icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

kitta
9. máj 2017

@ria168 hej uz to musime zvladnut. Ved uz len kusok to je. Aj ja uz ma doktorku, ale osobne som sa s nou nestretla, tak snad bude dobra 😀

karolinasss
9. máj 2017

Mamičky, prosím vás čo obliekate svojim detičkám na odchod z pôrodnice? Vďaka za tipy 😉

modrytulipan
9. máj 2017

@karolinasss ja mám nachystanu košieľku, dupacky, ciapocku, svetrík, perinku a deku.

sophienuvea
9. máj 2017

Maminy a beriete do nemocnice aj iné oblečenie pre bábätko ako to v ktorom ho zoberiete domov? Ďakujem

modrytulipan
9. máj 2017

@sophienuvea nie, nič iné netreba, aspoň tam, kde sa chystám rodiť ja.

sun123
10. máj 2017

@sophienuvea ja som mala jedno pyzamko, ale vo vacsine porodnic daju svoje...a ciapocku, ale to len ,ked som ho niesla po chodbe a rukavicky ,aby sa neskrabal..

kika_32
10. máj 2017

@dudlik123
@sasenka04 dakujem,tak asi bude stacit aj u nas fotokopia 🙂

simca99
10. máj 2017

Halo halo ....chystate sa cajickovat? Mam na mysli ostruzinu malinovu alebo alchemilku zltozelenu....

modrytulipan
10. máj 2017

Áno, ja sa chystám. Čajík už kúpený, ale ešte som ho nepila.

renimac
10. máj 2017

@simca99 ja určite ostruzinu, alchemilka mi nerobí dobre. No a ešte chcem užívať lanové semienka.

lilianna1xs
10. máj 2017

@karolinasss záleží aké bude počasie aké body tenku čiapočkou niejake látkové tenké nohavice keď bude horúčava tak len body a do perinky.

ria168
11. máj 2017

noo dnes poradňa za mnou, prvé CTG tiež, až ma tam oblievalo tých 20 minút, zasa ten tlak...malinká je vraj veľkosťou na 36 tt, zatiaľ sa nepýta von, no a budúci týždeň ideme na také detailné sono a zistíme koľko vážime.idem oddychovať, aj vy baby držte sa

krepes
11. máj 2017

Ahojte žienky, čo všetko ste pobalili do porodnice pre seba aj pre bábo?

kotatko201
11. máj 2017

@ria168 super no nas toto caka zajtra... aj teda sono a aj odbery... netesim bo tam budem aj hodinu a to vsetko nalacno...

sun123
12. máj 2017

@krepes u nas pisu toto

sun123
12. máj 2017

Este mi napadla podprsenka na dojcenie,a tampony do podprsenky, nocne kosele isto aspon dve a zupan, poporodne nohavicky,nabijacka na mobil😉 ,slapky do sprchy..

sun123
12. máj 2017

@ria168 prosim ta,nezachytila som,ci si rizikova, ci si platis sono?lebo tretie byva v 32tt a potom uz asi az pred porodom,ci?

kotatko201
12. máj 2017

Tak ja som skoncila v nemocnici s tlakom 140/90... gynekolog dokonca nevylucil ani cisarsky rez... uz teraz sa bojim...

kitta
12. máj 2017

@kotatko201 hlavne nech ste ok. Drzim palce, uz len kusok. Tes sa na babatko, vsetko bude ok 😊

ria168
12. máj 2017

@sun123 rizikova som neni zatial, sono si platim buduci tyzden isto 36tt a viem ze sa chodi kazdy tyzden uz na kontrolu

ria168
12. máj 2017

@kotatko201 drz sa teda ten tlak je hnusny ved som si zazila tento tyzden kolaps

kotatko201
12. máj 2017

@ria168 dakujem... no ja dufam ze si polezim a pustia ma domov a najhorsie sa neuskutocny...

krepes
12. máj 2017

@sun123 dakujem,tak myslím že všetko okrem rosalginu mám, ale to ani nebudem ešte kupovat lebo neviem ako budem rodit 🙂

suzanna1112
12. máj 2017

@simca99 ja uz som zacala ostruzinu malinovu pit a buduci tyzden zacinam s alchemilkou, myslim, ze mi pri prvom porode dost pomohli 😉

sany_max
12. máj 2017

Podľa vlastných skúseností:

Sobášny list nebolo treba.
Rosalgin som nepoužila, lebo sa to má streknúť dovnútra...a na vonkajší oplach to moc nešlo, radšej odporúčam chlorofylový sprej.
Ešte v tom zozname chýbajú jednorázové sieťkované nohavičky aspoň 5 ks.
Bavlnené plienky - stačí jedna a ortopedické nohavičky pre dieťa nebolo treba .

krepes
12. máj 2017

Ortopedické nohavičky som si preistotu do tašky vložila lebo ak by nahodou bolo treba ich doniest pochybujem že moj muž bude vediet čo je to 🙂 a dala som tam aj toaletný a príbor preistotu.Asi ako kazda prvorodicka som pobalila aj to co netreba.

dicaa
14. máj 2017

Baby prosim Vas,na co su dobre tie caje?

simca99
14. máj 2017

@dicaa ostruzina malinova by mala uvolnit hladke svalstvo rychlejsie sa vraj otvoris a alchemilka posilnuje maternicu ak sa nemylim skus pohladat na nete je toho kopa niesom odbornik mozno som sa kopla niekto tvrdi ze pomaha iny ze nie ale ublizit to neublizi

simca99
14. máj 2017

@suzanna1112 tak dufam ze pomozu dve kamosky ich pili a porod maly taky rychli ze sestricky nechapali a to boli obe prvorodicky

petkak89
15. máj 2017

Ahojte chcem sa opýtať 😊 Už týždeň premýšľam čo môjmu prichystam na cestu domov aby priniesol😄Budem po cisarskom a neviem čo obliecť na cestu domov 😄Poradíte?