icon

Termín pôrodu máj 2015

monka1123
10. sep 2014

Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺

alchemilkazltozelena
17. sep 2014

juuuj takto pred rokom som si nasla vytuzene // a uz mam 4 mesacnu Lasku 🙂 prajem vam vsetkym aby ste to dotiahli do uspesneho konca a mali nadherne Majovcatka 🙂 maj je najkrajsi mesiac 😎

bambu29
17. sep 2014

@monka1123 ahoj, prosim mozes ma tam tiez pridat? uz som sem raz napisala, ale nemam zatial moc casu chodit, avsak bud tyzden to snad uz bude lepsie....v pia mam ist k dr, podla mojich vypoctov by som mala byt 6tt a 4 dni...tak som sama zvedava ako to dopadne.....drzte kazdopadne palce

nikolaaa777
17. sep 2014

Ahojte aj ja by som sa rada pridala 🙂 Ja som mala poslednu mrchu 11.8 takze mi to vychadza niaky 6 tyzden ak dobre pocitam,tak priblizny termin by som mala mat 18 maja 🙂 K dr idem na buduci tyzden v utorok tak dufam ze uz bude vydiet aj srdiecko 🙂 Uz mam doma jedneho nezbednika, ktory mi dava zabrat :D Aj ja by som sa rada pridala do sukromky 🙂

bambu29
17. sep 2014

@atomica87 ahoj, tak ja by som zas len zrala 😉 uz davno som nejedla tak ako teraz, vkuse som hladna. tak teraz neviem co je horsie, lebo pri takomto tempe zo mna bude na konci tehu poriadna gula

atomica87
17. sep 2014

@bambu29 ale nebude...ja som pri jozim zrala furt...normalne ze krabicu ciernych princov na posedenie, abo dve cokolady....a pribrala som za cele tehu 10kg

ritak
17. sep 2014

@monka1123 aj ja prosímmm 🙂

ritak
17. sep 2014

@bambu29 Veľmi podobne som na tom... som veľmi často hladná 🙂 a aj potrebujem častejšie piť (najlepšie čistú vodu, resp. filtrovanu)..

tixx
17. sep 2014

@monka1123 das aj mna prosim do sukromky? rada by som sa k vam pridala 🙂

lenna1985
17. sep 2014

možem sa pridať? mala by som byť 6tt+6, budúci týždeň idem na kontrolu lebo videli zatial len gestačný vačok a začínajúci žltkový, takéto obavy som pri prvom vôbec nemala, neviem čo mi je :(

monka1123
autor
17. sep 2014

Mali by ste byt vsetky zatial co ste chceli 😉

aly
17. sep 2014

@monka1123 môžem poprosiť pridať do skupiny?

silaviat
17. sep 2014

jeeeeeeeeeeeej aj ja som v majovcatkach ale uz narodenych ..takto pred rokom som si moju ritulu uz nosila v brusku .. drzte sa baby caka vas kopa zazitkov s nadhernym vyvrcholenim 😲

bambu29
18. sep 2014

@atomica87 no tak uvidim ako to pojde so mnou...Ja na sladke nejake chute nemam, hoci som sladkosti vzdy zboznovala. Skor som cely minuly tyzden mala chut na ajvar - jedla som ho vkuse - na ranajky, k obedu a aj na veceru. A potom este na kysle zavarane huby. zatial som sa teda nevazila, len na nohaviciach citim, ze su tesnejsie:D

bambu29
18. sep 2014

@ritak tak ja som dost casto hladna :D rano vstanem a uz som hladna. najem sa, ale tak o hod a pol som hladna zas. a tak stale dokola. Na pitie si ja musim davat pozor, moj pitny rezim je katastrofalny, si musim pripominat, ze napi sa...

barbora1987
18. sep 2014

@monka1123 ahoj das aj mna do sukromnej prosim dakujem pridavam sa k majovcatkam po horsom zaciatku zatial vyzera ze sme ok tak uvidime ako budeme pokracovat.

monka1123
autor
18. sep 2014

Barborka ešte vcera som ta tam pridala 🙂

barbora1987
18. sep 2014

@monka1123 jej mno superko idem pohladat 🙂

barbora1987
18. sep 2014

@monka1123 este ma nikam nepridalo zevraj.tak uvidim

lilli19
18. sep 2014

mozem sa pridaj aj ja do sukromnej ? vdaka 🙂

lindarty
18. sep 2014

@monka1123 ahoj, pridas aj mna prosim do sukromky? dakujem 😉

ritak
18. sep 2014

Ahojte dievčatá, chcela som sa vás spýtať ako ste na tom s bruškom? Ja mam také nafúknuté bruško alebo ako by som to povedala .... proste vyzerám ako keby som bola v 4. mesiaci asi 😒 , nechápem....
K lekárovi som objednaná až na 30.09. (budem v 7.t 2.d) to bude pre mňa ťažký deň lebo všetko mi bude pripomínať minulý rok kedy som v 10.t potratila (zamlčaný potrat) :( ale povedala som si že nemôžem na to myslieť, tak sa snažím.

Ďakujem za odpovede na otázku 😉

monka1123
autor
18. sep 2014

Baby ste 😉

ppetkab
19. sep 2014

@monka1123 ahoj, pridala by si prosím aj mňa do súkromky?ďakujem

balli
19. sep 2014

Caute baby, pridavam sa k vam 🙂 ja mam testiky pozitivne uz dlho, k lekarovi idem 23.9, teda o par dni...som zvedava a tesim sa na to...snad bude vsetko ok 🙂

@monka1123 prosim pridas aj mna do sukromnej skupiny?
inak ty si o tri dni neskor ako ja. Ja som mala PM 8.8.2014 🙂 dnes hrdo zacinam 7-mi tyzden.

@lilli19 @atomica87 kocky, mne je tiez tak zle ako vam...v noci nespim, iba sa prevalujem a rozmyslam ci sa mi oplati vstat a ist vracat alebo sa idem prehadzovat dalej. Tiez vraciam rano aj vecer, cez den mi je strasne zle, v praci je to jedna velka katastrofa, nikto nechape co mi je, lebo som podrazdena, na vsetko mam zamietave odpovede, cakaju ma nejake sluzobky a neviem ci to povedat alebo nepovedat alebo co, lebo ak ma to neprestane trapit, tak to je amen dolorez. Schudla som asi kilo, ale nejako extra nie, lebo ked vraciam, tak iba zlc, v zaludku po noci uz nic nemam a vecer vraciam vzdy ked pridem z prace, teda olovrant uz tiez neni v zaludku...tak nemam z coho chudnut....ale aspon pravidelne jem, sice male porcie a zvladnem iba par veci, ako nektarinka, jogurt, oriesky nesolene, olupane, ryzu, polievku, zemiakovu kasu, cestoviny, tmavy chlebik s maslom a to je vsetko...nic viac do seba neviem dat...z masa, vajec, surovej zleneiny sa mi zdviha zaludok automaticky...takze len dufam, ze to prejde cim skor, lebo ak mi niekto povie ze mi mam toto uzivat, tak sa viem usmiet iba cez slzy....drzim paste aj vam nech nam to prejde a staste tie ktore voooobec nevracaju!!!!
A pritom som nafuknutia ako hovorila @ritak. Som ako z prirucky o tehotenstve...nevolnosti, nafukovanie, bolenie prs....ach jaj...ale tesim sa na to malinke...snad mi to vynahradi ked uz bude na svete....

maxe38
19. sep 2014

@monka1123 Hlavne si to všetko užívaj a nemysli na nič zlé.Papaj všetko na čo dostaneš chuť ale samozrejme z mierou.Hlavne si stále opakuj,že všetko bude dobré a všetko dobre dopadne.Keď budeš spokojná a vyrovnaná tak bude aj ten drobček v tebe spokojný.Užívaj si to.Veľa šťastia prajem.

michaela9090
19. sep 2014

Mozem aj ja do sukromky?

monka1123
autor
19. sep 2014

Ste holky ☺

stastnamimi
19. sep 2014

Ahojte baby, tak my sa snazime este len mesiac ale myslim si ze sa podarilo 🙂 meska mi to sice este len 4 dni ale mam riadne zily na prsiach, nafuknute brucho uz viac dni... robila som si test este pred ocakavanou menstr. bolo to poobede a bol negativny...zajtra rano sa chystam urobit dalsi ten by uz mal ukazat ak sa podarilo ... drzim palce vsetkym co uz su aj co sa snazia ;)

stastnamimi
19. sep 2014

Ahojte baby, tak my sa snazime este len mesiac ale myslim si ze sa podarilo 🙂 meska mi to sice este len 4 dni ale mam riadne zily na prsiach, nafuknute brucho uz viac dni... robila som si test este pred ocakavanou menstr. bolo to poobede a bol negativny...zajtra rano sa chystam urobit dalsi ten by uz mal ukazat ak sa podarilo ... drzim palce vsetkym co uz su aj co sa snazia ;)

lensam
19. sep 2014

@tixx ahoj tak to máš skoro ako ja. Ja som mala poslednú MS 19.8. U lekára už som bola. Bolelo ma podbrušku už niekoľko dní. Tak som sa obávala a išla som už 30DC. V maternici videl iba čosi veľmi malé, netrufol si to označiť ako tehotnost, ale v ľavom vajcovode bola akási dutinka. Trošku zostal pozornejsi a včera mi zobral krv. HCG 1500 deň po ultrazvuku. V utorok idem zase na ultrazvuk a na krv. Dúfam, že tá hodnota poriadne stúpne a bábo bude v maternici a nie niekde vo vajcovode. Dnes ráno ma ukludnil aj tebe test, ktorý bol po trojdnovej pauze výrazne silnejší sfarbený.