Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Mamičky, prosím vás čo obliekate svojim detičkám na odchod z pôrodnice? Vďaka za tipy 😉
@karolinasss ja mám nachystanu košieľku, dupacky, ciapocku, svetrík, perinku a deku.
Maminy a beriete do nemocnice aj iné oblečenie pre bábätko ako to v ktorom ho zoberiete domov? Ďakujem
@sophienuvea nie, nič iné netreba, aspoň tam, kde sa chystám rodiť ja.
@sophienuvea ja som mala jedno pyzamko, ale vo vacsine porodnic daju svoje...a ciapocku, ale to len ,ked som ho niesla po chodbe a rukavicky ,aby sa neskrabal..
Halo halo ....chystate sa cajickovat? Mam na mysli ostruzinu malinovu alebo alchemilku zltozelenu....
Áno, ja sa chystám. Čajík už kúpený, ale ešte som ho nepila.
@karolinasss záleží aké bude počasie aké body tenku čiapočkou niejake látkové tenké nohavice keď bude horúčava tak len body a do perinky.
noo dnes poradňa za mnou, prvé CTG tiež, až ma tam oblievalo tých 20 minút, zasa ten tlak...malinká je vraj veľkosťou na 36 tt, zatiaľ sa nepýta von, no a budúci týždeň ideme na také detailné sono a zistíme koľko vážime.idem oddychovať, aj vy baby držte sa
Ahojte žienky, čo všetko ste pobalili do porodnice pre seba aj pre bábo?
@ria168 super no nas toto caka zajtra... aj teda sono a aj odbery... netesim bo tam budem aj hodinu a to vsetko nalacno...
Este mi napadla podprsenka na dojcenie,a tampony do podprsenky, nocne kosele isto aspon dve a zupan, poporodne nohavicky,nabijacka na mobil😉 ,slapky do sprchy..
Tak ja som skoncila v nemocnici s tlakom 140/90... gynekolog dokonca nevylucil ani cisarsky rez... uz teraz sa bojim...
@kotatko201 hlavne nech ste ok. Drzim palce, uz len kusok. Tes sa na babatko, vsetko bude ok 😊
@kotatko201 drz sa teda ten tlak je hnusny ved som si zazila tento tyzden kolaps
@ria168 dakujem... no ja dufam ze si polezim a pustia ma domov a najhorsie sa neuskutocny...
@simca99 ja uz som zacala ostruzinu malinovu pit a buduci tyzden zacinam s alchemilkou, myslim, ze mi pri prvom porode dost pomohli 😉
Podľa vlastných skúseností:
Sobášny list nebolo treba.
Rosalgin som nepoužila, lebo sa to má streknúť dovnútra...a na vonkajší oplach to moc nešlo, radšej odporúčam chlorofylový sprej.
Ešte v tom zozname chýbajú jednorázové sieťkované nohavičky aspoň 5 ks.
Bavlnené plienky - stačí jedna a ortopedické nohavičky pre dieťa nebolo treba .
Ortopedické nohavičky som si preistotu do tašky vložila lebo ak by nahodou bolo treba ich doniest pochybujem že moj muž bude vediet čo je to 🙂 a dala som tam aj toaletný a príbor preistotu.Asi ako kazda prvorodicka som pobalila aj to co netreba.
Baby prosim Vas,na co su dobre tie caje?
@suzanna1112 tak dufam ze pomozu dve kamosky ich pili a porod maly taky rychli ze sestricky nechapali a to boli obe prvorodicky
Ahojte chcem sa opýtať 😊 Už týždeň premýšľam čo môjmu prichystam na cestu domov aby priniesol😄Budem po cisarskom a neviem čo obliecť na cestu domov 😄Poradíte?

@ria168 hej uz to musime zvladnut. Ved uz len kusok to je. Aj ja uz ma doktorku, ale osobne som sa s nou nestretla, tak snad bude dobra 😀