Termín pôrodu máj 2015
Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺
@monka1123 fúha, tak ty už si o niečo ďalej ako ja. ale aj tak máš dosť skoro nevolnosti. ja som začala grcať prvýkrát v ôsmom týždni a druhýkrát v siedmom týždni. Dnes už bola konečne čiarka na teste výrazne silnejšia a aj bazálna teplota mi ráno stúpla. Niekedy tento týždeň chcem zbehnúť na gyndu. Len neviem ako to pred všetkými utajiť. Asi poviem, že chcem ísť po obchodoch.
@atomica87 moje chuda takze stale nevolnosti a unava? U mna sa nevolnosti stale nejako neprejavili a hadam to takto bude aj pokracovat 🙂 Ale unavena som tiez a stale nieco jem :D Ale este je dobre, ze ta humor neopusta ;) Drz sa a hadam ti uz bude dobre nech si to uzivas naplno ;)
@sisi01 no mna humor neopusta nikdy. Dnes som sa vazila....a za tyzden kilo dole. Pri prvom tehu som schudla pred prvou poradnou myslim 4kg....tak tento trend asi pokracuje. Vcera mi uz bolo celkom fajn a dnes zasa lezim, nevladzem a grciam. S jozim mam ist o hodinu na muzikoterapiu zatial si ani neviem predstavit ako to idem zvladnut. A to ma caka este halda objednavok dnes 😖
Inak zeny, na podnet viacerych, som zalozila aj sukromnu diskusiu... kto tam chce, piste...
ahoj baby potrebujem poradit 😀 som tehotna ale nejako sa v tom stracam sice viem v kolkom mesiaci som ale doktor mi povedal ze babatko ma 2 tyzdne posun...poslednu menstruaciu som mala 19.3 .2014...moj cyklus bol stale nepravidelny a taktiez aj s ovulaciou som mala problemy...raz som ovulovala a potom nie...no pohlavny styk kde sme si s priatelom nedavali pozor bol 6.4 .2014 ....a potom 13.4 ale tam sme si uz pozor davali a bola to len taka rychlovka a nespravil sa domna....a teraz neviem kedy som otehotela...??20.5 som bola v 6 tyzdni+4 dni....podla ultrazvuku.....potom 25.6 som bola v 12+1 podla ultrazvuku a podla poslednej menstruacie to bolo 14+1....teraz som v 23+6 dni....tak ja uz neviem🙂)skuste to niektora vypocitat....normalne matematicka otazka🙂)o nic nejde len ma to velmi zaujima.....dakujem....
caute kocky, mozem sa pridat? poslednu ms som mala 20.8., testiky su pozitivne, tak dufam,ze este budu silniet a ze vsetko bude ok 🙂 je to moje prve tehu a ta radost,ked som si nasla // bola neopisatelna 🙂 o nejake dva tyzdne sa chystam k lekarovi,snad uz bude vidiet aj ♥, TP mi teraz vychadza tak na 27. maja. myslim,ze je super, ze existuju tieto skupinky podla TP, lebo tym padom mozeme zdielat infosky, pocity a vobec vsetko,co nas napadne 😉
@monka1123 zacinas ratat hned od prveho dna PM...takze teraz si 5+1
mrkni toto..
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
@micik1112 tie vypocty co su tu na nete su orientacne..., vsetko sa odvija ako si pisala od menstruacneho cyklu..ovulky,...ak to u teba nie je take jasne....tak ultrazvuk povie presnejsie..., ale vacsinou podla vypoctov a UZV vzdy je tam par dni hore dole..., preto aj termin porodu je vzdy +-14dni
Tie, ktore ste chceli, by ste tam mali byt a vidiet to 😉
Kocky ako bojujete s obrovskou unavou? Ja som v praci uplne nepouzitelna, je to cele zle ☹
@atomica87 som na tom podobne :D idem na tu modelkovsku postavu iked ja som mala pred otehotnenim 43 kg :(a je mi tak zle, zvraciam sice len tak raz denne ale napina ma nenormalne pri vsetkom :(dostat do seba nieco je umenie, mam absolutnu nechut k jedlu....a som taka unavena ze nie je je pre mna problem zaspat aj v praci :D som uuplne nepouzitelna, ja dufam ze to rychlo prejde...
Uz ste baby

@lensam mne dnes zacal 6tt, a v stvrtok alebo piatok idem ku lekarovi, a moj chlap chce ist so mnou 😊