icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

ela1975
12. jún 2017

@ria168 mi hovor.nejako sa mu stale nechce 😊

ela1975
12. jún 2017

@kitta strach a paniku pocitujem aj ja a pritom som druhorodicka 😊

suzanna1112
12. jún 2017

Ach baby, ja stale cakam a nic, uz som 4 dni po termine, do stvrtku ked nic, vyskusam hamiltonov hmat a uvidime, tak strasne nechcem ist na vyvolavanie, dufam, ze sa to samo spusti, robim kadeco, po kopcoch beham, ale akosi malej sa nechce....

kattky
12. jún 2017

@suzanna1112 skusas aj na fitlopte skakat, alebo sex. Ja mam termin 1 jula no uz teraz mavam dost bolesti. Beriem aj tabletky zo spodu na zmeknutie krcka. Doktor mi ich predpisal.

marianinka
12. jún 2017

@senta_sofia jooj ani nehovor , lebo keby to este natahuju asi si ho vyberiem sama🙂))
Tak uz jeden den vydrzim a stredu neratam 🙂)) ale ani somnneni otvorena nic a pritom si nemozem pomaly ani sadnut a dokonca sa mi maly otocil ale pekne ukazal knecne tvaricku

suzanna1112
12. jún 2017

@kattky skusam fit loptu, aj cajiky pijem, teda musim vyskusat ten sex, aj ked momentalne vobec sa mi nechce😎
Aj ti pomahaju tie tabletky, nevies, ci si uz trocha otvorena? ja som pred terminom mala tiez dost bolesti, v podbrusku, aj take ako keby pichanie zo spodu, riadne neprijemne, ze ani chodit som nemohla, teraz sa citim celkom fajn, uz by som to chcela mat za sebou, som zvedava, co mi povedia vo strvrtok

kattky
12. jún 2017

@suzanna1112 neviem ci pomahaju. Beriem ich od stredy a v stredu teraz mam opat poradnu, tak uvidim ze ci pomahaju, alebo nie. No ja na sex kedy ako chut, len potom ma vsetko boli vacsinou.

sasenka04
12. jún 2017

@senta_sofia ano do nemocky chodim toto uz bude 4-ta ...tak dufam ze sa jej bud nedockam alebo bude posledna 😊

senta_sofia
12. jún 2017

@sasenka04 no ak posledna nebude,mozno sa tam stretneme, termin mame rovnako, ja idem zajtra este svojmu a potom budem musiet chodit aj ja :-/

sasenka04
12. jún 2017

@senta_sofia no tak budem drzat palceky aby si do nemocky ani nemusela...a sup sup rovno do porodnice 😊

ela1975
13. jún 2017

@suzanna1112 mojmu prvemu sa tiez nechcelo a hrozila mi vyvolavacka.tak som skusila nasledovne a pomohlo.vyhli sme sa vyvolavacke.najpev sme isli na dlhu prechadzku a hlavne som vyslapala schody potom sme sa s muzom pomojkali.dala som teplu sprchu a stiplave a zabralo 😊

marianinka
13. jún 2017

Dievcata tak ja to uz mam iste ,zajtra je moj anjelik uz vonku, dnes vybavena anesteza a uz len cakat na zajtra ,koonecne ukoncia moje trapenie🙂 vsetkym Vam prajem ,aby ste mali lahky a stastny porod ,budem.na Vaa mysliet a drzat vsetkym palceky a veela vela zdrqvicka aj babatinku aj maminkam♡

ria168
13. jún 2017

Keď to čítam, ako sa to už ktorejkoľvek rysuje ku koncu, mám z toho takúúú hlavu, a stále nič :(

kotatko201
13. jún 2017

@ria168 este stale mas cas... hlavne klud stres porod oddaluje...

ria168
13. jún 2017

@kotatko201 šak to ja viem, už mi to bolo povedané, ale keď to je ťažoba, mám nonstop záhu po všetkom čo do seba dám či piť či jesť, som od 4 hore :(((

ela1975
13. jún 2017

@marianinka drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.😊

ela1975
13. jún 2017

@ria168 veru pravdu mas.pekne to tu odbuda.ja sa tiez stale gulam.tiez mi nic moc nechuti.stale mi pyta studene.tiez sa mi horsie spi.aj ma od soboty pobolieva brusko a stale nic.😊

ria168
13. jún 2017

@ela1975 nooo vydržať je na 1.mieste, ale to už vážne je dosť na každú tie posledné dni

alleke
13. jún 2017

Tak baby mne dneska primar naordinoval nastup do nemocnice vo stvrtok, tak sa tesim ze moje trapenie v tomto teple skoncia.

lilianna1xs
13. jún 2017

@alleke Jak ti Fajne drž sa buď silná .

lilianna1xs
13. jún 2017

@marianinka Aj tebe všetko dobre .

suzanna1112
13. jún 2017

@marianinka prajem vsetko dobre, nech to zajtra prebehne hladko, aby si si uz uzivala svojho drobceka, vela zdravia a rychle zotavenie tebe, aj babatku🙂

suzanna1112
13. jún 2017

@ela1975 dakujem za radu, vyskusam 😎
Uz mam toho fakt dost, tie posledne dni su makacka😒

kitta
13. jún 2017

@alleke
@marianinka baby drzte sa 😘 Nech je to rychle a nech ste s babatkami spolu a v poriadku 👏🏻👏🏻👏🏻

Mna od noci boli brucho na menzes, tak mozno sa uz ide daco robit 😊

modrytulipan
13. jún 2017

Ja som včera v noci nemohla spať, dnes ráno časť hlienovej zatky odišla, poobede zas, ruzovkastej farby, ale ešte stále nič. Keď do zajtra nepôjdeme prirodzene, tak ráno príjem a vyvolavacka. Držte palce.

marianinka
13. jún 2017

@ela1975
@lilianna1xs
@kitta
@suzanna1112 dievcata dakujeeem krasne , tak rano o 9.30 ideme spinalom von , uz sa neviem dockaaat 🙂))

zuzka_ant
13. jún 2017

Ja uz to chcem mat za sebou.. 😔 neda sa mi spat, kazdu chvilu na zachod, je mi horuco, a dnes ked som sa doktora pytala ze kolko ma maly tak poprikladal ruku na brucho a ze asi 3 kila... 😨

ela1975
13. jún 2017

@ria168 tieto posledne dni ci tyzdne su uz hrozne ani malemu sa nedokazem tak venovat a o fungovani v tomto teple ani nehovorim.😊

ela1975
13. jún 2017

@alleke drzim palce nech vsetko dobre dopadne.😊

ela1975
13. jún 2017

@zuzka_ant to asi uz kazda z nas.😊my sme mali pred tyzdnom 3.5 kila.teraz mam poradnu piatok tak som zvedava kolko bude maly vazit lebo sa mi zda ze mam zas vacsie brusko 😊