icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

modrykoniar
autor
31. okt 2016

@leanice no skus piškoty, maj ich stale pri sebe, a občas si daj, aby si neprehladla, lebo to je najhoršie to ti je potom zle od hladu. hned rano ešte v posteli si da nejaku sušienku, bebe keksy a napi sa trochu vody. ja som fungovala aj na hriankach s maslom, lebo z masa mi bolo zle. držím prsty 😀

leanice
31. okt 2016

@vanda12345 Dnes som v 7t0d, a začalo mi to tak pred týždňom a pol... Najprv veľké hlady, tak som jedla jedna radosť, aj mi chutilo, ale potom to prešlo na nechuť, mäso nedokážem ani cítiť, pachy cítim silno, a zatiaľ som ešte nedošla na to, čo mi chutí... snažím sa pudingy, banány, ovocie, a polievky... to ešte do seba dostanem 😀

@modrykoniar vdaka... 🙂 presne, mäso fuuuj, a hej, už sa snažím stále niečo do seba drobné napchať, po ceste do roboty ráno vždy niečo nachystané, ten hlad je najhorší, cítim sa vyhladovaná a žalúdok zovretý ako keby som sto rokov nejedla 😀 a voda mi je tiež ťažká, tak jedine s citronom, alebo aj studené mlieko mi celkom chutí... Asi musím prísť na to, čo mi chutí 🙂

saskia212
31. okt 2016

@leanice presne viem o čom hovoríš, u mňa to isté. Najprv som jedla všetko rad radom a potom mi už skoro zo všetkého začalo byť zle. Jeden deň ok a na druhý som to už nemohla ani cítiť. Momentálne celkom môžem activiu, ovocie, puding a krupicu, no len dokedy. A o pachoch ani nehovorím, mne normálne vadí aj vôňa môjho šamponu. Tak ale dúfam, že to prejde 😉

leanice
31. okt 2016

@modrykoniar A piškoty su super, tie som kedysi jedávala, tak skúsim, vdaka. 😉
@saskia212 Na krupicu tiež pomýšľam, puding som si spravila cez víkend, ten mi dobre padol, taký menej sladký, lebo aj sladké nejak nemusím...

sunnyhoney03
31. okt 2016

ahojte baby ako ide tehu? aj vam je tak zle? mna zacalo napinat na grc ani na jedlo nemam vobec chut ani na to co mam rada kedy to prejde 😀 dufam ze to nebude cele tehu 😀 pri prvom tehu som ani nevedela ze som tehu a teraz toto fuj 😀 snad to prezijeme

linda4444
31. okt 2016

@modrykoniar dn3s som bola...krv som si dala sama vysetrit a vsetko dopadlo tak ako som si myslela...negativne...takze sa s vami lucim...

modrykoniar
autor
31. okt 2016

@linda4444 velmi mi je to luto 😢 tak som verila, ze tu s nami ostanes. Ani neviem co povedat. Drz sa. Myslim na teba

vanda12345
1. nov 2016

Ahojte baby nechcem vas stresovat stqci ze som ja bola som na wc a kracala som hned som na pohotovost neni to vela ze to ich ani tak nejak ale skor podozrenie na mimomaternicove☹ ja len ak viete lekarka mi akurat prisla povedat ze hcg mam cez 1000 neviete na aky tyzden to je??

vanda12345
1. nov 2016

Napisala som to ako pako krxala som teraz to nejak ani neriesili skor kuk na sono a ze nie je to celkom vidno ci nie je mimomaternicove mam cez 1000 hcg ci neviete na ktory tyzden je to zajtra urobia predopwracne ak by nahodou vo stvrtok malo stuplo hcg drzte prsty

marianinka
1. nov 2016

Baby ked Vas tak citam ja presne zazivam to iste , tak mi je zle ze len vracam ,nic mi nechuti , polievku som si dala a hned von.... uz neviem co by som jedla, dnes ma zacalo strasne oichat v lavom boku no nejako musime vydrzat. Mne dal dokonca doktor cipky,aby som nevracala tak som zvedava ci zaberu

vanda12345
1. nov 2016

@alyn dakujem pekne si mila

renimac
1. nov 2016

@vanda12345 1000 je na 5-6tt. Ja som mala tolko v 4tt+5, ked mi zistili mimomaternicove. A preco si myslia, ze je to ono?

vanda12345
1. nov 2016

@renimac ja aj predpokladam 5tt no ze to nevidia tam kde by malo byt zajtra pripravia vsetky predoperacne vo stvrtok zoberu kontrolnu krv a snad bude vyssie a aj zo sona budu mudrejsi

vanda12345
1. nov 2016

@renimac a ako ti bolo mme nic nie je ako kevacam je to uz menej ale ziadne bolesti

renimac
1. nov 2016

@vanda12345 drzim palce, aby hCG pekne narastlo! Niekedy zavisi aj od ultrazvuku, na pohotovosti maju starsie typy.

vanda12345
1. nov 2016

@renimac dakujem js verim ze vsetko bude ok

renimac
1. nov 2016

@vanda12345 mna bolievalo brucho a mala som hnede spinenie. Vacsinou len ked som isla na WC.

vanda12345
1. nov 2016

@renimac ja som krvacala tak som zvedava cerim ze bude vsetko ok modlim sa ze moja bambulka je silna

modrykoniar
autor
1. nov 2016

@vanda12345 moja drz sa, verim ze to bude v poriadku. Si v nemocnici?

renimac
1. nov 2016

@vanda12345 viera robi zazraky 🙂 budem ti drzat silno palce!

vanda12345
1. nov 2016

@modrykoniar ano moja som v nemocnici dakujem moc si to vazim

vanda12345
1. nov 2016

@renimac presne tak a ja moc verim a verim ze nas bude o jednoho viac ☺

slniecko26
1. nov 2016

@vanda12345 ahoj velmi ti drzim palce aby bolo vsetko dobre! Stale Vas citam aj ked uz do skupiny nepatrim. Niekde som citala ze ak je hcg 1000 uz by malo byt vidiet nieco na sone. Tebe nevideli nic? Preco myslia ze mimomaternicove? Ja idem v piatok lekarke po potrate 😓 stale na to myslim a boli to ze sme prisli uz o 2 babenko za posledne 4 mesiace.

vanda12345
1. nov 2016

@slniecko26 no lebo nevidia to v maternici niekde mimo ale nie su si celkom isty este podla mna vo stvrtok kontrolna krv a kontrolny nalez isto dik i mila

vanda12345
1. nov 2016

@slniecko26 dutinku videli

modrykoniar
autor
2. nov 2016

@vanda12345 takže tam poležíš do štvrtku? dobre som to pochopila? joj myslím na vás, nech sa bublinka ukaže na tom správnom mieste 🙂

vanda12345
2. nov 2016

@modrykoniar no ano a ja neviem ako jej volali to hcg lebo teraz rano len na skor pred koncom a miesto toho ze cez 1000 je cez 8000 len uvidi sa za zajtra a ze je to teraz na nej si mila ze na mna myslis

modrykoniar
autor
2. nov 2016

@vanda12345 no ako moja, robia s tebou niečo či len čakáte na zajtra? a aký to maju hokej v tých výsledkoch, potom aby človek nebol v stresse. No ale neboj, všetko bude v poriadku a v juni si budeme pisať zážitky z pôrodu 😀

modrykoniar
autor
2. nov 2016

ahojte čakatelky 🙂 ak sa mi dobre zdá, niektorá mala isť dnes k dr, ako to dopadlo? ja idem v piatok a už sa neviem dočkať 🙂