icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

saskia212
2. nov 2016

To ste ma upokojili, ďakujem. A.môjmu drahemu asi odpojim internet 😉

renimac
2. nov 2016

@saskia212 A aj sebe 😀 ja nad tým uvažujem už tiež 😀

modrykoniar
autor
3. nov 2016

ahojte baby, ja som jedla počas tehotenstva všetko, aj bryndzu a plesnivý syr, a pomaranče a mandarinky na kilá, nepohrdla som paštiekou a parkami. vyhybala som sa len tataráku a hubám a bazovému sirupu. podľa mna telo si žiada čo mu chýba. a malý je zdravý ako buk. a v tomto tehotenstve sa tiež riadim týmto pravidlom 😀

marianinka
3. nov 2016

Ja tiez jej citrusi, ale xhutia mi len mandarinky a grep. Ine nic a aj to len obcas ked mi nie je chvilku zle. No aj ja som pocula ze ked je velmi zle bude babaz tak ale hlavne nech su tie nase cukricky zdrave

renimac
3. nov 2016

@modrykoniar ja mam už druhý deň chuť na sushi 😀. To wasabi a nakladany zázvor k tomu.... och, slinky mi tečú.

renimac
3. nov 2016

@vanda12345 ako si dopadla? 😞

modrykoniar
autor
3. nov 2016

@renimac joj to aj mna prepadla chuť na sushi, tak som si dala lososa, pečeného so zeleninkou a pomohlo 😀

vanda12345
3. nov 2016

@renimac no nakoniec vcera rano prisla lekarka ja neviem ci zle pocula miesto 8000hcg pocula 1000 vcera bol primar vysetril ma ze ked je take vysoke skor mimomaternicove by nemalo byt no moc sa nevyjadtoval ze zajtra kontrolne a v dutinku sa mu zdalo ze uz vidi☺takze ma upokojil a dufam ze zajtra hcg stupne poriadne a viac bude vidno na sone

renimac
3. nov 2016

@vanda12345 tak držím palce

vanda12345
3. nov 2016

@renimac dakujem ja verim ze bude vsetko ok

vanda12345
3. nov 2016

Naby aj vas obcas poboluje podbrusko?

vanda12345
3. nov 2016

Baby aj vas obcas poboluje podbrusko?

mon895
3. nov 2016

Mna bolieva najma ked zabudnem jest ked si dam trocha papat potom to prejde alr vecer bolieva nezavisle od toho vraj sa roztahuje maternica

alyn
3. nov 2016

@vanda12345 ano, aj vajecniky, sem tam aj krcok trolinku ako kontrakcie, ale kratko

vanda12345
3. nov 2016

@alyn ja tiez obcas vajecniky tak ja sa utesujem tym ze sa roztahuje maternica ach uz nech je piatok ze viem co a ako je s nami

alyn
3. nov 2016

@vanda12345 obcasne bolesti Su v they vraj normalne

sylvine
3. nov 2016

@renimac co tooo? 😲 co to za novinku dnes po dlhsej dobe citam??? 😉 na zaciatku septembra sme si pisali, ked som ja ostala tehu po tiez skoro 3 rokoch a teraz u teba taka novina 🙂 ... z celeho srdca Ti prajem, aby to bolo do stastneho konca, uzila si si pokojne tehu a potom vytuzene babatko... silno drzim prsty 😉

renimac
3. nov 2016

@sylvine Ahoj 😊 no zatiaľ sa teším len tak potichucky, ale na kontrolách bolo všetko v poriadku, tak verím, že to dáme až do zdravého konca 😉. A ty sa ako cítiš? 🙂

sylvine
3. nov 2016

@renimac urcite to tentoraz date do uspesneho konca, verim tomu 😉 ... cakala si uz dost dlho 😉... ja celkom v pohode, ked by som neabsolvovala vsetky tie vysetrenia, tak ani neviem, ze som tehu 🙂 ... ja som momentalne 13+5tt a uz mame za sebou prvy NT screening, ktory dopadol podla lekara na 1*... dokonca uz viem, ze moj sen o malej princeznej sa rozplynul ☹ , na 75% cakame maleho loptosa 😀 😀, ale to je uplne jedno, hlavne ked bude vsetko v poriadku a bude zdravucky 🙂

renimac
3. nov 2016

@sylvine za to mne je biedne od začiatku 😀. Ťažoba, nízky tlak, zle trávenie, teraz mám nádchu... ale kvôli drobcovi vydržím 😉. Presne, je jedno čo to bude, hlavne že bude zdravé 😉.

sylvine
3. nov 2016

@renimac neboooj, vsetky tie neduhy prejdu a bude dobre, kvoli vytuzenemu babatku vydrzime vsetko 😉 ...som niekde v lekarskom clanku citala, ze nadcha moze byt cele tehu, ze to je tehotenska nadcha a neublizi matke ani dietatku... inak s tlakom mam aj ja problem, pretoze sa uz 10 rokov liecim na vysoky tlak a teraz mi ho tehu znizuje na normalny, ale pre mna je to uz nizky, tak mam tocaky, tak pijem vodu s obsahom magnezia a pomaha to 😀, s tym travenim to poznam tiez, keby nechodim cikat, tak uz ani neviem ako vyzera zachodova misa 😀 😀... ale to vsetko je nic v porovnani s tym, co si o par mesiacov k sebe privinieme 🙂

aduska54
3. nov 2016

@vanda12345 ano občas velmi keď prudko vstanem alebo tak...nedávno som bola v práci a musela som ísť na pohotovosť také silné bolesti som mala ale našťastie všetko bolo V poriadku to sa len maternica roztahuje ☺

lucka8787
3. nov 2016

Ahojte kocky...hlavne tie slobodne tehotne...ste tu take ktore ste od rodiny bombardovane otazkami "kedy bude svadba" alebo " mali by ste sa zobrat"...?

modrykoniar
autor
3. nov 2016

@lucka8787 no my cakame uz druhe, tak si uz zvykli 🙂

popoluska24
3. nov 2016

@lucka8787 anoo, moja mama silou mocou chce aby sme urobili svadbu najneskôr v januari...ale ja nechcem, nemam na to teraz ani cas ani chut to riesit, mam teraz toho vela a nechcem sa este viac stresovat...ale nevie to nejak pochopit 😒

alyn
3. nov 2016

@popoluska24 ja som sice vydata, ale tiez viem, ze keby som cakala a nebola, urcite si pockam a uzijem si to potom, ked budem opat fit, chuda) a uz s dietatkom, budete mat o to krajsie fotky) drzim palce

lucka8787
3. nov 2016

@popoluska24 u nas zasa svokrovci...☹ a drahy mi pritom sam povedal ze nema vyznam to silit.je to aj otazka penazi, pre mna by to boa uz druha svadba cize nebola by velka ale aj tak...a my teraz naozaj mame plnu hlavu drobca a svadba isla bokom.moja mama to nastastie chape. A robit rychlo svadbu len pre to...no pre nich je to skratka zatial nepochopitelne.stara skola...
@modrykoniar tak to mas fajn 😀
Ja teraz rozmyslam nad tym aby som bola hlavne ako tak fit, aby som este vladala chodit do prace, oddychujem kedy mozem, co bude ten moj maly chrobacik potrebovat a nie rozmyslat este nad svadbou...ved rodicov bude mat pri sebe oboch aj bez toho...no bude to este zaujimave..

vanda12345
3. nov 2016

@aduska54 dakujem ano presne velke zmeny sa tam deju takze bez toho to asi nejde hlavne ze vsetko ok aj ja dufam a verim zajtra budem vediet

nivea777
3. nov 2016

@lucka8787 nebyvas nahodou blizko NR?? uplne mi pripominas jednu babu

mon895
3. nov 2016

@lucka8787 u nas tiez bolo ale ja som povedala ze svadbu s bruchom nechcem a peniaze bude potrebovat male tak to pochopili 🙂