Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@shia tak zatial som ich moc nemala kedze podla ms som v 14tt ale babatko je o 2 tyzdne mensie 🙂 ale teda na potvrdenie tehotenstva mi brali krv, potom potvrdzujuce sono ale bolo vidno len gestacny vak tak ma objednal znova o 3 tyzdne aby sme uz mali naisto akciu srdiecka. Potom uz ma objednali na krvne testy k nt screeningu a teraz 20. Pojdem na sono ako druhu cast k tomuto testu
@shia noo tak budem drzat palce, dufam ze to vybavis.ako v kazdej nemocnici sa cosi najde, nikdy to nie je 100%, zalezi na akych ludi natrafis.daj potom vediet ako si dopadla. Ale aj im povedz v labaku ze preco si tie vysledky ziadas. Ja som k svojej dr. volala a povedala vysledky aj do telefonu, vsetko bolo ok.
Baby, v stredu idem na poradnu...budem 14+4...myslite ze doktor uz bude vediet povedat pohlavie? Na obycajnom sone...aspon priblizne :D neviem vydrzat 🙂
@popoluska24 uz by mohli vidiet ale zalezi od doktora mne hned na prvej poradni povedali ze skor ako v 20tt mi pohlavie nepovie
@popoluska24 vraj by mohol ak bude bábo dobre ulozene. Niekedy to nevidia ani oveľa neskôr. Držím palce, šanca tam je. (mne sa snažil asi 7min najst vhodnu polohu na meranie NT a bohužiaľ nepodarilo sa...)
@popoluska24 na obycajnom este nie to je moc skoro , mozno okolo 20t az.
@renimac ahoj moja tak ako sa mate? Mne to uz pomaly ustupuje ale vecer mam take tlaky ale uz nezvraciam. Dnes idem na to 4d sono tak som zvedava ci mi povie pohlavie 🙂
@marianinka Ahoj moja, no ja mam všetko späť. Pár dní bol kľud, ale už to zas začalo. Je mi do revu a už ma z toho boli druhý deň hlava. Ale z teba sa veľmi teším 🙂. Držím dnes palce 😉.
@renimac och to vazne ved uz by to malo koncit okolo 13t. Boze nech ti to rychlo skonci lebo to je utrpenie toto , ja som rada ze to ako tak ustalo aj ked nie uplne ale intenzita je neporovnatelna
@renimac moja tak uz som doma a ani za svet sa nechcelo ukazat v kuse sa tocilo chrbatikom a raz sa otocilo a ptekrizilo nozicky.normalne si z nas robilo dobry den 🙂 ale vse je ok
@marianinka tak chce Vam spravit prekvapko 😉. Sikovne to dieta 🙂. Som rada, ze je vsetko v poriadku.
@renimac mne az odlahlo , vsetko pomerala a hlavne je v poriadku. Sak to bude urcite baba robi drahoty 🙂)) ale tem pristup no neskutocny ja som taku uzastnu doktorku este nestretla . Ten pristup neskutocne ako mi vsetko vysvetlila nikde sa neponahlala fakt sa mi venovala maximalne. Ale uz sme zas podla pm 12/2 a podla sona som uz 13/2
@wewe1986 napr tu
http://www.babyweb.sk/tehotenska-kalkulacka
ak mas cyklus 28 dní tak si v 5. tyzdni tehu a predpokladany datum porodu je 12.8.2017
@marianinka 🙂 male trucovite, neukaze sa ani za svet 🙂 naadhera 🙂 robila ti sono uz cez brucho alebo zospodu?
@lucka8787 ach ani mi nehovor a ja som sa taak tesila ze sa nam nasa fazulka ukaze🙂) alr pekne sa s nami hrala doktorka ze no toto je ake akcne babatko , ze to uz dlhoo nevidela🙂 no najskor cez brusko kde som to uplne inak videla a kedze mi vsetko meral, zistovala tak potom az zospodu a to bolo uz naadherne vidiet🙂 ale asoon viem, ze je v poriadku, lieta si tam jak stihacka 🙂
@marianinka paraada tesim sa s Tebou 🙂 a ano hlavne ze je v poriadku a ze mu je tam dobre 🙂 mna to caka 27.12 to uz budem 15+6 tt podla posledneho sona. Ale nebude to 3D takze na to ci to bude chalan alebo dievka si este pockam. Aaaa s drahym aj tak este nevieme ci chceme vediet co to bude. Mozno budem nakoniec kindervajco 😀
@lucka8787 uz som tam dnes bola, v BA v Medirexe, tiez sa divili ako to ze ich v nemocnici nemaju...dali mi ich. Je to nastastie ok, negativne, hned som spokojnejsia 🙂 ale nechapem, preco to sestricky v nemocnici mali taky problem vypytat este raz (ked ich to nic nestoji,len jeden telefonat, lebo m ne do telefonu v medirexe povedat necheli, im hej) a radsej sa vyhovarali jedna nad druhu, kto to ma akoze mat, a nemal to nikto :-/

@shia tak to si ma nepotesila kedze tam planujem ist aj rodit no pevne verim ze sa k vysledkom dostanes ja by som urcite trvala na najdeni vysledkov a obvolavala rovnako ako sa chystas aj ty