icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

renimac
7. feb 2017

@marianinka no moja, ja skúšam čo sa dá... mam to isté ako @alyn , stále sa prehadzujem, všetky možné polohy striedam.

senta_sofia
8. feb 2017

@marianinka ono mozno dovtedy sa uz babo otoci dolu hlavkou a zase sa inak rozlozi ten tlak,tak verim,ze to bude dobre,akurat ta budu viac sledovat,co pre mna znamena stresovat 😀

renimac
8. feb 2017

@marianinka vyzerá to tak, že aj my čakáme chlapčeka 😉.

kjanka86
11. feb 2017

Baby tak tatos je uz doma a vyzera fakt super.. no otestujeme az v juni, mozno uz v maji ;)

sasenka04
11. feb 2017

@kjanka86 ja chcem podobny 😊

ela1975
13. feb 2017

Caute baby chcela som sa opytat ci budete kupovat aj bodicka s kratkym rukavom a perinku.dakujem

kamagma
13. feb 2017

@ela1975 ja ano . Body mam aj s kratkym rukavom a perinku akurat zhanam.

alyn
13. feb 2017

@ela1975 perinka je dobra vec, určite áno a dobra je ak ma aj pevnú cast(mavaju take pevnejšie vložky) a kúpila som si aj kratkorukavove aj ked zo zaciatkuskor dlhé kvôli tomu ze zo začiatku nemaju regulaciu teploty. Dlhšie overaliky ale lahsie, t.j. Bavlna priedusna

marianinka
13. feb 2017

@renimac jeej moja gratulujeeem . No ja som jak baloon strasne zle sa mi dycha tlak sa mi skludnil, vysadili mi lieky a je dobre, tak ja nechapem ja som uz z toho magir ,nechal.mi magnezuim a super . Nohy i zatia nepuchnu a pribrwla som 4kg dokopy. A pomaly uz kupujem vsetko zas chlapcenskeee vyskusala som si babske a potesila som svoje srdce 🙂)))

marianinka
13. feb 2017

@ela1975 aj ja dom kupila dlhe ale aj kratky a aj dupacky , aj tie opalovacky. Uvidim co este bude treba ale perinku mam tiez no len jednu . Zatial. Mne chyba uz len par veci a kocik ale ten si nechavam nakoniec . Nejak sa ho bojim kupit

zuzka56
13. feb 2017

Baby aké veľkosti kupujete ?
Mne sa zdá byt moj krpec uz veľký a neviem ake veľkosti kupovať. Zbytočne mu nechcem nakupovať dupiny, ktore mu budu malé.

kamagma
13. feb 2017

@zuzka56 zopar mam 56 ale prevazne 62

kjanka86
13. feb 2017

@zuzka56 ja som vacsinu nakupila 62 az 68. Kedze sme obaja vysoky tak si myslim ze aj malicka bude vacsia..

zuzka56
13. feb 2017

Dakujem za odpoveď
@kamagma
@kjanka86
Asi tiez kúpim väčšie dupiny 62 / 68

ela1975
13. feb 2017

@alyn dakujem pekne za radu.prve babeno som mala zimne tak preto sa pytam 😊

ela1975
13. feb 2017

@kamagma dakujem pekne za radu 😊

ela1975
13. feb 2017

@marianinka ja mam vecicky este po prvom dietati.takze len par veci dokupim.co sa tyka kocika tak mame britax b motion 3 po malom a uz si dokupim len vanicku a to mi staci aj v aprili.🙂

illinka
13. feb 2017

Baby boli ma pupok aj pri kychani .. je to normal

alyn
13. feb 2017

napríklad ja som mala dievcatko narodila sa s dlzkou 50cm a teda vzdy celkom vynosila aj tie male velkosti. 56 tiez celkom dlho aj 62, urcite ovela dlhsie ako pisu..ze 62 do 3mesiacov atd..
teraz sice cakam chalana ale odhadom bola vaha podobna ako pri dcerke (podla vsetkych moznych kosticiek pri morfo) takze ja som si nakupila aj 50, tie v dlhom a 56 uz kratsie rukavy a 62 este ani nekupujem lebo to uzmozno bude sept/okt a bohvie ako bude, to si kupim ked to pride a budem vidiet ako rastie. a predsa len, ked uz sme doma, treba si robit aj radost nakupovanim a kedze sa inak neda tak cez internet))))

alyn
13. feb 2017

@ela1975 a este jednu vec, radsej som kupovala lahke ale dlhsie vecicky kvôli tomu, ze tak male babatka by nemali mat kozu moc vystavenu slnku a natierat tymi hnusnými kremami, to je jedno aky dobry aky drahy, som nechcela..aj ked uz bola teraz o rok starsia, stale to bolo peklo s tym natieranim. preto radsej lahucke, priedusne ale ochrana koze pred slnkom.

alleke
13. feb 2017

Uff baby ako vidím vy ste už začali vcelku vo veľkom nakupovať 😲

shia
13. feb 2017

@alleke ja nie, ja som nekupila ani "ň" a a ani este dlho nekupim - mam po dcerke take erárne, a viac sa bojím, aby som to ešte "nezakríkla", takže keď tak, tak až naozaj na poslednú chvíľu. Ani pri dcérke a to bola prvá, som nekupovala vopred, okrem kočíka a postieľky, nechávala som si to na posledný mesiac, a keď sa ona potom narodila o mesiac a pol skôr, tak som nemala nič, ani do pôrodnice a všetko mi tam museli ostatní podonášať 😀

alleke
14. feb 2017

@shia aspoň nie som sama 😀 Ja ani neviem čo mám kúpiť😵 Ja až v apríli začnem nakupovať, jedine kočík obj budúci mesiac..

kika_32
14. feb 2017

ahojte,chcela by som sa spytat! boli ste na morfologickom ultrazvuku v Ba ?ak ano v ktorom tt ?? a presne kde,u ktoreho Dr.? dr.Holan?dr.Cunderlik??
okrem Ba robia morfolog. ultrazvuk aj niekde inde?
za odpoved,rady vopred velmi pekne dakujem!!! pekny den,a krasne tehulkovanie prajem 🙂

mon895
14. feb 2017

@kika_32 ja som bola u slezaka na strecnianskej v 20tt (ale zrova tam bola mudr rukavicova - striedaju sa tam)

shia
14. feb 2017

@kika_32 ja som bola na morfo sone v HC, u Dr. Brestanskeho

alyn
14. feb 2017

@kika_32 vraj najlepsi na SR su: Mudr. Holáň a Grochal (Grochal nie je v BA) a potom som ešte počula Čunderlík.
Ja som už písala o Holáňovi a morfo uzv celý príspevok ,skus pozriet dozadu nejake stranky, asi 1-2 strany. dost som to tam opisala aj ako to prebieha. nechcem to tu zahlcovat znova. A bola som u dalsieho gyndu a beru ho skratka ako super.
A platila som "len" 33E za kartu v Procare jednorazovu , za UZV som neplatila lebo som mala zdravotne indikacie (zle tripple testy). Ja ho odporucam, je to uzasny zazitok a on je vraj vynikajuci aj ako odbornik, odporucam ak sa da ist aj s partnerom!

alyn
14. feb 2017

a morfo uzv robi viac pracovisk aj v BA aj mimo BA zavisi aku lokalitu hladas. @kika_32

alyn
14. feb 2017

@kika_32 o HOlanovi som pisala na strane 47 uplne hore ako to prebieha atd.

sophienuvea
14. feb 2017

@kika_32 ja som bola u Čunderlíka pred pár dňami na odporučanie môjho lekára, keďže si nebol úplne istý jednou vecou. Zdal sa mi ako dosť veľký odborník a zároveň bol veľmi milý, takže odporúčam.