze ste mali pozitivne testy a zo dna den slabli.krv pozitivnu a neskor testy negativne? Dakujem za vsetky odpovede..proste mam depku

linda4444
29. okt 2016

@vanda12345 mne sa to stalo pri dvojickach a v 9tt ma hospitalizovali..z ruzoveho vytoku sa to dost rzkrvacalo cerstvou krvou...ako pri menzese

vanda12345
29. okt 2016

@linda4444 ik za odpoved klopem mala som to trocha rano na toaletnom potom uz ee a total svetlo ruzovi tak mozno sa len bambulka viac uhniezdovala 🙂

lucka8787
29. okt 2016

@vanda12345 aj ja som to mala asi tri dni, v case ked mi mala dojst mrcha
..odvtedy nic..

vanda12345
30. okt 2016

@lucka8787 ja predpokladam ze cas ovulacie a to tiez sa moze stat ako v case ked ma byt mrcha a v case ovu a mala som to asi 2x tak veri ze vsetko ok 🙂

vanda12345
30. okt 2016

Ahojte baby aj vy ste take zdute nafuknute hrozne ako nemam ploche brucho qle toto vetry mam no stolica pomenej a to brucho hruza

lucka8787
31. okt 2016

@vanda12345 ooo ano bohuzial...taky tak...obmedz potraviny ktore velmi nafukuju.ja som si dala kapustu a myslela som ze zomriem.odvtedy sa jej vyhybam.a holky ked vas tu mam takto po ruke-tie prehliadky u zubara v tehotenstve musia byt do nejakeho terminu ci ako to je?ja som objednana len sa musim preobjednat a neviem kedy bude mat volne :-/

modrykoniar
autor
31. okt 2016

@lucka8787 no v tehotenstve máš nárok na 2 prehliadky, nie je to nejako striktne dané, že dokedy musíš. ja som bola len na jednej, a dohodla som sa s dr že keby niečo tak prídem bez objednania hocikedy. v podstate ak nie je problém, nemusíš ísť vôbec.

modrykoniar
autor
31. okt 2016

@vanda12345 a skusila si tie už tie zavarané marhule? fakt skus, je to zázrak

modrykoniar
autor
31. okt 2016

@linda4444 no ako si na tom? kedy ideš k dokimu? važne som zvedava ako to všetko dopadne, dufam, že nakoniec to tam bude 🙂

vanda12345
31. okt 2016

@modrykoniar ked ja nejem ziadne kompoty mne to nechuti ale asi ked to nepojde inak tak kupim a dam to dik si mila

alyn
31. okt 2016

@dilaila999 beriem Femibion kvoli metafolinu. Mam od hemato zisteny chybny gen story spracuva kys listovu. Vraj v tejto oblasti to ma vela zien, ani o tom nevedia, da sa to zistit len testom krvi zameranym na geneticke poruchy resp poruchy zrazanlivosti krvi. A vo femibione je ta kys listova Uz v sprac forme ze to prijme aj moje telo.

leanice
31. okt 2016

Dievčatá, čo jedávate? Mne je už druhý týždeň hrozne zle. Napína ma a ked som hladná, tak ma zvíja. Nemôžem sa ani poriadne najesť, lebo všetko sa mi hnusí a nič mi nechutí. Čo jedávate, poraďte nejaké triky na tú nevoľnosť. 😉

vanda12345
31. okt 2016

@leanice v ktorom tt si??ja v 5 a mne nic ako obcas tazko ale ziadne pachy chute no bojim sa ze to pride pri oboch to tak bolo