Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Bilancia za tento tyzden 2 kamaratky babatka prisli na svet o mesiac skor s vahou 2500 g a obe dievcatka, dufam, ze nasa sa nebude ponahlat
@kotatko201 a ja som sa zlakla ze som jedina ...tiez som teraz podla utz v 33tt (sme o tyzden pozadu)...podla ms by to bol uz 34tt a moja mala nie a nie sa zastavit a najnovsiu zabavku ma odrazit sa od rebier a na druhej strane sa vypucit 😐
Ja som mala termin 6 jula. Dnes na poradni som bola a uz mam termin 1 jula. Mozno este aj junovka budem 🙂
@sasenka04 to su tie baby... prve mam chlapca a ten teda takto nekopal.. skor do brucha a bolo to vidiet ale lily kope priamo do rebier. Obcas mam pocit ze kym pride k porodu uz budem mat z rebier drt...
33tt a uz to zacina...a tak som sa tesila ze zatial nic a uz prsia zo spodu cervene dopraskane 😢 ja to asi proste neovplivnim ziadnymi olejmi a kremikmi
@kotatko201 no nezostava nam nic ine len vydrzat ...co pre tie nase deturence nespravime 😊
@kotatko201 neboj to uz tych par tyzdnov das.uz sme skoro pri konci.🙂
Chcela som sa spytat ci by ste mi vedeli poradit kde by som kupila nejake pekne a nie moc drahe tehu satky(ideme totiz zaciatkom juna na birmovku)a dali by sa nosit aj po porode.dakujem 😊
@ela1975 nooo ja by som nebola proti keby sa mala narodila uz v maji...
@kotatko201
@sasenka04 no baby vy to mate uz len za par.ja som este len 30 tt ja musim este dva mesiace pockat.aj ked tiez uz by som bola rada keby som to mala za sebou a maly bol uz na svete 😊
@kotatko201 ja ti neviem.... čakám chlapčeka a ten sa nezastaví celý deň. Kopance, vypucanie, niekedy mi trasie celým bruchom. A takýto je od začiatku. Neviem či je nabitý elektrinou či čo 😀.
@marianinka Ahoj moja, ako sa držíte?
@renimac ahoj mojaaa my strasne zle, do rana som nemohla dobre dychat , hlavu mi ide roztrhat od bolesti. Neviem zajtra ideme na kontrolu a neviem ci to neukoncia, neviem na co stale cakaju ale oni vedia najlepsie , dali mi liekyz ale nejako mi neni dobre stale. Pribrala som 8kg zatial , teraz som doma ale mne sa to strieda raz som doma,raz nemocnica. Uz mam aj veci zbalene nedaj boze naozaj pojde von. A ty ako ?
@renimac tu v nemecku rodia uz od 37tt tak som zvedava ci ma supne do nemocnice a podrzia este alebo daju von.
Ja mam tiez chlapceka ale tento co dovadza a do boku ako ma strasne kopa, rebra mi este nezasiahol ale mechur non stop neviem ako sa kruti stale , ale naposledy bol uz dolu hlavickou aj ked ja idem rodit cisarskym a do spinalnej. Ale ak to bude urgent celkova. No hlavne nech je v poriadku a ja nestratim zrak z toho tlaku ako pri prvom ,ked som uz ledva dosla za sestrickou ze prestavam.vidiet.
@ela1975 no ja som pribrala asi iba 10 kil... a stale nemozem normalne jedavat... ranajky bieda na obed polievka a vecer druhy chod z obedu... kde je to tehotenske prejedanke...!!!
@marianinka to mrzí, že máš také problémy ☹. Ale ináč do rána išlo hlavu roztrhnúť aj mne. No drobec kope, vypuca sa, stále sa prekruca. Posledný mesiac bol dole hlavou a dnes na prietokoch pozdĺžne 😲. Podľa mňa tam robí premety. Ja ho cítim už aj na chrbte. Hlavne nech Vám to všetko dobre dopadne.
@marianinka boze zena, ty si vytrpis ☹ znama porodila par dni dozadu v takom nejakom stadiu ako ty,zaciatkom juna mala termin a su ok, drzte sa

@ela1975 tak dufam ze sa tam vsetky potom pekne stretneme 😊 my budeme mat dievcatko 😊