Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@renimac my pendlujeme , teraz sme na svk a na vianoce este nevieme . Ja som v BA zila 14 rokov 🙂))
@marianinka ja od VS, cize nejakych 12 rokov. No v tomto stave mas to cestovanie narocne 😉.
@renimac no 6hodin odsoferovat fuuu uz je tona mna vela . Teraz budem chvilu u rodicov a potom naspat za muzom . Nejako musim este vydrzat okolnosti ma drzia doma. Ale chodim aj na svk ku gyn , no od novrho roka by som sa chcela prehodit do nemecka a tm aj rodit.uvidim ako nam to vsetko ten panbozko zariadi este .
Len oci otvorim a uz mi je nejako zle .aaach to zas bude den
@marianinka mne je dnes rano zatial podozrivo dobre, normalne zacinam stresovat 😲
@renimac a ja som sa najedla strasne mi chutil roztek s paprikou v oleji och a je mi dobre uvidime za dve hodky, co zas bude lebo u mna sa to meni horsie ako pocasie v Tatrach 🙂))
@marianinka ja som dnes stresovala, že nevoľnosti zo dňa na deň ustúpili a hľa práve som sa prezradila a mamina dostala vianočný darček predčasne 😀. "Zvracanieeee mám zo všetkého najradseeeej " 😀.
ahojte, a zaroven sa lucim, diagnoza MA, majte sa krasne
@vevericka124 To ma mrzí 😥 dúfam, že čoskoro vám to opäť vyjde a až do úplného konca.
@vevericka124 joj to Ma mrzi. Ja som s prvym tiez tak skoncila ☺
@vevericka124 Prepac pridalo mi tam smajlika. Drzkaj sa 😘
Ahojte, tak mam za sebou druhu poradnu. robili nam genetiku a merania, malicke rastie a uz sa pekne mrvi 🙂 videl ho uz aj priatel na sone, take bolo zlate 🙂 po hematome ani stopy chvalabozku 🙂 podla sona sme uz 11+5tt
Baby tvrdne vam niektorej brusko?
@lucka8787 od 4. tyzdna lezim, lebo z pohybu zvraciam, takze nic nerobim, este aj jedlo mi do postele nosia :( citim sa jak neschopny kripel. Stale si hovorim, ze to bude dobre, ale podvedome sa bojim, pred rokom som prisla o drobca v 14. tyzdni. Pri dcerke mi tvrdlo az po nejakom 25tt, ale to bolo aj hladkanim... Nejako automaticky som pohladkala bruho a stvrdlo, ale to uz bolo za polkou tehotenstva, nie ako teraz :/
Baby, odmietla ste niektorá alebo plánujete odmietnuť Tripple testy?
Tak som doma. Tvrdnutie, ze zatial neriesit, lebo ze je to skore stadium tehotenstva. Podla sona je to 11+6, usg v poriadku cele. Vzali mi krv na tripple a vsetky ostatne tehotenske. Tak len cakat, ci to dotiahneme dale. A podla mojej vysokej skoly internetovej so zameranim sa prenatalnu sonografiu to bude dievcatko 😄
@renimac Ja odmietnem mam dve dcerky a ani pri jednej som si nedala robit.Zbytocny stres.
@hellkaashley ja sa tiež chystám odmietnuť, hoci deti ešte nemám. Už teraz dosť stresujem, nechcem si robiť ďalšie stresy. Tak som rada, že nie som sama 😉.
@renimac No presne ziadne stresy a predsa je to moje ci zdrave ci chore uz teraz ho milujem nadovsetko ❤
@lucka8787 dakujem. Dost ma to ukludnilo dnes u lekara. A tamto, to som sa len mojim skumavym okom pozrela na sono a tam bol vycnelok rovnobezne s chrbticou 🙈 pri chlapcovi to ma byt minimalne 30 stupnovy uhol s chrbticou. Spolahlive jak cikanica v sode bikarbone, ale ked sa mi to potvrdi, asi si otvorim kancelariu na urcovanie pohlavia 😄

@marianinka v Ba, ale nie sme odtialto povodom. Vidim, ze zijes v Nemecku, ako to riesite cez Vianoce napr.? Myslim rodicov a tak 🙂.