icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

shia
17. jan 2017

@sasenka04 ja uz sice dcerku mam, ale vtedy si pamatam ze tie pohyby boli vyssie 🙂 ano, dobre si to opisala, to "tikanie" 🙂 take vyklopkavanie sem tam 🙂) potom som tam mala uz maleho skrecka v kolesku co sa stale tocil :DD malu vrtulku,ale to uz ked bola vacsia 🙂)

janesa15
17. jan 2017

Ahojte... no ja už začínam pomaličky 20tt a nejak zatiaľ nič necítim tak dúfam, že čoskoro aj ja budem cítiť prvé pohyby 🙂

sasenka04
17. jan 2017

@shia tak si to nemylim s nicim inym? Lebo toto je moje prve tehotenstvo tak nemam s cim porovnavat...dam teda na rady skusenejsich...len ma nahnevalo ze sestricka sa na poslednej poradni sice opytala ci uz citim pohyby a ked som povedala ze neviem ze len take steklenie tak viac mi k tomu nepovedala

sasenka04
17. jan 2017

@janesa15 neboj zachvilku urcite zacne malicke o sebe davat vediet 😊 teraz ta este setri 😉

janesa15
17. jan 2017

@sasenka04 no už by mohlo 🙂 už sa neviem dočkať 🙂 len či budem vedieť že sú to práve pohyby 🙂

kika_32
17. jan 2017

Ahojte,a ja by som sa k Vam pridala,ja tiez mam termin v juni ,22.6 🙂 ak to dovtedy dobojujem,lebo zial mi pribudaju same komplikacie :( aj prve tehotenstvo sa u mna skoncilo predcasne v 28tt,dufam ze teraz to dopadne lepsie.prajem Vam vsetkym bezstarostne tehulkovanie 🙂

kamagma
17. jan 2017

Aj ja sa pridavam. Termin 25.6. 😍

sasenka04
17. jan 2017

@janesa15 neboj sa to si nepomylis aj ja som stale stresovala pri vsetkych tych odpovediach na diskusnych forach kde baby pisali ze to si "nemozes pomylit" a je to tak neda sa to pomylit s nicim inym 😊

janesa15
18. jan 2017

@sasenka04 a ako často cítiš tie pohyby? lebo ja som mala pocit minulý týždeň také ako šteklenie v brušku ale odvtedy som už nič necítila tak to asi nebolo ono 🙂

lilianna1xs
18. jan 2017

Baby uz ste pozerali kociky ja neviem ktory vybrat teraz maju tue 3 v1 a sami zdaju take male vanicky do 1 roka.Neviem aký vybrať.😒

alyn
18. jan 2017

@lilianna1xs zavisi od cenovje relacie. Vanicky nemusis riesit, tam nosis dieta len do cca 6-8mes, potom presedlas na sportak. Cize stacia male.
a potom treba vediet poziadavky - teren, ak vyuzivas vytah, aku ma velkost (ja som tak vytriedila na celom trhu asi 4 kociky mi zostali co sa zmestili do nasho vytahu)

lilianna1xs
18. jan 2017

@alyn Ja mám zas ten problém že vytah nemáme bývam na 3poschodi ,takze bude musieť loviť byt v pivnici.tak musím pozerať hlavne aby bol ľahký.)))))

alyn
18. jan 2017

@lilianna1xs pozri, my sme po dlhom zvažovaní kúpili Bugaboo cameleon. Ale každému vyhovuje iné, nie každý je ochotný dať toľko. Ja som max. spokojná a keďže čakám druhé, vynosí aj druhý. Je ľahký tuším okolo 10kg, vyborne sa mi ovlada. Ale cena je vysoka okolo 1000e.. (vtedy bola za 1e aj autosedacka Maxicosi) ale da sa kupit aj v bazari. povodne som kukala aj bazar, ale manzel nakoniec ze kupime novy kedze sme vedeli ze chceme dve. Ale daju sa kupit aj trojkombinacie za 300e. Zavisi fakt od poziadaviek a fin moznosti. Bugaboo mozes aj celkom dobre predat. Menej znackove asi horsie. ale to mozno niekto neriesi.

alleke
18. jan 2017

@lilianna1xs my budeme obj budúci mesiac kočík, vybrala som si Concord tiež sme najprv uvažovali nad Bugaboo no ja som dosť vysoká a pre mňa ten kočík prišiel dosť nízky. Takže vyhral Concord.

lilianna1xs
18. jan 2017

@alyn však ten pozeral môj muž,tak neviem teraz či kupovať skvor či až po pôrode.cenovo je to jedno len chcem ľahký ,kočík muž keď je v práci tak musím sama nosiť syna do školy kočík budem musieť vyťahovať z pivnice no neviem Jak to budem zvládať.

marianinka
18. jan 2017

@alyn baby a vy uz mate kociky? Ja tiez mam vybraty bgb teraz tu limitku novu a druhy mam joolz day 2 ale musim si medzi nimi vybrat . A neviem ktory kzdy ma svoje plusy a minusy. A aku sedacku mas na bgb maxicosi? Ja mam vybratu cybex tu polohovatelnu

sasenka04
18. jan 2017

@janesa15 no vacsinou tak dva-tri krat za den...ale vacsinou navecer ked si lahnem a sustredim sa viac na to...ked som v praci tak to az tak nevnimam😊

alyn
18. jan 2017

@marianinka ja mam uy rok a pol, lebo mam dcerku, ciye tolko ho uzivam. Neviem ake sedacky davaju teraz, vtedy davali k novému bgb setu za 1e Maxicosi Cabriofix to je tusim?a sme s nou velmi spokojni. Cybex su vraj tiez dobre teda hvoorime asi o vajickach.. Cybex ma potom tusim aj tie normalne autosedacky ked uz sedia - aj s putlikmi ak sa mi mari a to je kontroverzna tema, vraj bezpecne, a niektorym to vadi a podla nejakých testov zasa nebezpecne, tak si vyber)).

alyn
18. jan 2017

@marianinka
o joolz neviem nic, a ak sa chces spytat k bugaboo tak sa spytaj) ja mam cameleon3, zatial bez problemov, nic sme nereklamovali.

alyn
18. jan 2017

@lilianna1xs no tak ja za seba bugaboo odporucam, je naozaj lahky, aj sa v pohode sklada, len na zaciatku sa to naucis a potom to ide (myslim do auta). Chvilu som zvazovala sportak Maclaren a nakoniec mi uuplne vystacil BGB aj vanicka aj sportak, nic ine nepotrebujem a hlavne ten Maclaren sa nam zasa nezmestil na dlzku do auta (ale to uz hovorim o sportovej verzii, neskor, ked deti sedia.

lilianna1xs
18. jan 2017

@alyn Muž chcel že kúpime 2 kočíky no neviem načo nám.pri synovy som mala síce on bol betar chlapec nechcel späť postieľke len kočíku takze v pivnici bol kočík jeden a druhý v byte.Chlapcom sme si prežili drámu 😀ale už je veľký chlapec 12 ročný takze dúfam že pri malej to bude iné .

marianinka
18. jan 2017

@alyn hej ja som myslela vajicko cybex.tie s pultikmi to nie je pre mna, lebo moj syn by mi tam zosalel keby sa nemoze pomaly ani hybat🙂 a neni ten bgb taky ze sa prekoti ,viem ze tam nemoze byt taska len oranizer t mi uz vo vande hovorili a aj ukazovali , ale ja mam dilemu abs neviem ktory .

marianinka
18. jan 2017

@renimac moja ahoj ako sa mate ?

kotatko201
18. jan 2017

:D :D ze tí nasi chlapi su taky narocny... :D :D aj my sme si pri malom uzili uvidime ake to bude ked teraz cakame toto... :D my mame kocik X-lander a pre nas super volba pretoze u nas na dedine s cestami je to strasne a tento ma super nafukovacie kolesa co bolo fakt super a okrem ineho ma velku vanicku.... a aj teraz premyslame ze zase pojdeme do tejto znacky....

renimac
18. jan 2017

@marianinka Ahoj moja, ráno si to pravidelne odgrckame a potom mám celý deň už pokoj 😀. Začala som chodiť na gravidjogu, tak dúfam, že sa trošku uľaví mojim krížom. A vy ako?

marianinka
18. jan 2017

Noo my dobre , uz nevracam vsetko ok jedine moc nejem stale . Ale uz mam pekne velky kotlik a uz aj mame pohyby. 🙂 mrvi sa jak zihadlo 🙂

simca99
22. jan 2017

Ahojte baby zacinam premyslat nad kocikom a som z toho magor ci kupit pouzivany znackovy alebo radsej novy neaky bebetto alebo coletto a podobne tak cca do 500€ 3kombinaciu.len tie vajicka neviem ci by nebolo lepsie aspon vajicko kupit kvalitnejsie neake maxi cosi. Uvitam kazdu radu kedze skusenosti nemam ziadne.

adda789
22. jan 2017

ahojte dievčatá, pridávam sa k vám - termín 24.6. 2017 😍, čakáme naše prvé bábo. Chcela by som sa s vami poradiť. Som v 18 tt a poslednú kontrolu u gynekológa v 16 tt som mala iba so sestričkou = tlak, moč, váha, krv a či sa cítim dobre, k lekárovi som sa ani nedostala. Je to bežná prax? Ja som bola presvedčená, že každá kontrola má byť u lekára, však zmerať tlak si môžem aj doma. Ďalšiu kontrolu mám až 7.2. čo je začiatok 21 tt.

boba245
22. jan 2017

@adda789 Ahoj. Co sa tyka tlaku, mocu, vahy, krvi tak to tiez riesim u sestricky, ale stale idem aj k dr. tak neviem.

senta_sofia
22. jan 2017

@adda789 hej,aj ja som mala taku poradnu,doktor ma ani nepozeral,iba sa nieco nacarbal do knizky a to aj v predoslych dvoch tehotenstvach,takze asi je to nezaujimavy tyzden 😀