icon

Termín pôrodu máj 2016

zuzulik75
7. sep 2015

Ahojteee 🙂 Mne dnes vysli dva testy pozitivne takze som zvedava ako dalej, zajtra sa objednam k doktorke 🙂 🙂

ja1985
26. sep 2015

baby, spinite niektora alebo krvacate? ja som zacala spinit hned na druhy den ako som si robila test, bola som u dr, dal mi duphaston, utorok ideme opat , ci bije srdiecko, tak uvidime...to spinenie nie je stale, len obcas, aj to len na papieri, ked sa poutieram tak neviem co si mam o tom mysliet, preco sa to deje...som z toho trochu vykolajena lebo pri prvom tehu som toto vobec nemala... 😒

schutzangel
27. sep 2015

Ja1985 no veru len som zvedava kedy to prejde.lebo vobec to nie je prijemne a hlavne v praci.mne pri malej tiez nic nebolo

moniciak
29. sep 2015

@ja1985 Ahoj, ako dopadla kontrola??? 🙂 Mne v piatok ešte nebolo nič vidieť, tak mi vzala krv na hcg a bolo v poriadku 4- 5 týždeň 🙂

andelok
29. sep 2015

@ja1985 Ja som to mala pri prvom tehotenstve a teraz tiez, som v 11.tt. Doktorka mi povedala, ze je to ok, pokial to nie je krv, netreba stresovat a vraj to moze trvat aj cely prvy trimester. Kontroly boli pokazde v poriadku, aj srdiecko.

ja1985
29. sep 2015

@moniciak este som nebola, zrejme az v piatok zbehnem alebo az nabuduci tt tak potom dam vediet 🙂 pri prvom tehu som bola az v 9. Tt prvykrat na kontrole...aj teraz by som tak sla keby som nespinila...
@andelok ja uz dva dni nic (teraz dufam ze zom to nezakrikla 😖 )tak dufam ze vsetko bude v poriadku...dnes som opat robila test, po tyzdni, a druha ciarka paaradne silna tak som sa trosku ukludnila...rozmyslam ci to nemohlo byt uhniezdovanie, za som mozno mala ovulku neskor ... Tak uvidime ☺

andelok
30. sep 2015

@ja1985 kludnevto mohlo byt, aj mne to tak doktorka vysvetlovala. Ja som to mala az do 10.tt, teraz uz 6 dni nic...klop klop🙂 Tak nam obom drzim palce!

schutzangel
30. sep 2015

Ja idem zajtra na kontrolu mala by som byt v 9tt tak uvidime.drzim vam palce

ja1985
30. sep 2015

@schutzangel drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂

schutzangel
4. okt 2015

Vsetko ok tesim sa

amelian
8. okt 2015

tak ja sa pridavam, termin mam na konci Maja ;)

lenkalela
8. okt 2015

Kocky mame aj skupinku majovky 2016,, tam sme skoro vsetky , tak sa pridajte ;)

lenkaa222
9. okt 2015

@lenkalela mozes mi prosim ta poslat link na skupinku??dakujem

ja1985
9. okt 2015

@lenkaa222 musis si do profilu zadat predpokladany termin porodu a automaticky ta to hodi do tejto skupinky 🙂

alchemilkazltozelena
30. okt 2015

boooze nechce sa mi verit ze to uz budu 2 roky co sa mi narodilo moje krasne Majovcatko 🙂 drzim vam palce baby, maj je nadherny mesiac, vzdy som chcela rodit v maji a aj sa mi to splnilo 🙂

k vam sice nepatrim ,ale verim ze coskoro pride aj pre mna ten spravny mesiac, a verim ze to bude opat maaaaaaaaj lasky cas <3

mimka486
3. nov 2015

Ahojte tehuľky ako sa dostanem do májovej skupinky??? som tu nová a ako kukám tak kukám nevidím v profile kde si nastaviť predpokladaný termín pôrodu, tiež by som si rada niečo prečítala prípadne sa aj zapojila 🙂 tento týždeň idem na sono mala by som byť už 11 týždeň tak dúfam že bude všetko OK

magdus999
3. nov 2015

@mimka486 tam máš zmeniť údaje v profile a potom musíš ísť do kolonky Tehotenstvo a deti 🙂 automaticky ťa to hodí do májoviek 🙂

mihanka
6. nov 2015

tehulky z BB 😉

lianaas
27. nov 2015

Ahojte.. Máte niektorá termín okolo 19. maja? prosím napište 🙂 Dievčence chcem sa oppýtať mali sme s s manželom svadbu 1.8 a mala som ovuláciu a mrcha prišla 13.8.. Chcem sa opýtať otehotnela som pred mrchou alebo až po nej? na dovolenke sme boli presne o mesiac na to a 11.9. mi vysli dve jasne čiarky a dr. povedal že som v 5tt.. len by som chcela vediet kedy podla vas som mohla otehotniet.. viem ze niektore majú mrchu a počas tehu ale je to tak zakaždým že žena napriek tomu že otehotnie dostane mrchu alebo už nedostane vôbec? dakujem 🙂

lianaas
27. nov 2015

@amelian ahoj kedy máš presne termín?

lenkalela
27. nov 2015

@lianaas ahoj aj ja som mala mrchu 13teho..a termin mam 24 maj ale zijem vo fr a tu to rataju inak..kedy ides na sono ..ja 11teho ..mozeme porovnat babatka ked pojdes podobny termin

lianaas
27. nov 2015

@lenkalela 11.12? tak ja som už na jedno bolo pred 2 týždnami :D a dalsie sa robi okolo 20tt a akurat vtedy vychadzaju vianoce tak neviem kedy ma objedná. Najbližsie idem na poradnu 7.12 ale to len krv moc bude mi síce robit sono ale foto mi neda 🙂

lenkalela
27. nov 2015

@lianaas noo tak ked ti bude robit sono 7meho tak sa opytaj kolko meria drobec

amelian
7. dec 2015

@lianaas 27.5 🙂

anakristina
10. dec 2015

@lianaas ahoj.ja mam termin 14.5.

mimuska1994
10. dec 2015

@lianaas aj ja maam terminik 19.5.2016 ;)

micuska3231
27. dec 2015

Baby ktora ma termin 2 maja. A pojde rodit do tn?

anakristina
28. dec 2015

Ahojte baby.kedze sme vsetky majovky chcem sa opytat do coho presne oblecieme babo pri odchode z porodnice?chcem nakupit na to veci ale nejak vsade vidim same body a dupacky a asi to nestaci.alebo napiste co vsetko kupujete a ci ste uz zacali

ja1985
28. dec 2015

@anakristina moja prva je v marci, 10., uz bolo relativne teplo a isla v dupackach, hore taka kosielka alebo ako sa to teraz vola, na to este taky tensi svetrik, tenky overal a este som vo vajicku mala taky prechodny fusak ....ja som mala v taske nachystane viac alternativ a spytala som sa sestricky ze co tak ona rozhodla takto...a mala este tenku ciapocku a nepamatzm ci este aj hrubsiu....strasne zavisi od pocasia, teraz je pocasie hrožne nevyspytatelne, takze opat to urobim tak ze nachystam viac alternativ a necham si poradit 😆

anakristina
28. dec 2015

@ja1985 vdaka 🙂 aj ja teda pokupim viac veci a tam sa uvidi.len mi svokra nadava ze dopredu nemame nic kupovat.neviem kto potom bude vecicky prat a zehlit na poslednu chvilu

ja1985
28. dec 2015

@anakristina kasli na tie reci 😀 ... Ja som si vsetky veci chystalá v 34. Tt, ja som clovek co ma rad vsetkk dopredu nachystane a pripravene 🙂