icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

sasenka04
2. nov 2016

@modrykoniar ahoj ja idem tiez na kontrolny ultrazvuk v piatok a uz zacinam byt aj trochu nervozna...a tebe drzim palceky nech ti to vsetko dobre dopadne 😊

chmeluska
2. nov 2016

Ahojte ja som objednana na prvu prehliadku na 10teho uz mam tyzden cakania za sebou a jeden pred sebou asi sa nedockaaam 🙂 uz nech to mam potvrdene ze je to tam kde ma byt a vsetko je v poriadku, zatial sa citim az moc dobre, iba prsia bolia a unavena, stale smadna, stale chodim na wcko, ale zle mi zatial nebyva, mala by som byt teraz 6tt+2, Uz nech je toho 10teho

kurciatko23
2. nov 2016

ahoj, aj ja sa pripajam 🙂 uz zo mna opadol prvpotny sok z testu, slzy pominuli a zacinam sa tesit.... predsa len, mam 2 male deti a "podarilo sa nam" aj do tretice 🙂

sasenka04
2. nov 2016

@chmeluska neboj tyzden ubehne ako voda a ani nebudes vediet ako a uvidia drobceka v plnej krase a uz sa budes len tesit a uzivat si ten krasny pocit 😊

sasenka04
2. nov 2016

@kurciatko23 gratulujem prijemne tehulkovanie 😊

chmeluska
2. nov 2016

@kurciatko23 my prve, takze sa tesime velmi 🙂 a gratulujem, trom bude veselsie 🙂

kurciatko23
2. nov 2016

@chmeluska veru bude🙂 len aby to mame dala....

nihal
2. nov 2016

Neviem sa dockat vecera. Na 18-tu som objednana k dr. Snad bude vsetko v poriadku.

chmeluska
2. nov 2016

@kurciatko23 aaale urcite to daa 😉

daisylucky
2. nov 2016

@modrykoniar ja som bola v piatok na krv a dnes som mala mat vtsledky, vtsledky boli už v pondelok, ale hcg nizke, tak doktorka odporucila zopakovat odber, takze idem na krv znovu zajtra. Dufam, ze vysledky budu hned v ten den, lebo uz som na psychiatriu z toho, ze stale neviem, ci som tehotna.

vanda12345
2. nov 2016

@modrykoniar ha som v poho nic ma neboli 8000 hcg je vysoke a kedze ma prinar kuk dnes a uz v dutinke sa mu nieco marilo ze nie zajtra ale v piatok som teda kludnejsia a verim mojej bambulke

modrykoniar
autor
2. nov 2016

@vanda12345 no tak to su pozitivne spravy😊 drzim vsetky palcoky, takze cakame spolu na piatok, ja idem prvykrat k dr😊

modrykoniar
autor
2. nov 2016

@daisylucky moja, neistota je hrozna ale mysli a ver ze vsetko bude dobre☺

marianinka
2. nov 2016

Baby aj ja sa ku Vam pridavam , ja mam termin 23.6
Je to moje druhe tehotenstvo no uplne ale uplne ine ako prve . Zle mi je az za 4 🙂

alyn
2. nov 2016

@marianinka podobne, tiez druhe a uplne ine) je mi blbe, cakam ked skonci prvy trimester...verim ze to zmiznee

marianinka
2. nov 2016

@alyn mne je strasne ja nic nemozem zjest, zo vsetkeho vraciam a uz neviem ako dalej len lezim a cakam kedy to skonci

alyn
2. nov 2016

@marianinka chvalabohu mne je len zle..ale cely den ..ale nevraciam. Pri prvom som sa rano vyvracala a potom bolo uz v pohode.
Nuz, drzim palce, asi to tazko ovplyvnis, ale skusim, jednej znamej, co vracala, vraj velmi pomahala Sulinka (aj ked viem ze mineralka sa moc nema pocas tehu, skus skusit, vraj jedina vec co jej pomahala, vracala obe tehu) a mne pomaha sušený zázvor - stačí trošinku odkusnúť, napr. keď idem v električke, predávajú skoro všade kde predávajú sušené ovocie - aj v tých stánkoch. A ešte sú zázvorové lízatká. Haluz je, že sa mi zdalo, že zaberali (tie som jedla pri prvom tehu smerom do roboty)), a pritom vôbec nemajú zázvorovú chuť. Ale moc nie sú dostať v lekárňach, skús cez net.
Držím palce, väčšinou by to malo prvým trimestrom končiť. Držím palce

vanda12345
2. nov 2016

@modrykoniar takze piatok pre obe podstatne ano verim ze nam to tu vsetkym dobre dopadne☺

vanda12345
2. nov 2016

@modrykoniar takze piatok pre obe podstatne ano verim ze nam to tu vsetkym dobre dopadne☺

aduska54
2. nov 2016

Ahojte Júnovky tak a máme to potvrdené som v 8tt videli sme aj srdiečko biť 🙂 neskutočný zážitok...je to moje prvé tehu ...našťastie zle mi nebýva ako niektorým Vám ..musí to byť hrozné ☹ držím vám palčeky nech to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂

marianinka
2. nov 2016

@alyn no mne dal cipky ale z tych mam zapchu zas.. poradil mi ze mam si kupit v rakusku tabletky tak znama mi ich zohana. Ja som uz zufala mne strasnecpomaly stravi a stale ma boli zaludok. Ja si neviem predstavit ze este takto budem musiet byt mesiac aj nieco . Buduci piatok idem na kontrolu tak.som zvedava ako mi bude . Ja zazvor nemozem ani citit nic.jedine suchare a vodu. Aj slepciu polievku dam von hned ... drzte sa baby

marianinka
2. nov 2016

@alyn a najhorsie je ze mne je zle non stop a nie len rano.

alyn
2. nov 2016

@marianinka Nuz, tak fakt len vydrzat.. drziiim palce. Vravi sa, ze ked je viac zle, tak bude baba))

modrykoniar
autor
2. nov 2016

@aduska54 no super gratulujem, ja idem v piatok a tiez dufam ze budem pocut srdiecko😊

alyn
2. nov 2016

@marianinka inak tie zazvorove lizatka nie su fakt vôbec citit po zazvore..

aduska54
2. nov 2016

@modrykoniar určite ano ...budem na teba myslieť nech ti všetko dobre dopadne 🙂

saskia212
2. nov 2016

Baby, inak ako ste na tom s jedenim citrusov? Môj drahý mi vyguglil, že by sa v tehotenstve nemali jesť, no pre mňa je to momentálne jedna z mála vecí, ktoré mi chutia.

alyn
2. nov 2016

@saskia212 jem, citrusy som este nepocula ze by sa nemohli v tehu.

renimac
2. nov 2016

@saskia212 ja citrusy jem na kilá, lebo mi pomáhajú s mojim otrasnym trávením a zmierňujú mi nevoľnosť. Stačí sa vyhýbať surovemu mäsu, surovym rybám a nepasterizovanym mliečnym výrobkom. Inak by som sa riadila tým, čo robí môjmu telu dobre.