Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zuzkapu ahoj, ja idem na tie AFP testy tiež až v pondelok. To už budem 18-ty týždeň pomaly začínať. Ale tiež som čítala, že testy sa robia v rozmedzí 15-20-ty týždeň, tak to je hádam všetko v poriadku. Ale tiež by som to už mala najradšej za sebou.
Inak som dosť prekvapená, že už chodíte niektoré na 3D. Ja ked som sa chcela objednať (konkrétne do Hlohovca) tak mi sestrička povedala, že 3d-čko robia až v 22-25-tom týždni a stačí sa objednať mesiac predtým.
caute baby, kto by sa chcel pridat na gravid jogu v BA? 😉
@hasacka tak-tak 🙂 viem, že jedna kolegyňa robila cca asi 4 mes. na polovičný úväzok, ale potom to vzdala, lebo čistého dostala o dosť menej, ako keby vydelila plný úväzok na polovicu🙂 možno na dohodu, alebo brigádnicky by to vyšlo lepšie?
Ale kašlem už na túto tému, lebo zbytočne sa človek "naštartuje 😠 " a aj tak sa nič nezmení. Ak to bude akútne ( nedostakok € ) tak to budem riešiť potom, či ? 😀
Caute babule, zajtra idem na 3D ultz, uz sa neviem dockat. Dnes som bola na AFP a v utorok budem mat vysledky, pri mojej nedockavosti neviem ako to vydrzim 😝
Počujte kočky, práve som volala so setričkou od gynekológa kde mám ísť v pondelok na AFP + nejaké iné odbery a chcela som zobrať pozrieť manžela na UTZ. Ale sestrička povedala, že ten mi bude robený až v 20-tom týždni. Zdá sa vám to OK? Už teraz som kúsok nervózna či je všetko OK a neviem si predstaviť, že sa na drobčeka ďalší mesiac nikto nepozrie ☹.
@optimistka to je ok, 2.ultrazvuk sa robi v 20 a 3. myslim az v 30 tyzdni
Ahojte, tak ja som dnes vytešená, AFP negatívne, akurát som málokrvná, tak musím brať železo... 😝 Tak som si po skúsenosti rovno šla do mesta kúpiť do Bioshopu vlákninu, že sa dá rozmiešať v jogurte...
@optimistka tiež mi nebol robený dnes na poradni UTZ, mne nerobí doktor vždy. Ale zato mi dal na bruško dopplerov prístroj a pekne sme počuli tĺcť srdiečko, tak som spokojná. 😵 😵
@lubka78 ty si ma tak potesila, ze si nevies ani predstavit 🙂 takze mozno nepriberiem az 30 kg. mozno som sa len rychlo rozbehla 🙂 super, dakujeeeem 🙂
a co sa tyka prace na doma, tak mne uz sefovci navrhovali tak predbezne, ze by mi nosili pracu domov, ale ja si to neviem predstavit...
No, kočky tiež som zvedavá, čo nakoniec tí naši úžasní zákonodarcovia schvália... 😅 Hlavne dúfam, že nám predsa len nechajú ten príplatok pri narodení dieťatka, my to chceme použiť na odber pupoč.krvi. Aj pri Miškovi sme si dávali odobrať. 😉
no, ahojte... bola som na konzultacii u doc. Ondrejčáka... amnio absolvujem buduci tyzden 29.9. Mam zvysene HCG... dovodov moze byt viac, nemusi to byt Down, ale v mojom pripade je dobre urobit amnio... zaplatim u neho sice vela penazi, ale vysledky budem mat na druhy den... nie som totiz typ cloveka, ktory by nestresoval tie 3 tyzdne, co by som inde cakala na vysledky... a to by pre moje babo nebolo dobre... Inak je babo vitalne, srdiecko bije jak ma, velkost zodpoveda 17tt.
Takze je mozne, ze mam len niekde hematom, alebo hrubsia maternica produkuje len viac HCg... alebo je to tym, ze som nahle prestala fajcit, alebo sa objavila minulost, kedy som ako dieta mala problem s pečeňou... takže držte mi palce, trochu stresu zo mňa opadlo, ale aj tak mam trošičku obavy... Všetky vás zdravím 🙂
@majloo este neviem na ktory kurz, ale pozerala som na tejto stranke: http://miracle-maternitycare.webnode.sk/
@zibritka no ja este musim cakat geneticke idem v pondelok mne dal moj lekar vysledky a tam su dva papiere kde su rozne vysledky tak neviem ktory je platny ale su skoro rovnake len tyzden tehotenstva je rozdielny strasne sa bojim a este som pozerala tehu knizku a nasla som tam pozitivne vysledky na toxoplazmu takze toto tehu mam katastrofalne vysledky strasne sa bojim ☹ 😢
Ahojte tak ja vás nestihám nejak čítat baby 😀
my sme dnes boli po prvykrat tento rok v skolke, rano trosku protestovala, ale potom mi zapotila, že : mami no dobre idem do škôlky , ale potom ideme na zmrzku 🙂 🙂 🙂, skoro som z nej omdlela vydierač malý 😀
na obed som isla pre nu a bola taka zlata vysmiata, a ucitelka ju pochvalila ze bola zlatunka, dobrunka, tak som rada
a my ideme v pondelok do poradne tak už teším, že uvidím babatko 🙂 dufam ze je vsetko Ok, ja som v pohode bez strestov len ked mam ist do poradne vtedy ma to par dni predtym chyti, a zacnem stresovať.
ahojte 🙂 neviete mi poradiť? Môže sa počas tehu piť kofola? Viem, že kola sa nemôže, ale mne tá kofola pomáha na žalúdok, lebo mám problémy s trávením 😖
@evinka2 :1-2 dvojdecové poháriky môžeš, pýtala som sa, tiež sa mi žiada. Dám si aj colu, nepijem to denne, tak zo 2x do týždňa, hlavne cez víkend, po nedeľnom obede 😀 Ináč teraz najviac pijem džús z čiernych ríbezlí - riedený čistou vodou - viac vody ako džúsu. Tak na tom fičím najviac.

@nellie_ To ste mi teda nemuseli hovorit ☹ Zas budem nastvana 😠 😠 😠 😠
Aj ked pre mna to bude asi prilepsenie kedze predpokladam ze pri druhom dietati by som uz nemala narok na mega velky rodicovak 😠 😠 😠 kedze som prisla aj o narok na matersku... Vsak budem mat 2 deti mozem zit len z lasky 😠 😠 😠