icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

erika1983
23. sep 2010

počujte ja pri tych hcg nemam nič ani mi asi nebrali krv na to, čo su v knižke tie hodnoty prenatalna dg v I. trimestri a v II. trimestri ja tam nič nemám napísane,... je to v pohode???

dendy1
23. sep 2010

@zanuska ak by to bola nejaká hraničná hodnota, už by to dávno riešili, neboj, asi to bude tak ako tu už niekto písal, že je to o tom, že si to už prekonala a už to mať nebudeš.
Dávno tu nebola andiekens - tá máva info z lekárskeho prostredia

zanuska
23. sep 2010

@erika1983 ani ja som to doteraz nemala to mam vo vyslekoch z AFP testov ktore mi dopadli zle ☹ teba este cakaju robi sa to 16-17 tt.ty si 14 ak dobre citam

mirinka7
23. sep 2010

podla mna tym, ze my ako ne-lekarky si same studujeme vselijake vysledky a hodnoty, sa iba stresujeme ☹ a uplne zbytocne a moze to skodit aj babatku...najlepsie je nezaoberat sa tym a nechat to na poradnu, kedy nam Dr. povie, ci je vsetko ok alebo nie. Poucila som sa, ked som mala jednu hodnotu strasne vysoku a celu noc som nespala, Dr. sa len pousmial a povedal ze toto nie je v ziadnom pripade realne a ze v labaku spravili chybu...zabudli dat medzi cisla desatinnu ciarku...no takze uz mi to za to nestoji a radsej vyjdem na terasu vychutnavat si slniecko 😉

bay
23. sep 2010

@zibritka mas zvysene hcg? To som mala aj ja pri malom. A Dr. mi povedal, ze kvoli tomu ani na amnio ist nemusim (ze on ma posielat nebude) ale ak velmi chcem, ze mozem. A jas om to teda radikalne odmietla (z amnio mam hrozu 😅 )
@zanuska Ak si prekonala toxoplazmozu, tak ti vyjdu pozitivne vysledky bo uz mas protilatky (a oni sleduju prave protilatky)
@optimistka Ako pisala lilunka, povinne su 3 usg, takze to je normalne ze v cca 16tt na poradni sa usg nerobi. Skor je vynimka ze sa robi 😉

zibritka
23. sep 2010

@zanuska no, fakt neviem, ktore cislo to je z toho papiera... ale tipnem si to, kde je napisane 3,03

nicky5
23. sep 2010

Ahojte dievcata 🙂 Pripajam sa k vam do skupiny, pretoze k marcovym babatkaom bude patrit pravdepodobne aj to moje- teda ak sa nepoponahla skor 🙂 ...

sindy107
23. sep 2010

@lhuko80 ahoj..aj ja idem v 16tt tam daj vediet ake to bolo..a ked budes chciet daj i fotecku nech vidime ake je to malinke..diky

sindy107
23. sep 2010

@optimistka ahoj to iste povedala aj mne..ze usg az v 20tt..posledny mi robili v 9tt..uz som nervozna lebo neviem ako sa ma babo..

sirinka
23. sep 2010

ja som bola teraz na poradni a dr. cez USG kontroloval akciu srdiecka a babo tak zlato vystrcilo ritku s vystretymi nohami...no ale naznak pipika tam zatial nebol... 😅 tak som zvedava, ci nas po 20tt prekvapi alebo nie...
pri prvych dvoch tehu mi srdiecko kontroloval pri kazdej poradni cez kardiotokograf, obcas to sice bolo narocnejsie najst ho...teraz ze si uz zvykol pozerat ho cez sono...

prsky
23. sep 2010

@erika1983 v pohode. ja este nemam ani tehu knizku 😉

prsky
23. sep 2010

@evinka2 moze, ale opatrne, nielen kvoli kofeinu, ale aj kvoli aspartamu, ktory koloidne napoje zvyknu obsahovat

jabadaba
23. sep 2010

@mirinka7 miri a kde je ta joga? V ktorej casti BA? A od kedy?

bezaz
23. sep 2010

cafte baby
tak vysledky z AFP su dobre, tesim sa ako mala.. a dnes nas bubulak sa tak hadze v bruchu, ze sa neviem posadit poriadne 😅

@evinka2 mne cola pomaha pri migrene a vracani, takze si tiez raz za cas kupim pollitrovku a vypijem.. kamoska pila v tehu aj 2litre denne a ma total kludneho a spaveho synceka 😉 ale jej strasne sla na chut.. podla mna ako vsetko, s mierou 🙂

baby novoprichodzie, ak chcete poslite mi udaje do tabulecky do IP

sjuzi
24. sep 2010

@zanuska Toxoplazma IgG pozitívna znamená, že si ju už prekonala v minulosti a v tvojom tele sa nachádzajú protilátky, čo je dobré, lebo ju vlastne už nemôžeš dostať. Tiež to mám aj ja a tiež mi vyšli toxo IgG pozit. a doki mi to takto vysvetlil, takže tohto sa obávať už nemusíš... 😉
Horšia by bola tá pozitivita na prebiehajúcu Toxoplazmu IgM 😝.
Ja to mám vo výsledkoch uvedené takto:
Toxoplazma IgM negat.
Toxoplazma IgG pozit 16,5 IU/ml.

sjuzi
24. sep 2010

@hasacka chodím Navrátilovi na Kalinčiakovej... Zbožňujem ho, len škoda, že nerobí pôrody... 😅

erika1983
24. sep 2010

@prsky to preco nemas este knizku 😲 to kedy ti ju daju ked uz porodis???? Ved keby sa ti nieco stale nebodaj, co nechcem a ty nie si pri vedomi to podla toho zistia ze si tehotna, preto to mame nosit zo sebou, nie ????

@sjuzi no ja som tiez mala prvy potrat kvoli toxo, a nemam pozit. nikde len negati. ☹
takze nechapem

sjuzi
24. sep 2010

@erika1983 ja zase neviem, lebo min. rok som mala tiež abort a pri Miškovi som mala toxo negatívne a teraz pozit, tak si myslím, že keďže som ju musela prekonať v priebehu posledných 2-3 rokov, že to asi tiež bolo kvôli tomu, ale to by som sa musela nejako dostať k papierom u dokiho, skúsim nabudúce pozreť v karte... 😅
Ale oficiálne som mala abort z dôvodu genetických anomálií, či čo... 😝

erika1983
24. sep 2010

@sjuzi no ja som mala vyslovene napisane, ze kvoli toxoplazme ☹ a to som mala ze 6 rokov dozadu, ja sa tiež nevyznam v tychto lekarskych vyrazoch

zipsy
24. sep 2010

ja pijem pomarancovy dzus a fresh v litroch na den, som totalne namotana na nektarinky 🙂 asi si to telo pyta...
a co sa tyka ultrazvuku, robili mi ho na kazdej kontrole, cize uz asi 4 x, aj fotecky mam z kazdeho....

nataliasarron
24. sep 2010

@bezaz 😉 ja som ti poslala do IP 😉 hadam si to dostala 😉
Krasny dnik kocky 😉 dnes mame piatoceeeeek 😵

zanuska
24. sep 2010

@erika1983 aj ja som mala pred 4 rokmi potrat s toxoplazmy tak zato som sa zlakla ze to tam mam zas pozitivne
@zipsy ja som banany nejedavala mam rada stavnate ovocie jak pomarance jablka a tak banan bol premna suchy teraz ich zerem 😀 ale nie take moc zrele len take zltucke aj dzusiky pijem jak aj ty pises 😎

lhuko80
24. sep 2010

@sindy107 jasne napisem..este sa tu musim zorientovat ako sa pridavaju fotky a potom nejaku hodim 😎

mirinka7
24. sep 2010

@jabadaba pozri sa na web, tu je vsetko napisane 🙂 http://miracle-maternitycare.webnode.sk/jesenne... Ale asi sa treba rychlo rozhodnut, lebo sa to rychlo obsadzuje ☹

mirinka7
24. sep 2010

@jabadaba alebo potom sem, tu su jednorazove vstupy: http://www.lotusjoga.sk/rozvrh.12.html

prsky
24. sep 2010

@erika1983 no ono vznika jediny problem a to v tom, ze nemam pri sebe hodnoty z vysetreni krvi a teda keby sa mi nieco stalo a sla by som na pohotovost, tak nevedia s cim porovnat. knizku nemam preto, lebo na potvrdeni tehu som bola v 12tt+2, odbery mi robili 5 dni na to (to som nebola u dokiny, len na odberoch) a poradnu mam naplanovanu az na 8.10. takze aj keby mi hned dala knizku, bola by bez udajov, kedze na prvej poradni este udaje nemala dokina v ruke 😉 a este som dostala papier na AFP na 30.9., vysledky mi zavolaju

palloma511
24. sep 2010

ahoj ja som zistila ze som tehotna až v 13tt.takze mi nič neostavalo iba sa stym zmierit kedze uz mam doma dve deti.citim sa zatial o.k. iba ma sem tam pocit ako keby ma pobolieval spodok ...neviem ci sa mam bat nema niektora z vas skusenost dakujem

sindy107
24. sep 2010

@lhuko80 oka..ani ja neviem ale v pondelok tiez idem na 3D tak aj ja tu nieco dam..ja idem do popradu a neviem ci mi da nejaku tu fotecku alebo video..strasne by som chcela

zuzkapu
24. sep 2010

Ahojte, ja som bola včera na poradni, všetko ok, akurát mi dal železo 😝 . Bola som aj na krv AFP, tak teraz čakám, či mi nezavolajú. Ak sa do utorka neozvú, tak je všetko dobré.
@palloma511 aj mňa pobolieva spodok, doktora som sa zabudla opýtať, ale keď povedal, že je všetko tak, ako má byť, tak je to asi normálne. Asi sa nám už rozťahuje panva. Aj keď, tá moja je už aj tak dosť široká 😅

x5petra
24. sep 2010

Ahojte, ak dovolite, tak by som sa k vam tiez rada pridala, kedze aj moje male by malo prist na svet v marci 🙂
A hned mam na vas aj jednu otazku - myslite, ze je v pohode ist na vylet do jaskyne? Nikde sa neviem dopatrat k nieco mu takemu, ze by to nebolo vhodne, ale radsej sa opytam, mozno niektora z vas mi bude vediet odpovedat....aspon dufam 😉