Termín pôrodu máj 2016
Ahojteee 🙂 Mne dnes vysli dva testy pozitivne takze som zvedava ako dalej, zajtra sa objednam k doktorke 🙂 🙂
Ja1985 no veru len som zvedava kedy to prejde.lebo vobec to nie je prijemne a hlavne v praci.mne pri malej tiez nic nebolo
@moniciak este som nebola, zrejme az v piatok zbehnem alebo az nabuduci tt tak potom dam vediet 🙂 pri prvom tehu som bola az v 9. Tt prvykrat na kontrole...aj teraz by som tak sla keby som nespinila...
@andelok ja uz dva dni nic (teraz dufam ze zom to nezakrikla 😖 )tak dufam ze vsetko bude v poriadku...dnes som opat robila test, po tyzdni, a druha ciarka paaradne silna tak som sa trosku ukludnila...rozmyslam ci to nemohlo byt uhniezdovanie, za som mozno mala ovulku neskor ... Tak uvidime ☺
Ja idem zajtra na kontrolu mala by som byt v 9tt tak uvidime.drzim vam palce
@schutzangel drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂
Vsetko ok tesim sa
tak ja sa pridavam, termin mam na konci Maja ;)
Kocky mame aj skupinku majovky 2016,, tam sme skoro vsetky , tak sa pridajte ;)
boooze nechce sa mi verit ze to uz budu 2 roky co sa mi narodilo moje krasne Majovcatko 🙂 drzim vam palce baby, maj je nadherny mesiac, vzdy som chcela rodit v maji a aj sa mi to splnilo 🙂
k vam sice nepatrim ,ale verim ze coskoro pride aj pre mna ten spravny mesiac, a verim ze to bude opat maaaaaaaaj lasky cas <3
Ahojte tehuľky ako sa dostanem do májovej skupinky??? som tu nová a ako kukám tak kukám nevidím v profile kde si nastaviť predpokladaný termín pôrodu, tiež by som si rada niečo prečítala prípadne sa aj zapojila 🙂 tento týždeň idem na sono mala by som byť už 11 týždeň tak dúfam že bude všetko OK
Ahojte.. Máte niektorá termín okolo 19. maja? prosím napište 🙂 Dievčence chcem sa oppýtať mali sme s s manželom svadbu 1.8 a mala som ovuláciu a mrcha prišla 13.8.. Chcem sa opýtať otehotnela som pred mrchou alebo až po nej? na dovolenke sme boli presne o mesiac na to a 11.9. mi vysli dve jasne čiarky a dr. povedal že som v 5tt.. len by som chcela vediet kedy podla vas som mohla otehotniet.. viem ze niektore majú mrchu a počas tehu ale je to tak zakaždým že žena napriek tomu že otehotnie dostane mrchu alebo už nedostane vôbec? dakujem 🙂
@lianaas ahoj.ja mam termin 14.5.
@lianaas aj ja maam terminik 19.5.2016 ;)
Baby ktora ma termin 2 maja. A pojde rodit do tn?
Ahojte baby.kedze sme vsetky majovky chcem sa opytat do coho presne oblecieme babo pri odchode z porodnice?chcem nakupit na to veci ale nejak vsade vidim same body a dupacky a asi to nestaci.alebo napiste co vsetko kupujete a ci ste uz zacali
@anakristina moja prva je v marci, 10., uz bolo relativne teplo a isla v dupackach, hore taka kosielka alebo ako sa to teraz vola, na to este taky tensi svetrik, tenky overal a este som vo vajicku mala taky prechodny fusak ....ja som mala v taske nachystane viac alternativ a spytala som sa sestricky ze co tak ona rozhodla takto...a mala este tenku ciapocku a nepamatzm ci este aj hrubsiu....strasne zavisi od pocasia, teraz je pocasie hrožne nevyspytatelne, takze opat to urobim tak ze nachystam viac alternativ a necham si poradit 😆
@ja1985 vdaka 🙂 aj ja teda pokupim viac veci a tam sa uvidi.len mi svokra nadava ze dopredu nemame nic kupovat.neviem kto potom bude vecicky prat a zehlit na poslednu chvilu
@anakristina kasli na tie reci 😀 ... Ja som si vsetky veci chystalá v 34. Tt, ja som clovek co ma rad vsetkk dopredu nachystane a pripravene 🙂

baby, spinite niektora alebo krvacate? ja som zacala spinit hned na druhy den ako som si robila test, bola som u dr, dal mi duphaston, utorok ideme opat , ci bije srdiecko, tak uvidime...to spinenie nie je stale, len obcas, aj to len na papieri, ked sa poutieram tak neviem co si mam o tom mysliet, preco sa to deje...som z toho trochu vykolajena lebo pri prvom tehu som toto vobec nemala... 😒