icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

ria168
17. máj 2017

No ja mam dnes po bdelej noci super den za sebou aj ked to oko ma rozculuje...bola som na slnku naberala energiu a vybavila kopu veci, teraz oddych 😊 ten tlak to je nevyspytatelne ozaj

modrytulipan
17. máj 2017

Baby, nepuchnu vám v tom teple ruky a nohy?

simca99
17. máj 2017

A je to tu cely cas sa tesim ze na bruchu ziadna stria a uz sa to zaclo..svrbelo ma brucho reku kuknem do zrkadla co tam mam a drrrb strije na 3 miestach az sa mi plakat chce.....a to mastim kazdy den a prd

senta_sofia
17. máj 2017

@simca99 to sa mozes aj na mihalnice postavit,ja som po prvom nemala ani jednu, pri druhom asi tri tyzdne pred porodom to koza vzdala okolo pupku stria za striou a teraz uz neriesim 😀

sany_max
17. máj 2017

@simca99 neboj, nie si v tom sama,aj mne teraz vybehli 3 strie na bruchu :(, vraj sa s tým dá niečo robiť najlepšie keď sú ešte červené, potom už je to ťažšie, no neviem či budem mať čas a chuť po pôrode lietať po laseroch....

modrytulipan
17. máj 2017

@simca99 ja sa natierame 2x denne a tiež už mám dve strie 😥

krepes
17. máj 2017

@modrytulipan veruže puchnú,prstene nenosím už asi 2 tyzdne. A nielenže puchnú ale aj bolia.Niekedy ledva ohnem prsty na rukách, chodidlá tiež bolia a o kolenách ani nevravím 🙂

modrytulipan
17. máj 2017

@krepes ja tiež už nenosím prstene. Bez šance. Nohy mám ako korytnačka a bolia ma.

krepes
17. máj 2017

@renimac dik za radu 🙂

krepes
17. máj 2017

@modrytulipan bohudik,že už je ten porod tak blízko,čo?! 🙂 🙂 Lebo ešte o mesiac dlhšie keby to trvalo tak....

kitta
17. máj 2017

No dnes som aj ja poznamenala, ze rodit v auguste musi byt supa. V takom teple by som sa doma len klimovala. Takto sa este da byt vonku, kym nie je tropicky 😊

ria168
19. máj 2017

Dnes poradna prietoky a podobne vysledky zle samy bacil dole tak antibiotika este aj pred porodom injekcie napisane...ocnemu musim...bielkoviny v moci...ale mala 2520 ma je uplne so vsetkym v norme

kika_32
20. máj 2017

ahojte,mala by som taku otazocku,pravdepodobne uz mate veci doma pripravene pre babatka,aj veci zbalene do porodnice.skoro vsetko mam uz nachystane aj ja,len jedna vec este chyba,a to je ta podlozka do postielky na sledovanie dychania babatka!?mate uz taku kupenu?ak ano tak kde ste ju kupovali a aku znacku? vobec sa v nich nevyznam,poradite ?dakujem :D

modrytulipan
20. máj 2017

@kika_32 Asi myslíš monitor dychu. My nemáme, sú to zbytočne vyhodené peniaze, pokiaľ nie je dieťatko predčasne narodené alebo nie je choré. Keď sa narodí zdravé, monitor dychu netreba. Info mám od kamaráta pediatra.

senta_sofia
20. máj 2017

@kika_32 tiez som to nemala ani pri jednom a nehodlam ani teraz, ale skus sa pripadne informovat v porodnici,zvyknu zapoziciavat a poistovna Dovera zapoziciava tiez.

alleke
20. máj 2017

@kika_32 ja som kupila od kamosky za 15e ani neviem aka to je znacka kedze 🙈. Pozri v bazariku tiez tam baby predavaju za celkom malo.

ria168
20. máj 2017

@kika_32 aj ja to teraz zhanam tiez z bazara

kika_32
20. máj 2017

dakujem,skusim cez bazar ?! ja by som bola kludnejsia ak by sme taku podlozku mali.prvy syn sa nam narodil predcasne(v 28 tt),vtedy sme pouzivali,ale nie podlozku ale pulz-oxymeter aky pouzivali vtedy aj v nemocnici,ale ten pristroj uz je dost stary a uz asi ani nefunguje,lebo nam hovorili ze ked sa nebude pravidelne nabijat tak sa upne vybije,a ostane nefunkcny.ale taky pristroj ani nebudeme teraz potrebovat,chceli by sme nieco jednoduchsie,taku tu podlozku iba.aj teraz budem rodit o nieco skor,s doktorkou sme sa dohodli ze cca v 38tt (zo zdravotnych dovodov).

renimac
20. máj 2017

Baby, my budeme mať tiež predčasniatko na 99%, takže ten monitor mám teda kupovať?
@kika_32 @modrytulipan

modrytulipan
20. máj 2017

@renimac Tak to asi áno, asi aj ja osobne by som bola taký čas pokojnejšia. Ja od toho vlastne ani nechcem nikoho odhovarat, len som napísala holý fakt, ako to v skutočnosti s tými monitormi dychu je. V každom prípade, ak sa aj dieťa narodí v termíne a rodičia monitor jednoduchou chcú, je potom asi dobre si ho zadovážiť, pretože psychicka pohoda rodičov, najmä matky, je na prvom mieste, keďže ovplyvňuje i samotné bábo.

renimac
20. máj 2017

@modrytulipan no ja som pôvodne nad tým neuvažovala, len človek mieni a plodova voda mení ☹. A pri predčasniatkach je Sids častejši.

modrytulipan
20. máj 2017

@renimac To áno. Mrzí ma to. 😥 Držím palce, aby bolo všetko v poriadku.

renimac
20. máj 2017

@modrytulipan V pohode, verím že to zvládneme 😉. Ďakujem.

sun123
20. máj 2017

Tiez som si zadovazila Babysense 2, myslela som,ze SIDS sa moze tykat len predcasniatok, ale presvedcila som sa o tom, ze nie, susedin donoseny chlapcek prestal z nicoho nic v noci dychat a monitor ich vcas varoval,cize si myslim,ze dobra investicia,pri prvom synovi som vyuzila/a v noci spala spokojnejsie,aj ked som vstavala casto kvoli dojceniu,ale aj tak/ a vyuzijem aj pri druhom

eva278
20. máj 2017

@kika_32 my máme monitor dychu Nanny. Kupovali sme už pri prvom. Nový stojí okolo stovky ale na bazáriku sú za oveľa nižšiu cenu. Len by som možno volila osobný odber, lebo je to citlivé zariadenie a pri zaslaní poštou sa môže poškodiť, Ja som určite za monitor. Bola som v noci kľudnejšia a mohla si trochu odpočinúť, lebo som vedela, že malý dýcha.

dudlik123
20. máj 2017

Len či sú tie z bazára také spoľahlivé, predsalen. My sme kúpili nanny. Bol síce drahší ale za ten pocit istoty mi to stojí 🙂

kika_32
20. máj 2017

@renimac za seba hovorim ano,nas prvy syn sa narodil predcasne (v 28tt) a boli sme kludnejsi ked bol monitorovany,mali sme aj zopar alarmov :( aj tentoraz budem rodit o nieco skor zatial to vyzera ze v 38tt,ak sa dovtedy nieco neskomplikuje

kika_32
20. máj 2017

@renimac a muselo by sa narodit este skor,dufame ze nie a ze do do toho 38tt este potiahneme.babatko narodene v 38tt by uz nemalo mat ziadne tazkosti ,ale ja sa aj tak bojim,a bez toho monitoru dychu urcite by som nebola kludna.je to moj nazor

kika_32
20. máj 2017

@eva278 a ako ste boli spokojny s tym monitorom dychu Nanny?nemali ste falosne alarmy?lebo ze vraj sa aj take casto stavaju?

kika_32
20. máj 2017

@sun123 a ako ste boli s tou podlozkou spokojny?nemali ste falosne alarmy?