icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

lenica25
29. jan 2017

Ahojte baby,tak pridávam sa k vám aj ja...termín mám naplánovaný na 13.6. tak uvidíme🙂)))👶

map0007
29. jan 2017

@kjanka86 ďakujem😉

shia
29. jan 2017

baby, rodi niektora z vas v trnave? ja mam termin 12.jun, sice mi to este nepovedali, ale myslim si ze budem cisarskym, takze termin bude asi skor..

jarkamartin
30. jan 2017

@shia ja by som mala okolo 10teho 🙂

sasenka04
30. jan 2017

@shia ahoj ja mam termin 13.06.a tiez budem v tt len teda este neviem ci si mam radsej vybavit aj nejakeho doktora alebo nie...

ela1975
30. jan 2017

Ja budem tiez rodit v TT.prveho som tu tiez rodila.mala som vybavenu doktorku ale teraz je na materskej ale urcite by som chcela mat vybaveneho doktora.

sasenka04
30. jan 2017

@ela1975 ja sa tiez tak troska bojim ist rodit bez doktora...ale moj uz k porodom nechodi a netusim koho by som si zobrala ked ostatnych ani poriadne nepoznam

kattky
30. jan 2017

Ahojte. Chcem sa spytat ci to aj u vas vasa nemocnica ziada 150€ zato ked chcete mat pri porode svojho lekara?

jarkamartin
30. jan 2017

@sasenka04 a kto je Tvoj doktor? lebo ja to mám rovnako :(

alyn
30. jan 2017

@kattky neviem ako to myslis ale citala som ze aj tak nemoze hovorit do porodu..ak som to c itala spravne.. ten doktor ze moze len dozorovat

alyn
30. jan 2017

tu som to citala - toto je z porodnice Antolska:
Pôrodník / pôrodná asistentka

V tejto pôrodnici vám ponúkajú i možnosť vybrať si k pôrodu konkrétneho pôrodníka – lekára/ku. Poplatok je 300 €. Je potrebné ešte pred tým spísať zmluvu s pôrodnicou. Teda zmluvu medzi vami – rodičkou a pôrodnicou.

V prípade, že sa z akýchkoľvek dôvodov dohodnutý pôrodník k pôrodu nedostaví, môžete vyplniť tlačivo „Odstúpenie od zmluvy“ a peniaze vám vrátia.

Ak by ste si k svojmu pôrodu chceli zavolať známeho lekára alebo pôrodnú asistentku, ktorí tu nepracujú, je to možné iba pod podmienkou, že citujem: „nebudú zasahovať do medicínskeho vedenia pôrodu službukonajúceho lekára.“

angellis
30. jan 2017

Ahojte maminy,pridavam sa k vám aj ja termin mam 17.6.ale vo stvrtok idem na 3D,tak mozno sa to este zmeni...pozerala som na foto ten kocik camarelo art,mate ho už doma???

sun123
30. jan 2017

Aj my sa hlasime, s terminom 7.6.;-)

kjanka86
30. jan 2017

@angellis nie este ho nemam doma..

angellis
30. jan 2017

@kjanka86 ak ti príde,odmerias mi prosim ta aká dlhá je vanicka?

sasenka04
30. jan 2017

@jarkamartin ja chodim k Strbovi 😊

jarkamartin
30. jan 2017

@sasenka04 ja mám Čecha, ale tiež netuším koho by som si vybrala k pôrodu

sasenka04
30. jan 2017

@jarkamartin no nie je to take jednoduche ako to vyzera 😀😀😀

katharinka24
31. jan 2017

@angellis ja ho mám doma a vanička je dosť veľká 🙂

angellis
31. jan 2017

@katharinka24 no dufam,že sa tam babo polročné zmestí v zime,ak budú takéto mrazy aj budúcu zimu...

kjanka86
31. jan 2017

@angellis jasne mozem ale inak v obchode mi povedali ze vsetky vanicky podla normy musia mat od 78 do 80cm.

kjanka86
31. jan 2017

@angellis ale je fakt velka aj vanicka aj celkovo kocik bol najvacsi co na predajni mali, kedze sme s priatelom obaja vysoky preto sme si ho aj vybrali 🙂

kotatko201
31. jan 2017

@angellis kamaratka mala camarelo a skutocne ma jednu z najvacsich vaniciek... co kocare maju... No ja pochybujem ze v zime budem vozit male vo vanicke... :D :D :D nas maly ked bol mimi tak po troch mesiacoch musel do sportaku, pretoze potreboval vidiet a nie lezat a kukat na oblohu.... Takze ja vanicku riesim skor na leto - teda nejake to vetranie, fajn farbu teda nie ciernu a potom sup do sportaku.... Nastastie ten nas sportak ma nastavitelnu opierku chrbta az do lehu, takze je to ako vo vanicke, ale plus je ze mimi je viazane... :D Ale camarelo odporucam, ci uz novu, alebo starsiu verziu... Ja vsak x-lander... skoda ze je ich tak malo....

angellis
31. jan 2017

@kotatko201 no ja som pred 10rokmi 🙂 rodila v marci a vtedy tie kočíky boli ovela väčšie a malu som mala este aj v zime vo vaničke,ale tak to už bolo daaaavno....😀

rakahaka
31. jan 2017

Baby kolko ste uz pribrali? Ja som na zaciatku asi schudla kilo dve, teraz som naspat na 63 uz asi mesiac. Nijak extra na mne tehotenstvo nevidno, mozno malinko :(

kitta
31. jan 2017

@rakahaka ja 6kg /20tt vecer si pripadam ako mensi slon 😂

kitta
31. jan 2017

@rakahaka ak sa citis dobre, a na kontrole vsetko ok, tak vaha nehra rolu. Este mas kopec casu priberat. Teraz uz babatko zacne naberat rychlejsie.

alleke
1. feb 2017

Dievčatá chcem ísť na 3D, včera som sa spýtala svojho lekára koho mi odporučí ku komu by som mohla ísť , začal ma odhovarat že sú to zbytočné vyhodené € no ja chcem ísť mala ma všetky test ok ale hlavne priateľ by ju chcel vidieť 🙂Tak baby prosíiim poraďte ku komu v Ba by som mohla ísť.

suzanna1112
1. feb 2017

@rakahaka ja som schudla na zaciatku 5kg, do teraz som pribrala 1,5-2kg, zalezi, ako som najedena, ale brusko mam teda uz riadne, ovela vacsie nez pri prvom tehotenstve, hlavne vecer, az sama pozeram, ze ake velke 😀

kalica
1. feb 2017

ahojte baby @shia@jarkamartin@sasenka04@ela1975 vidim, ze nas je tu viac co budeme rodit v TT v juni, nezalozime si zvlast skupinu na jun a Trnavu? mohli by sme si vymienat aktualne info co sa deje v nemocnici, o doktoroch, procesoch atd. pekny dnik prajem