icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

renimac
24. nov 2016

@marianinka v Ba, ale nie sme odtialto povodom. Vidim, ze zijes v Nemecku, ako to riesite cez Vianoce napr.? Myslim rodicov a tak 🙂.

marianinka
24. nov 2016

@renimac my pendlujeme , teraz sme na svk a na vianoce este nevieme . Ja som v BA zila 14 rokov 🙂))

renimac
24. nov 2016

@marianinka ja od VS, cize nejakych 12 rokov. No v tomto stave mas to cestovanie narocne 😉.

emily0412
24. nov 2016

Baby mam na predaj nepouzitu sadu do postielky baldachyn,stojan,mantinely, kapsar, paplon s vankusom aj s oblieckami a lovi samosterilizujuce flase kde dudlik napodobnuje zensku bradavku.

marianinka
25. nov 2016

@renimac no 6hodin odsoferovat fuuu uz je tona mna vela . Teraz budem chvilu u rodicov a potom naspat za muzom . Nejako musim este vydrzat okolnosti ma drzia doma. Ale chodim aj na svk ku gyn , no od novrho roka by som sa chcela prehodit do nemecka a tm aj rodit.uvidim ako nam to vsetko ten panbozko zariadi este .
Len oci otvorim a uz mi je nejako zle .aaach to zas bude den

renimac
25. nov 2016

@marianinka mne je dnes rano zatial podozrivo dobre, normalne zacinam stresovat 😲

marianinka
25. nov 2016

@renimac a ja som sa najedla strasne mi chutil roztek s paprikou v oleji och a je mi dobre uvidime za dve hodky, co zas bude lebo u mna sa to meni horsie ako pocasie v Tatrach 🙂))

renimac
25. nov 2016

@marianinka ja som dnes stresovala, že nevoľnosti zo dňa na deň ustúpili a hľa práve som sa prezradila a mamina dostala vianočný darček predčasne 😀. "Zvracanieeee mám zo všetkého najradseeeej " 😀.

vevericka124
27. nov 2016

ahojte, a zaroven sa lucim, diagnoza MA, majte sa krasne

mon895
28. nov 2016

@kitta uz je pocut s angelsoundom : ))

saskia212
28. nov 2016

@vevericka124 To ma mrzí 😥 dúfam, že čoskoro vám to opäť vyjde a až do úplného konca.

moncici3103
29. nov 2016

@vevericka124 joj to Ma mrzi. Ja som s prvym tiez tak skoncila ☺

moncici3103
29. nov 2016

@vevericka124 Prepac pridalo mi tam smajlika. Drzkaj sa 😘

lucka8787
30. nov 2016

Ahojte, tak mam za sebou druhu poradnu. robili nam genetiku a merania, malicke rastie a uz sa pekne mrvi 🙂 videl ho uz aj priatel na sone, take bolo zlate 🙂 po hematome ani stopy chvalabozku 🙂 podla sona sme uz 11+5tt

8853
30. nov 2016

Baby tvrdne vam niektorej brusko?

lucka8787
30. nov 2016

@8853 Zatial som to nespozorovala...tebe hej? Kolkaty tt si?

8853
30. nov 2016

@lucka8787 dnes akurat 11+0. Posledny tyzden a pol mi tvrdne. Niektory den nic inokedy aj hodinu v kuse, to si dam magnezko a potom prestane. Dnes idem na poradnu, len chcem vediet, ci sa obavat... :/

lucka8787
30. nov 2016

@8853 aha. No ved uvidis co povie dr. hlavne predcasne nestresuj. Nenamahas sa nejak velmi? Co mi zname hovorili tak to zvykne byt zro na vtedy.budem ti drzat palce dnes a daj vediet 😉

8853
30. nov 2016

@lucka8787 od 4. tyzdna lezim, lebo z pohybu zvraciam, takze nic nerobim, este aj jedlo mi do postele nosia :( citim sa jak neschopny kripel. Stale si hovorim, ze to bude dobre, ale podvedome sa bojim, pred rokom som prisla o drobca v 14. tyzdni. Pri dcerke mi tvrdlo az po nejakom 25tt, ale to bolo aj hladkanim... Nejako automaticky som pohladkala bruho a stvrdlo, ale to uz bolo za polkou tehotenstva, nie ako teraz :/

dzonka22
30. nov 2016

@8853 prepac za blbu otazku ale ako to pocitujes?
To tvrdnutie! To by som zistila, ze toto je tvrdnutie? Som nevedela, ze to moze uz tak skoro zacat.
Drzim ti silno palce, vsetko bude v poriadku😘
A necit sa neschopne, ved strazis poklad!!! 😍😉

8853
30. nov 2016

@dzonka22 ako taky nebolestivy krc v podbrusku, je to dost neprijemne, to by si si urcite vsimla. Ani ja som netusila, ze sa to moze diat tak skoro. Hlavne nechapem preco sa to dej

mon895
30. nov 2016

@8853 moje svagrinky mali obe tvrdnutie brucha od 4mesiaca do konca tehu a obe maju zdrave deticky 🙂 ale tiez nezistili cim to bolo :(

dzonka22
30. nov 2016

@8853 no ved toto....mavam take velmi neprijemne krce v podbrusku...si to mysim odsledovat.

renimac
30. nov 2016

Baby, odmietla ste niektorá alebo plánujete odmietnuť Tripple testy?

8853
30. nov 2016

Tak som doma. Tvrdnutie, ze zatial neriesit, lebo ze je to skore stadium tehotenstva. Podla sona je to 11+6, usg v poriadku cele. Vzali mi krv na tripple a vsetky ostatne tehotenske. Tak len cakat, ci to dotiahneme dale. A podla mojej vysokej skoly internetovej so zameranim sa prenatalnu sonografiu to bude dievcatko 😄

hellkaashley
30. nov 2016

@renimac Ja odmietnem mam dve dcerky a ani pri jednej som si nedala robit.Zbytocny stres.

renimac
30. nov 2016

@hellkaashley ja sa tiež chystám odmietnuť, hoci deti ešte nemám. Už teraz dosť stresujem, nechcem si robiť ďalšie stresy. Tak som rada, že nie som sama 😉.

hellkaashley
30. nov 2016

@renimac No presne ziadne stresy a predsa je to moje ci zdrave ci chore uz teraz ho milujem nadovsetko ❤

lucka8787
30. nov 2016

@8853 tak vidis 🙂 som rada ze je vsetko ok.a podla coho vies ze to bude princezna? 🙂

8853
30. nov 2016

@lucka8787 dakujem. Dost ma to ukludnilo dnes u lekara. A tamto, to som sa len mojim skumavym okom pozrela na sono a tam bol vycnelok rovnobezne s chrbticou 🙈 pri chlapcovi to ma byt minimalne 30 stupnovy uhol s chrbticou. Spolahlive jak cikanica v sode bikarbone, ale ked sa mi to potvrdi, asi si otvorim kancelariu na urcovanie pohlavia 😄