Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@slniecko26 @modrykoniar ja chodím tiež tak dva krát za noc na záchod, nejak si už zvykám 🙂 ale tá nespavosť, hlavne keď potrebujem celý deň fungovať v práci...
@vanda12345 no este som nebola dnes som 6+2 ale pri prvom som sla skoro a nic nebolo vidiet a potom ma objednal az o 2 tyzdne, tak bud. tyzden pojdem
@modrykoniar presne skoro nic tam nie je moc vidno ja som pri oboch sla neskor kym som zistila a ine a pri prvej som bola este v zahranici tak som sla a asi prelom2a3mes cca tak tak len nech je vsetko ok a inak ako ti je mne nejak tazko ale to zvladnem vsetko zvladneme pre nase stasticka 🙂
@vanda12345 no trošku mam žaludok na vode, ale nie je to nejaké zlé, ináč mi nič nieje. Kebyže nemám tie pozitívne testy, tak ani neverím že so v tom 😀
@dilaila999 no nezávidím chodiť teraz do práce, v prvom trimestri je to velmi únavné 😀 ja som doma s malým na RD tak sa to dá 😀
@modrykoniar aj ja ten zaludok obcas prsia aj podbrusko citim snad je to v poho no modlim sa za to 🙂 a vlastne v akom tt si??ja som si sla dat tehu do kalendara tam mi to dalo podla cca dna oplodnenia 2+2 inak asi 4+1 ale kedze mam kratsie cykli tak neviem ak som dala podla kratsieho cuklu tak cca 4+4 no vyber si 😉
@vanda12345 no podľa kalkulačky som 6tt+2dni, ale ja som mala cykly 29-31 takže podľa mna tak minus 3dni, ale to je jedno, dr to rata od poslednej ms a chrobák bude vedieť kedy isť von 😀
@modrykoniar ak tak presne tak moj bude teda asi ratak 4+1 ako pises ty nasi anjelikovia budu vediet kedy je ten spravny cas 🙂
@vanda12345 moj malý išiel 38tt+4 sam, takže beriem to tak že babatenko ked je čas príde a tt su len orientačné 😀
@modrykoniar ja neviem dcera tyzden po termine a aj tak nakoniec cisarsky a syn po jednej kontrole som sa uz zacinala otvarat tak na druhy den rovno do nemocnice dalsi cisarsky to bolo poroku a 10mes ako to bude teraz sa uvidi
@vanda12345 tak to bude znovu cisar, nie? ja som mala tiež, teraz by som chcela normálne ak to pôjde 😀
@modrykoniar neviem ti povedat fakt co bude hlavne aby bolo ok a ci tak ci onak lekari snad spravne rozhodnu 🙂
@modrykoniar lekárka ma objednala na stredu 7:40 neboj hned napíšem čo nové. Velmi sa bojím aby bolo všetko ok a aby už bolo niečo vidiet
Ahojte..pamatam si keď som sa prihlásila do témy januarovky 2017 skoro hneď po tom čo som si spravila testik..a teraz nemôžem uveriť že už je založený Jún.. Babulky každej Z vás držím veľmi palceky aby ste to spolu všetky zvládli až do konca.. Krásne tehulkovanie a pekný den
@mattkapd dakujeme 🙂
@slniecko26 @modrykoniar ja idem v piatok, mala by som byť už 7+2 tt, dúfam, že všetko bude v poriadku a bude biť srdiečko (najšťastnejší budeme ak budú biť dve 🙂 )
@dilaila999 budem držat palce aby bolo všetko v poriadku! A mali by ste mat dvojčatá? 🙂 Včera sme boli práve pozriet kamarátove mesačné dvojčatá boli krásne 🙂
@slniecko26 no chceli by sme dvojčatá 🙂 pevne verím, že sa podarili. a keď nie, tak aj za jedno budeme vďační. hlavne nech sme zdraví a všetko je v poriadku!
@dilaila999 presne najdoležitejšie je to zdravia po ničom inom netúžime len aby naše milované detičky boli zdravučké 🙂
@slniecko26 tento týžden v stredu? určite bude všetko v poriadku, musíme dufať, že všetko bude tak ako má byť 😀
@dilaila999 tak držím palčoky nech su dve srdiečka, ked si to prajete 😀 potom nas informuj ako si na tom
@modrykoniar určite napíšem 🙂
@modrykoniar áno teraz v stredu ideme.
Ano som ju poprosila.nebolo to sice zadarmo ale nevadi 🙂 sestricka odrapkala co vsetko nemozem a isla som spokojna domov 😀
@lucka8787 super tesim sa s tebou 🙂
@lucka8787 krásna foto gratulujem 🙂

@slniecko26 ty na prvu kontrolu???