icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

mon895
22. jan 2017

@adda789 mne kontroloval doktor krcok ale inak som vsetko riesila len so sestrickou 🙂

alyn
22. jan 2017

@marianinka no napr. to ze tam si nemam davat tasku mi v predeti.sk nepovedali. ja som kupovala tam. Ale viem ze vo vande to hovoria. Inak bezne tam nosim tasku a neprevracia sa.
Prevratil sa mi raz a bohuzial aj s dcérkou, ale ten pultik ci ako to nazvat juzachranil, nic sa jej nestalo. a stalo sa mi to preto ze som otocila kocik prvýkrát do opacnej strany a nebola som zvyknuta aku ma rovnovahu /inak rozlozena vaha/ a sla som velmi strmou cestou dolu.
Inak kludne nosim tasku tak s 1,5 kg v predu na rucke. Ale je pravda, ze si na to treba davat pozor..

marianinka
23. jan 2017

@alyn no ja som bola v Prahe, kedze to mam z DE blizsie ako na SVK a tam mi to povedala ze taska ani za svet len organizer. Ale videla som uz tu novu limitku mne sa nejako nepaci. Ale kazdeho osobn vec... och zufala som z tych kociarov. Stokke nehcem vobec a cybex tiez nie . A uz nemam z tych drahsich na vyber len tieto dva. Bola som aj v Alladine kuknut , tam mali len joolz a cybex a v Auparku v BA mali zas len joolz a nic ine. Ja mam vybrate tieto dva. A vybavicku este nemam len par veci ,lebo stale sa mi babtko nechxe ukazat. Ale kociar aj tak pohlavie neovplynvi

marianinka
23. jan 2017

@alyn a co sa tyka bgb prednych koliesok ,idu dobre aj v snehu ? Lebo zatial soom az tak dopodrobna neskumala kolesa 🙂

alyn
23. jan 2017

@marianinka no tento grey melange bgb ma kamoška a je krásny) ma iba hlavne kym je vanicka zle rieseny kosik dolu, nedostaneš sa tam poriadne..az ked prejdes na sportak.. Ten hore neviem co je za typ ale kosik ma rieseny lepsie. Zasa neviem ako sa da natiahnut/sklopit strieska lebo u bgb az do slimaka, cize ak je vietor alebo diéta spi môžeš to cele zakryt, vzduch mu tam stale ide. Kolieska-zatiaľ som s nimi nemala problem, aj ked tu v Ba je snehu poriedko a aj teraz ked je tak to malo co bolo v pohode tých 5cm))teraz uz len lad zostal. Kolieska výborne, excelentne sa otáčajú. Treba si vyskusat oba. My sme boli v predeti a tam mali rôzne povrchy co rôzne hrkotali kociky a bgb po tom prešiel najlepšie, jeden taka česká znacka sa mi tam skoro vykotil.. Organizer vyzerá super ale bojím sa zlodejov))ze rovno mi tam chmatne a ma)preto radšej tasku na zips ktorá sa neda len tak rýchlo odmontovať na tých paskach lepiacich.

alyn
23. jan 2017

Ale podľa mna dizajn a tazisko ma lepsie bgb..podla obrazku

alyn
23. jan 2017

Na vyzor sa mi este lubila taka znacka Land..daco uz to tusim baby spominali..len ten by nam nevošiel do výťahu. Strasne sa mi lubila vtedy(pred 2r) taka verzia s kožušinkou). A niektoré si nevedia vynachváit Inglesiny, aj ked na to treba mat asi modny styl taký))ale chvália to tie baby ze ako to vydrzi. Kamoška mala Gesslein ale teda ťažšie o dost a za bgb by som nemenila.

marianinka
23. jan 2017

@alyn ja uz neviem normalne zufastvo... ja potrebujem hlavne lahky ked to budem sama vykladat z auta a presuvat sa 600km

kristina_t
23. jan 2017

caute baby, aj ja teraz presne riesim kociky, a som bola uplne nadsena joolz geo, ale stale mam pochybnosti, ci to nie je sialena suma za kocik... a ci by v podstate nejaky lacnejsie nesplnil tu istu funkciu... ale nech pozeram ako pozeram, vzdy skoncim pri nom... bugaboo su tiez krasne ale ja mam 177cm a zdaju sa mi tie vanicky velmi nizko polozene...

senta_sofia
24. jan 2017

@marianinka aku dlhu ma vanicku? Zmesti sa ti tam v zime s fusakom,ci neriesis,das sportak? Ja osobne by som sa bala tych malych koliesok,ak by bol sneh.

shia
24. jan 2017

baby, jete nejake vitaminy pre tehotne? ja som zatial len kys listovu,ale premyslam GS Mamavit +Prefolin +DHa alebo Femibion2, a neviem ktore je "lepsie", prip nejake uplne ine, ale kde by bolo aj DHA (rybi olej - omega3)...

alyn
24. jan 2017

@shia ja som mala Prenatal od Jamiesonu, pacilo sa mi ze ľahko stravitelne, aj ked tam je zelezo. Mam aj femibion s dha ale tie oleje nejem lebo potom pol dna grgam rybu..ani v prvom tehu som to dha nejedla, ten smrad ma odpudzoval. V prvom som ale cele tehu jedla Femibion. Mam problem s metaboliz kys listovej preto Femibion(metylfolat

kitta
26. jan 2017

Baby nestava sa aj vam, ze pocas noci vam sem tam ako keby tvrdne brucho. Nestvrdne cele, len okolo pupka a v podbrusku asi ako je maternica najnizsie? Pocas dna to vobec necitim, ani netvrdne, len v noci som mala viackrat taky pocit. V pondelok poradna, tak sa spytam dr, ci sa len dieta roztahuje s maternicou alebo co.

alyn
26. jan 2017

@kitta Občasné, nie dlho trvajúce tvrdnutie považujem za normálne. Čítala som že odteraz sa sem tam kľudne môžu vyskytnúť, že to si maternica skúša. V prvom tehu mi tiez obcas a aj dost pravidelne tvrdlo, nie dlho, nie vela, takze som sa nebala. A asi tyzden pred pôrodom som mala aj take ze som myslela ze rodim ale boli to len poslickovia.
https://www.otehotnenie.sk/n/neprave-kontrakcie...

kitta
26. jan 2017

@alyn len mi bolo zvlastne, ze nestvrdne cele. Tak snad je vsetko ok. Dakujem 😊

renimac
26. jan 2017

Babyyyy, uz aj my kopeme 😍. Aj to vidíme 😍. Dnes už od rána máme v brušku diskotéku. To je také úžasné 🙂.

alyn
26. jan 2017

@kitta tak to je trosku zvlastne, na to sa spytaj lekara. ale mala som aj slabsie tvrdnutia, akoby odspodu a potom take cele-ked bolo brucho v casti maternice ako kamen. to pride neskôr)

shia
26. jan 2017

@kitta na to tvrdnutie treba brat magnezium

marianinka
27. jan 2017

@senta_sofia no neviem raveze aku ma dlhu , chcela by som ist zajtra kuknut do Mnichova nejaky obchod ci tu nie je a ak nie tak potom ked pojdem na Svk , ratam 4-7meaicov bude mat babo ked bude zima , cize neviem ak sa nemesti dame sportiak . Ked tie kociky moderne maju vsetky take malw vane,alw kazdy povie ved do 6m je tam a potom sportiak . Ja joolz mi prisla vacsia ako bgb ,no mozno sa mylim 🙂

aduska54
27. jan 2017

@marianinka Ahoj pri ikei je obchod z kocikmi tak skus tam kuknúť. ..🙂

marianinka
27. jan 2017

@aduska54 ahoj, myslis v Nemecku ci na SVk? Ak na Svk tak tam uz som bola ,ja uz mam presmirovane skoro vsetky obchody na Slovensku a aj v Prahe tak uvidim co este najdem na DE🙂

kattky
27. jan 2017

@adda789 ja som sice z juloviek, ale v 16tt som mala poradnu. Robili mi to iste co tebe, ale dr. mi robil aj ultrazvuk krcka ci je oki. A nakolko je moj doktor asik zvedavy, tak sa mrkol na maleho špunta, lebo chcel vediet pohlavie a vraj je to chlapec na 100%

alyn
27. jan 2017

tak tie vaničky- novy cameleon 3 ma dlzku 80cm a nejaky Joolz som otvorila - v tych sa nevyznam, toto je model Geo studio mono- ma az 91, cize o 11cm dlhsi, zadate nazov kocika a rozmery, vzdy najdete celkom rychlo.

marianinka
27. jan 2017

Nooo aj 11cm je pekny rozdiel🙂 uz len naozaj vybrat a co hovorite na Cybex ten novy bud papagajovy alebo ten s tym zlatym 🙂

marianinka
27. jan 2017

@renimac jjeeej moja tak sa tesim s Vami, ja uz citim 3tyzden ale vacsinou mam na lavej strane babatko. Tam mi uz robi preliaciny 🙂 uz aby bolo 6teho to ideme na 4d tak som zvedava co tam konecne uvidime 🙂

aduska54
27. jan 2017

@marianinka v Nemecku 🙂

marianinka
27. jan 2017

@aduska54 superr,velmi pekne dakujem

aduska54
27. jan 2017

Za maličko okrem kočíkov je tam vela príslušenstva pre babo postieľky atď.. myslím, že sa to vola baby1one alebo tak nejak 🙂

aduska54
27. jan 2017

@marianinka zabudla som ta označiť

marianinka
27. jan 2017

@aduska54 dakujem dakujem no my uz mame vsetko ,len mi chyba kocik a oblecenie 🙂 ale len co budem vediet ,za tyzden to dobehnem 🙂