Termín pôrodu máj 2015
Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺
Baby tak robila som si dnes testik a 2 ciarky boli tam 🙂 tesim sa moc,buduci tyzden sa chystam k lekarovi teda 🙂
ahojte dievky 🙂 tak sa k vam asi tak trosku potichucky pridavam aj ja 🙂 podla kalkulacky z netu by sme mali byt 22.5.2015. tesime sa s muzikom odusu spasenu (ale teda zatial potisku...) drzme si palce,nech je vsetko ok a nech nam to vsetkym pekne vyjde 🙂
ahojte tehulky. môžem sa k vám pridať? zajtra začínam 6 tt. posledná potvora 16.8 a termín mi vychádza na 23. máj - presne ako môj staší. k dokymu sa chystám o týždeň. budem rada ak ma zoberiete medzi vás. 🙂
Ahojte baby( maminy) aj ja by som sa rada k Vam pridala do sukromky termin mam 10. Maja. Ztial nam teda drzim palce nech vsetko dobre dopadne🙂
Ahojte som z PUchova, a termin by mal byt 14.5., ako by som sa mohla pridat do skupiny? Dakkujem.
cavte baby,pridate ma????ja som mala poslednu MS 10.8.,u dr. som este nebola obj. ma az na 1.10.,neviem sa dockat 🙂
ahojte, ste pridane, tie ktoré chceli.
Prepáčte že som sa dlhšie neozvala... mala som perný víkend ohľadne riešenia svadby...
Dnes ráno mi bolo prvý krát akože náznak byť zle... :D
@monka1123 aj ja poprosím do sukromky Ďakujem 🙂
Ahojte dievcence, rada by som sa k vam pridala 😉. Termin porodu koniec maja 😀 . K doktorovi idem az o tyzden, ale brusko rastie... Je to nase tretie a poviem vam, ze takto som pri prvom vyzerala asi v 4. mesiaci 😝 .
@zuzana92101 ahoooj,aj my budeme mat tretie a tiez sa mi zda,ze mi rychlejsie rastie ako pri prvom 😀
@marselinm Super, tak to nie je len mnou 😀. Pozeram, ze aj vy mate Tamarku 🙂. A bolo planovane, ci prekvapko?
Ahojte kocky tak aj ja mam pozitiv tehu test a verim ze tentokrat to dotiahneme daleko teda do uspesneho komca termin mam kocom maja tak ak by sa dalo aj ja by som sa rada k vam pridala dakujeeeeem
@monka1123 ahoj mozes prosim pridat aj mna? Dakujem
baby, prajem vam uspesne tehulkovanie 🙂 nedavno sme zakladali majovky 2014 a uz su majovky 2015 🙂 tak vela stastia 🙂
Babenky ste pridané 🙂 ;)

@monka1123 môžeš aj mňa pridať?