Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Ahojte dámy rada sa ku vám pridavam 😊
Baby a ako ste na tom momentálne s bruskom? Už na vás niečo vidieť? Lebo ja mám pocit, že mám brucho ako v 5 mesiaci 😞 a to zasa sa nejako neprejedam.
@saskia212 ja som tak od zaciatku proste neda sa skryt,rano este ok ale potom to je vacsie a vacsie...stale som taka nafuknuta,plna a pritom este musim jest kazdu hodinu pomaly,aby mi nebolo zle a chyta ma aj panicky hlad z nicoho nic 😀 je to masaker 😀 ale papam mensie porcie zatial som nepribrala no uvidim ako to bude pokracovat 🙂
Čauteee 🙂 aj jaaa aj ja 5+4tt 🙂 straaašne sa teším lebo sme sa snažili od začiatku roka, ešte aj ms slm dostala na narodky tak som si riadne poplakala ale ďalší mesiac už neprišla! Test som robila už 3 dni po meškaní,lebo som to už tušila a aj cítila.teda až 3 testy😀 ale všetky vyšli +
U mňa to bolo jedno veľké prekvapenie keď som uvidela 2 čiarky 🙈 momentálne sme 6tt3d. U nás to vie len rodina okrem mojej sestry ktorá je už skoro 3 týždeň na dovolenke ta bude mať aspoň prekvapenie.
pridavam sa aj ja..uz to viem 3 dni🙂
K tym nafuknutym bruskam :D ja som nafuknuta uz tyzden. Brucho mam obrovske a neviem ho stiahnut :-/ pri prvom som nemala brucho nafuknute vobec a viditelne bolo az v 6.mesiaci. Oznamit sme to chceli tiez az na Vianoce, no do vtedy to nemam sancu schovat :D
@nihal tiez mi pri malej brusko vykuklo az v 6 mesiaci ale teraz je to tak ze rano ziadne a v priebehu dna sa nafukne 😊
ahojte baby, tak aj ja bruško neschovám, akurát tak pod hrubou mikinou 😀 pri malom mi vykuklo v 5 mesiaci a teraz je vonku hned, a tiež ma nafukuje 😀
@zirafka86 Asi použijem lieky, alebo sa vyhovorím, že som večer pred tým pila (máme tiež akciu), a že som to dosť prehnala, tak preto suším jeden pohár vína, ten by som za celý večer mohla zvládnuť... No musím niečo vymyslieť, lebo inak budú sto pro špekulovať. 😀
@modrykoniar Tak vyzerá to tak, že v druhom tehotenstve vidno bruško skôr... Som zvedavá, kedy vykukne riadne mne... Brucho som nikdy nemala ploché, ale už mi je nepríjemné ho sťahovať... A čo by som sa namáhala, ked ide zima a som naobliekaná, nevidno zatiaľ nič... 🙂
my sme to uz rodicom oznamili 🙂 hned zacali riesit ze rychlo svadbu, lebo nie sme este zobrati, ale vysvetlila som im ze teraz svadbu urcite nechcem narychlo riesit, beztak mam dost stresu, tak aby sa nahodou este nieco nestalo....vy co baby, ktore nie ste vydate...svadbu pred alebo po babatku?
@popoluska24 no my tiež nie sme zobratí, len zasnubení. a to čakáme už druhé 😀 ale tak chceli sme aby bol malý vacsí a teraz si počkáme trošku dlhšie, chcela by som byť na svadbe v pohode, nie aby som sa bála že či je všetko o.k., nevypiť si, nezatancovať 😀
@popoluska24 my tiez nie sme zobraty a to cakame tiez druhe 😀 aj na to raz mozno dojde len uvidime kedy....ja cakam ze nasi zacnu vrtat ze uz druhe na ceste a svadba nikde 😀 ale my ani nechcem riesit neviem ake velke mecheche len my dvaja + dvaja svedkovia a tot vsio potom sa da nejaky obed s nasimi v restike a hotovo 😉
@popoluska24 slobodna,svadbu som naplanovala na koniec svojho 7 mesiaca a skoncila som neplanovane PN,takze svadbu asi zrusime a spravime si na urade my dvaja+ svedkovia,obedik a bude asi priezvisko..Pre mna je lepsie mat svadbu na urade ako ziadnu..moji rodicia to preziju v pohode,jeho rodicia budu hrozne frflat,budu sa chciet mu to svadbu na urade zakazat..
my by sme chceli velku svadbu zase a este aj v kostole, takze preto sa mi to teraz narychlo nechce riesit....budu to musiet aj rodicia aj vsetky babky a dedkovci prezit ze svadba bude az neskôr 😀
My tiez nie sme svoji,,, moja mama urcite bude tlacit, ale vzdy som jej hovorila ze tehotna sa urcite nebudem vydavat,, hadam to pochopi, este dokoncujume dom, takze si neviem predstavit este svadbu chystat 🙂
@ikaja my presne to iste 🙂 momentalne prerabame byt, ja chodim este do zahranicia na sluzobne cesty, tak fakt netusim kedy by sme este velku svadbu chystali....sice rodicia tvrdia ze dalo by sa to stihnut, ale ja to nebudem riskovat a stresovat sa, aby sa nahodou nieco zle nestalo..a potom uz s velkym bruchom sa vydavat nechcem....ved nam nic neujde 😉
My tiež nie sme manželia, keď sme to mojím rodičom povedali tiež hneď otázka a svadba? Tlačili na mňa dosť no som im vysvetlila že svadbu teraz neplanujeme, chodim do práce priateľ rieši svoj podnik a baby my dvaja sa fakt na svadbu ešte necítime 🙈. Tešíme sa na babo teraz. Svadbu sme dali termín 2018 a chceme to na pláži ✌.
tak som rada ze nie som jedina s takymi problemami 😀 najhlavnejsie teraz je aby babatka boli v poriadku 😉
@popoluska24 my sme mali svadbu teraz 18.6.2016 to mala malá 7 rokov. A ak všetko dobre dopadne drobček má termín porodu 18.6.2017 🙂
@slniecko26 jejo to ti ako krasne vychádza. To by bol aký darček k výročiu 😀
@popoluska24 my svadbu zatiaľ neriešime vôbec. Nechávame tomu voľný priebeh ☺
Boli ste uz niektora u doktora ?? ja idem 2.11.

Ahojte.Tak pridavam sa k Vam som 7+4tt.Mam uz 5rocnu dcerku ktora sa velmi tesi na babetko 🙂 U nas to uz v podstate vedia vsetci blizky,kedze som fajcila a rada pila kavu a prestala som aj s fajcenim aj s kavou tak si domysleli,ze asi budem v tom,lebo aj vedeli ze sa snazime o babetko a nerada zavadzam a klamem ludi tak ked sa opytali ci cakam babo povedala som ano 🙂...na vysetreni som bola 6+4tt,hned som dostala aj tehotensku knizku,dalsia poradna 8.11.velmi sa tesim a dufam,ze babetku sa dari a ze bude vsetko v poriadku a ze sa s babetkom uvidim v juny 😀 tak zienky drzim palce kazdej jednej z nas naj to dokopeme do stastneho konca a krasne tehulkovani 🙂