Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Ahojte baby...cakam miminko(7t6d) a mam teraz teploty nad 38 a anginu..doktor mi dal antibiotika, ako znizovat teplotu?neublizi to miminku?berem aj dufaston a askorutin lebo mam stale spinenie..mam z tej tepoty trochu strach aj z tejto situacie..
@lucka8787 vies co pre pokoj duse skoc na tu pohotovost,ale neboj bude dobre
@modrykoniar volala som este jednemu znamemu doktorovi z porodnice, vraj to asi nebude nic vazne ale ze mam Ist zajtra k svojej.moze to byt aj rastuca placenta lebo naozaj to nie je vela, ani na intimku nie.a nie je to jasna krv.a boli mi odporucene stare babske recepty - citrony 🙂 tak som trochu kludnejsia
@lucka8787 no tak to je fajn, zajtra ta pozrie ešte doki a budeš aspon kludnejšia. 🙂
@lucka8787 no ako si dopadla, dufam ze je vsetko o.k.
@modrykoniar tak moj sen sa rozplynul, ale dakujem, ze si mi drzala palce. dnes som bola u mojej doktorky, nech to mam potvrdene od dvoch lekarov a zazrak sa nekonal. dokonca sa gestacny vak zmensil o 4 mm za tyzden. zajtra uz len kontrolne sono v nemocnici a kyret. ale tebe drzim palce, nech je vsetko v poriadku. sem tam tu nakunem ako sa mate 🙂
@dilaila999 moja, je mi to veľmi luto, velmi som tomu verila. tak držim pršteky, nech sa čoskoro opat zadarí a do úspešného konca. drž sa
@dilaila999 moja to fakt??ty kks ako co sa to deje na som tiez prisla o anjelka viem ako sa citis a myslim ze to stale ostane v nas drz sa moja a neboj dame sa dokopy a pojdeme na to a bude to az do uspesneho konca ach
@modrykoniar dakujem. aj ty sa drz a vela stastia a hlavne zdravia 🙂
@dilaila999 🙂 🙂 🙂
@vanda12345 tak tak..niekedy po novom roku zalozime novu skupinu uspesnych cakateliek 🙂
@dilaila999 presne uz teraz sa tam hlasim a do jary aj budeme pekne spolu cakat tehulkovat a uzivat si vsetko okolo toho 🙂
@vanda12345 moja zajtra sa drz a ked sa sytas ako dlho mas cakat a zacat snazilkovat daj vediet moj mi vravel pol r to isto ee v nemocnici 3ms tak nejak by som vo feb.aj chcela snazilkovat len nech cim skor nabehne mrcha
@vanda12345 co som citala rozne diskusie, vraj sa uz neodporuca cakat tak dlho..ono je to podla mna skor o psychike...ako sa poznam tak po sestonedeli ideme na to 😀 ja uz neplacem, ved vlastne nemam za cim, kedze sa mi plod nevyvinul.
@dilaila999 ja fakt neviem tiez kolko vydrzim ale aj kedy manzelik bude chciet ale presne je to na nas a niekde som aj pocula kolko tt si cakala babo tolko treba pockat no ja min do nanuara ved ktovie kedy sa mrcha uraci ty si aka hrrrr 🙂
@vanda12345 tak s tymto sme sa snazili rok a pol...preto to nechcem dlho odkladat 🙂 mam 27, manzel 33 a na prve je uz aj najvyssi cas si myslim 🙂
@dilaila999 ved presne ak sa ty na to budes citit a ked toto tak dlhsie trvalo tak naco odkladat moc ti drzim prsty a uvidis o chvilu aj my budeme ako si pisala cakatelky🙂ja mam 32 a chcem 3tie benjaminka rodiny kedze dcera ma 13 a syn 11 🙂
@vanda12345 drzim palce 🙂 inak neviete nahodou ako je to s krvnou skupinou rh negativ (manzel rh pozitiv) pri kyretazi, ked diagnoza je anemryola ? (doktorka ale povedala, ze az na histologii sa zisti ci sa prestal plod vyvijat velmi skoro a usg ho nezaregistroval alebo sa vôbec nevyvinul). je potrebna injekcia aby telo potom nevytvaralo protilatky?
@dilaila999 moja ja mam tiez negativ muz pozitiv prve deti ani neviem ako a ziadny problem ano po dcere mi dali tu injekciu a syn total v poho teraz som sama zvedava ze cozistia ccao 10dni budu vysledky histologie
@vanda12345 ale teraz ti nepichali nic po kyrete? musim zajtra na to upozornit lekara (aspon pre istotu).
@dilaila999 nie nic vobec nejak neriesili krvnu skupinu asi preto ze mam 2 deti alebo neviem ale ty sa pytaj
@vanda12345 opytam sa. dufam, ze mi hned zajtra spravia kyret, lebo cakat dalsie dni....treba mi nieco specialne do nemocnice? resp. teba pustili po zakroku domov alebo si lezala?
@dilaila999 no mna priali 1,11 a tak zistovali co a ako kedze hcg vysoke tak 4,11 kontrolne hcg slo dole a primar vravel ze odumrelo o13,30 ma brali na salu o 19 ma prepustili nie nic take len nocnu koselu lebo ja som nemala a dali mi ich a hygienicle veci
@vanda12345 oki. ja idem rano na kontrolne sono, ale na 99,99% mame uz diagnozu anembryomola potvrdenu aj z dnesneho sona. dokonca sa gestacny vak zmensil od minulého tyzdna o 4mm a ostal prazdny. takze predpokladam, ze rano urobia sono a hned by mi mohli robit aj kyret.
poviem vam pravdu dievcata, od minulého tyzdna od piatka som bola ako na ihlách, napäta, stavy ako na porazku. dnes som sa uz ukludnila. uz viem na com som a nic s tym nespravim.
@dilaila999 ach moja zlata ja v utorok ked som dosla do nemocnice vystrasili ze mimomaternicove a tak ked bolo cez 8300 hcg ze nie primarovi sa nieco crtalo na sone a v piatok 7700hcg a uz som vedela ze je zle ano nezmenime to dat sa dokopy zotavit a ideme dalej my to proste dame a budeme mat svoje uzasne vonave batozteky 🙂
Ahojte baby tak moje dvojtyzdnove cakanie na potvrdenie tehotenstva sa skoncilo. Konecne to mam potvrdene je to tam, myslela som si ze sa po dnesku konecne vyspim ale to by mi doktor nemohol povedat ze tam mam fazulky dve :D tak nase srandovanie s manzelikom ze by bola sranda keby su dve sa potvrdilo, tesime sa 22 idem na dalsiu kontrolu ci sa vsetko vyvyja tak ako ma :D inak je tu este nejaka co ma dve fazulky?? Som 7tt+2
@annakru no mnevravel ze jednovajecne ale toho 22 mi potvrdi lebo aj srdiecka som sa pytala ci biju a ze zdalo sa mu ze uz vidi ale ze to je este skoro lebo ked su dve su mensie, tak som zvedava, mam tam este aj nejaky hematom tak mam byt opatrna a mal by sa vstrebat, tak som zvedava. Aj ma chceli dat na pnku ale mne nebyva ani zle ani nic iba prsia bolia tak pozeram ze sak netreba, lebo aj sedavu robotu mam.
Tak sa tesim ze sme dve
@modrykoniar ahoj 🙂 drobcek je v poradecku ale nasla mi tam malinky hematom tak mi napisala progesteron.ale inak vsetko super 🙂

Do kelu baby ja som taka vystrasena, nemam ist radsej na pohotovost nech ma pozru? Ci pokial silno nekrvacam tak ma poslu kade lahsie asi ci?