Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Dievčatá my tak isto po. Včera 12:30 sekciou nádherný, voňavý matusko 3350g a 51cm. 😊
Áno, ďakujem.Dr.ze mi tým pomôže k pôrodu keď zatlačí,ale malej sa nechce vonku😉 Zdá sa mi že mi bruško kleslo.Termin máme 30.6.tak snáď každý chvíľku😉V noci mám také kŕče do stehien a lýtok že strašné.Uz aby to bolo😉
Ahojte baby.uz som po termine 😊.dnes poradna.krcok 2 cm a otvorena len na prst.maly ma do 4 kil a je mu tam zatial dobre.dalsia kontrola v utorok.😊
to som uz zostala len ja 2v 1 😊 ?
@ela1975 a jaaaa 😁 Termin mam vo stvrtok 🙂
@zuzka_ant
@lenussska85
takze nas tu este par ostalo.😊ja uz dva dni po termine.😊
Tak dievčatá dneska to uz dobrovolne nasilu......Nelinka sa narodila dnes v 42 tyzdni o 12:10hod.,4000g a 53cm,
@ela1975
@lenussska85
Ja sa bojim aby som neprenasala🙂 uz sa.mi nechce 😀
A co cakate?
@zuzka_ant ja som prve prenasala 11dni a tiez sa bojim ze budem aj teraz i ked ja uz bolesti mavam a som na 1cm otvorena ale zatial nic .. dufam ze v noci ma to chyti 🙏🏼😁
Cakame teraz dievcatko ❤️
@lenussska85 zo vsetkych stran pocuvam ako prve vacsinou prenasali.a este ze chlapcom sa vacsinou nechce..ja ani neviem ci sa otvaram alebo tak..mna zospodu nekontroluje..
@ela1975 nezijem na slovensky tak mozno preto.ale aj tu asi zalezi od doktora.
ja mam kontrolu stvrtok. Den pred TP.najradsej by som sla uz aj s taskou😁postielku sme poskladali aby sme si boli isty ze nic nechyba.len uz by som najradsej aj postlala a baldachyn vesala ze ako to bude vsetko vyzerat 🙂

@ria168 gratulujem, babizna 🙂