Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@marianinka no ja som zvedava ci to ozaj aj na ultrazvuku bude take jasne ako tento test... a je jedno ci tyzden ddopredu alebo dozadu.... pohlavie dietatka je uz zrejme...
@kotatko201 ano ano uz je to iste uz sa pohlavie nezmeni 🙂)) no som zvedava uz aby bol pondelok
@kotatko201 tak dnes rano som to opat skusila a semelo mi 🙂)) takze chlapec no uvidime v pondelok ci to je doveryhodne🙂))
@marianinka tak v pondelok prekvapenie ja musim cakat minimalne do januara...
Ahojte baby, tak sa k Vam pridavam aj ja, dnes som uz zacala 15.tyzden, termin mam na zac. Juna, ale este je mi stale zle, kazdym dnom cakam, kedy mi zacne byt lepsie, lebo niekedy uz naozaj nevladzem a ani neviem, co mam jest, ako vyssie pisala jedna baba, mne aj vlastne sliny prekazaju :-/ kedze zijem v UK, na vysetrenia sa tu casto nechodi, maju iny system, pri midwife som bola este len raz a iba jedno sono som mala, ale chystam sa na SK na 3D v 19. tyzdni🙂
@renimac
@kotatko201 no co moja ako ti je dnes, mne celkom ok uz som asi 5dni nezvracala a konecne aj trosku viac jem.dnes som maa strasne chut na kremese och len nech to neprehupne do toho , ze zozerem aj za vagon 🙂))
@kotatko201 tak to je mega prekvapko,lebo my mame normalne stavky , ze chlapi maju chlapca a my zeny sme vsetky za dievca 🙂)) takze sme ako na ihlach do pondelku a najlepsie je moj malinky trn mi stale hovori ze teta doktorka vyberie uz babatko a pojdeme domov s nim
@marianinka ahoj, ja nezvraciam tiez uz asi treti den, i ked nevolno mi je. Ale urcite zjem viac ako predtym. Aj ked chute este nemam ziadne, len musim stale nieco zobat, inak mi je zle. Tak snad nam obom uz zacalo to lepsie obdobie 😉.
@renimac och ani nehovor ,mne je sice vecer tak divno ze ma tlaci zaludok ale ze brutal. No mne gyn povedal ze od 13 uz bude dobre a ustupi to . Takze mozno vianoce si aj uzijeme🙂))
@marianinka sme na tom rovnako. Blbe je, ze mam nakazane spat na bruchu, lebo ze mam viac vzadu maternicu, tak aby sa posunula viac do brusnej dutiny. No to je fakt prijemne. Ale tak nemoze byt vsetko hned super 😀.
@marianinka no ja o zvracani ani nebudem pisat mne je stale zle... hroza... bojim sa cokolvek zjest... bola som si tyzden aj polezat v nemocnici... nuda... ten moj maly zase chce braceka... a miminko umacka az tu bude... tie deti su tak uprimne...
@renimac sak to jasne zo dna na den ptejst z extremu do normalu🙂)) ja tiez moc nespim na bruchu obcas sa mi zachce ale skor nespavam .
@kotatko201 ja ked sa maleho opytam co chce povir babatko a ze roztomile babatko aj on je ze budu dve. My sme mu ani nehovorili ze xakame babatko on nejak sam dosiel na to ze my budeme mat babatko a odvtedy povie ujo doktor rozreze brusko a vytiahne babo a yeraz ide so mnou na sono k zene tak mu hovorim teta doktorka mu ukaze babo a on ze ho aj vyberie a berieme domov🙂)) no som zvedava ked bude babatko doma co bude robit.
@marianinka podarený 😀
budúce mamičky, čo máte termín v júni - dostali ste výsledky z prvého skríningu? mne ho robili v 11tt, a výsledky sa v nemocnicni niekde "zatúlali" alebo ani neprišli, proste ich nemajú, a neriešia, že veď v 15tt bude druhý skríning a pozrú tie výsledky....a ja neviem, či to stačí, alebo ich mám naháňať ja sama niekde po labákoch... proste neviem ja ani oni výsledok,ale im je to očividne jedno :-/
@shia ? Ako sa im to mohlo stat? V nemocnici? Ved vysledky vysetreni su dolezity a hlavne osobny udaj! To co tam je za magorov? A ked ich uz stratili tak ich hadam v labaku vedia vytlacit znova...keby toto kontroloval urad pre dohlad tak maju pruser ved to musis mat zalozene v karte.trvaj na tom ze ich chces nech su ake chcu.toto nie je sranda.
@lucka8787 no ved toto,,.a im to bolo jedno, pytala som sa ,a ze ci ich nahodou nie je treba (iron) a oni ze nevadi, ze ved budu z 15tt vysledky..tak neviem ci to mysleli tak, ze s tymi o dva tyzdne vypytaju aj tieto opat alebo ze budu stacit tie, neviem..ale v kazdom pripade si asi pondelok zavolam priamo do tych labakov nech mi povedia vysledok...ved na to hadam mam narok, aj ked to tam odosielala nemocnica...to je tak, chodit do statnej nemocnice...
@lucka8787 len dufam, ze mi to povedia aj telefonicky, nakolko ten labak je v BA, cize asi 70 km od nas a neda sa mi tam len tak vybehnut, nemam sa kedy dostat...zajtra uvidim a zavolam. Ja uz som sa zial v nemocnici stretla s kadecim....aj s tym, ze mi hned po operacii nevedia povedat ci mi vajecnik zobrali alebo nie, alebo ze mi do oepracnej spravy v jednej vete pisu lavy vajecnik a hend v dalsej pravy a doktor nevie..proste..ja uz nemam ani slov..a to by som zial mohla menovat a menovat...alebo ako ma "omylom" rozrezali" pocas operacie na inej strane... 😀 teraz sa smejem, vtedy mi ale do smiechu dvakrta nebolo, ked som sa zobudila s ranou ako vlk v siedmych kozliatkach na inej strane brucha 😀 :-/
@mon895 no, bolo to v TT, ale tymto nechcem nikoho osocovat, nepisem za tym ucelom, len som nevedela, ci je aj inde bezne, ze stratia/nedostanu/nemaju vysledky, ci to mam riesit vo vlastnej rezii a domahat sa ich sama v labakoch alebo to je tak aj v inych nemocniciach a mam im "verit", ze stacia vsledky z 2. skriningu....kedze som mala predtym potrat, logicky sa uz bojim vsetkeho :-/

@boba245 no ja som tyzden dopredu a podla pm som v pondelok bola uz 12/6 a este k tomu tyzden dopredu cize ja uz som 13 , ale sak par dni hore dolu 🙂