icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

zibritka
28. sep 2010

@zanuska aj ja idem na amnio, už zajtra... stresujem strašne... tak vnútorne... jednoducho sa bojím ☹ ale ja budem mať výsledky už na druhý deň (ale vyšetrenie platím)... a tiež, keď to bude všetko ok, vbehnem do prvého obchodu a niečo pekné bábatku kúpim 😅

hasacka
28. sep 2010

@zibritka budem vam zajtra drzat palceky .. uvidis, ze to bude OK

zuzla2
28. sep 2010

ahojte

@mirip v tomto musim s tebou suhlasit 😉 ja som pri prvom zacala nakupovat hned po 12tt...kociar sme kupili okolo 27-28tt...proste do porodu som chcela mat vsetko nachystane..na taketo povery ja neverim...teraz len som sa dozvedela a musela som si urobit radost...ale inac velmi ani nenakupujem,kedze mam toho dost po dcerke..akurat cakam,ze co to bude..lebo ak chlapec,tak mozem zacat odznova a v tom sa ja vyzivam 😀 😀 kociar sice mame,ale ja by som chcela novy,tak uvidime..ten mozno kupime fakt az po porode,kedze mi to surit nebude...

@zibritka aj ja ti drzim palce 😉

zuzkapu
28. sep 2010

@zibritka držím palce, nech to dobre dopadne.
Ja som tŕpla do dnes, vo štvrtok mi brali krv a sestrička povedala, že ak mi do pondelka nezavolajú, tak je to OK. Ale budem kľudnejšia, keď to uvidím čierne na bielom a ešte kľudnejšia, keď to uvidím "naživo" 😵 .

zanuska
28. sep 2010

@zibritka budem ti drzat palceky u nas sa to neda urychlit robia to len v nemocnici inac mam zvysene T21 1:50.to bude super pocit ked povedia ze vsetko je v poriadku a este krajsi bude ked budeme svoje krasne zdravucke miminka drzat v v naruci 🙂

evaka
28. sep 2010

@zibritka Neboj nic, zvladnete to a budes mat pokojne srdiecko, ze je vsetko ok. My sme to absolvovali pri prvom, zakrok ako taky bol v pohode, bola som v Martine, lekari boli straaaasne mili, vsetko vysvetlili a ukazovali na monitore, jedine; co bolo na amnio skutocne hrozne, bolo to trojtyzdnove cakanie na vysledky ☹ . Ale kedze tie budes mat na 2. den, tak sa vyhnes tomu najhorsiemu 😉 . Dajte si vecer dobru veceru a vytesujte sa, ze uz viete pohlavie babatka 🙂 ... nam to 1x povedali tam, tak snad sa aj vase babatko predvedie v plnej krase.

nellie_
28. sep 2010

@zibritka - aj ja drzim palce nech vsetko dobre dopadne...verim, ze babo bude v najsamlepsom poriadku... 😉

fairynika
28. sep 2010

ahojte ja potrebujem trosku ukludnit som v 16tt a vdaka bohu vsetky vysledy su super babo je zdravucke ale strasne zacalo vyvadzat uplne mi robi kopce na bruchu a na to je trosku skoro a este k tomu mi doktor povedal ze som trosku otvorena. a tak sa mooc bojiim.

zibritka
28. sep 2010

dakujem vam baby, ozvem sa, ako to dopadlo 😉

mary.la
28. sep 2010

Ahojte, smiem sa pridat ? 🙂 Mala by som byt tiez marcovka 2011, citam vas uz dlhsie, ale az dnes som nabrala " odvahu " aj napisat 😀 ... vsetkym vam drzim palceky a zelam bezproblemove tehotenstvo, ako je zatial - klop, klop - to moje. Verim, ze aj vsetky vysetrenia dopadnu dobre a vysledky vas vsetky len a len potesia. Ja budem prve vysledky vediet v pondelok, mam poradnu 😵 sice som doktora musela necakane navstivit aj tento tyzden, ale to kvoli vypisaniu na PN, nakolko sa nam v robote vyskytla zltacka, tak som v nedobrovolnej karatene, izolujem sa od roboty 😀 ... ale nie, vazne, som domka, stranim sa kontaktu s infikovanymi osobami a prostredim ...

Co sa tyka vybavicky ... my si sem-tam nieco kupime, nejaku drobnost, pre potesenie, na povery moc nedam, jednak nemam rada, ked sa veci riesia na poslednu chvilu, ked sa tomu da predist a jednak ... jaj, hlupa veta ... stat sa moze cokolvek a kedykolvek a situaciu, ze lezim v porodnici, pripadne je dietatko uz na svete a ja nemam absolutne nic pripravene si teda vobec neviem predstavit ... a najnovsia skusenost, to co chcete a vysnivate si, si musite skoro vzdy objednat v predstihu a cakat na dodanie ... a dodacie lehoty su rozne, niekedy v predstihu, v horsom pripade aj s niekolko tyzdnovym oneskorenim ...

... tak pekny vecer vsetkym 😵

mirinka7
28. sep 2010

@mary.la vitam ta medzi nami a drzim palce 🙂 Ja tento tyzden pre zmenu koncim PN a uz sa "tesim" do prace. Stavim sa, ze to tam bude ako kazdy rok v tomto obdobi a to tak, ze vsetci chori a pracuju, este aj nadcasuju. Ale ked sa clovek proti tomu ozve, tak je najhorsi na svete. Tak budem len tisko dufat, ze nechytim nejaku chripku...

mirinka7
28. sep 2010

@zibritka drzim palce 🙂

gotima
28. sep 2010

Ahojky.Pridávam sa do vašej skupiny. Aj my čakáme dieťatko v marci. Termín mi povedali nejakého 25. alebo 26.3. tak sa tešíme...

bezaz
28. sep 2010

jeeej pribudli nam nove tehule, super 😉 baby, ktore chcete poslat udaje do tabulky piste mi do IP prezyvku, vek, mesto, termin, tip na pohlavie {pripadne kto uz mate aj potvrdene} a mena pre dietatko

@zibritka myslim na teba aj ostatne, co ste mali ist na amnio 😉 dajte vediet, ako ste dopadli

baby tak u nas su uz dobre tanecky, aj pri nine som uz v 18tt citila riadne pohyby, tohoto uz citit aj na bruchu, nielen vnutorne 😵

mary.la
28. sep 2010

@mirinka7 dakujem, tak to sme dve, co sa tesime do prace. Ja by som mala nastupit v piatok, dufam, ze zltacku tam uz zazehnali a ze budem moct nastupit, doma ma to este velmi nebavi 😅 ... a veru, o chvilu sme doma zas ... u nas pravidelne mavame aj chripkove prazdniny 😒 ... vidim to tak na november tento rok vdaka " priaznivemu " pocasiu ...

gotima
28. sep 2010

@bezaz A čo je to za tabuľu?Prehĺad marcových tehuliek? 🙂

gotima
28. sep 2010

@bezaz Som tu nová tak sondujem 🙂 😉

bay
28. sep 2010

Ahojte a este jedno ahojte pre nove tehulky 😉
Tak my sme nakoniec ochoreli cela rodina. Malemu to uz prechadza a snad aj mne 😅

@bezaz To je super ze uz citi pohyby aj cez brucho. Ale pokial bude ako Miso, tak nekopne nikoho "do ruky". Ten akonahle niekto prilozil ruku tak prestal kopat. Takze mm musel prikladat ruku na brucho ked som sla spat aby bol v bruchu klud 😀 😀 😀 😀

@zibritka drzim palce na amnio 😉 neboooooooooooooooj 😉

No a my kupovat nebudeme skoro nic, iba ak objavim nieco do coho sa zas raz beznadejne zamilujem 😀 Teda az na plienky 😀 ale to ma fakt este cas 😝 😀

elskrin
28. sep 2010

@bezaz mozes ma prosim ta tiez zaradit do Tabulky- som Elskrin- inac Elena, vek dnes uz 29, este nevieme co to bude, mozno uz zajtra budeme. mena Eliška a nevieme pre chlapca. termin 12. 3. 2010. Dakujem pekne

fugu77
28. sep 2010

@zibritka drzim prsty 🙂

sindy107
28. sep 2010

@bezaz ahoj pridas ma do tabulky???termin porodu mam 19.3 ak bude chlapec bude jozko dievca bude terezka..dakujem pekne

salonka9
28. sep 2010

Ja som cítila jasne mimčo teraz v nedeľu. A nedalo sa to pomýliť.
Ku kočiarom - ja som mala pri prvom vybratý,ale keďže celé tehotenstvo som mala rizikové, tak som nekupovala.Nie kvôli poverám, ale kvôli tomu, aby keby sa niečo zlé stalo, tak aby mi nebolo ešte ťažsie. A vedela som, že pri ďalšom by som si ten kočík nemohla užívať, lebo by som na to stále myslela.Samozrejme, keď sa Tomi narodil, tak už ten kočík nemali. Podotýkam, že my sme dostali taký starší, ale stále pekný hlboký, tak potom som kupovala už len šporťák.(ale stále ľutujem za tým mojím "vysnívaným").Teraz som bola na kontrole s obličkou a zavítala som do jedného obchodu a pokochala sa na kočíkoch. Pani predavačka hovorila, že mamičky poväčšinou kupujú cca 6 týždňov pred termínom.

@zibritka ja idem na amnio tiež zajtra. Tak nech nám to dopadne dobre - ja si budem musieť počkať na výsledky 3 týždne. Nakoľko som bola na rodičovskej, musela by som si na to požičať.Radšej tie peniaze obetujem na svoj druhý vysnívaný kočík.Ale keby som pred otehotením pracovala, tak tiež neváham.

elskrin
28. sep 2010

@elskrin este som zabudla mesto Bratislava a ten datum je samozrejme 12.3 ale rok 2011.

jeina
28. sep 2010

baby, nemate niektora skusenost? v sobotu letime na dovolenku, ako ste prezivali let v tomto obdobi?
toto sice nie je moj prvy let, ani velmi dlhy ak nepocitam cakacky na letiskach ale celkom sa zacinam bat, aby bolo vsetko ok. Nasa mala sa velmi tesi, len ja som v strese ...

mirip
28. sep 2010

@jeina ja som bola na dovolenke na Korfu prišla som domov a skončila na kyrete takže ja dobré skúsenosti nemám

bezaz
29. sep 2010

@jeina si myslim, ze najlepsie sa spytat lekara, ale v 2. trimestri by to malo byt najviac v pohode

baby tak uz mam termin k diabetologicke, bleeee 😝

bezaz
29. sep 2010

a aktualizovana tabulka, pekne sa rozrastame 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/

@zibritka cakame super spravicku a dalsie potvrdene pohlavie 😀

mary.la
29. sep 2010

@jeina myslim si, ze by to mohlo byt v pohode, lietanie je nebezpecnejsie vo vyssich stadiach tehotenstva, preto niektore letecke spolocnosti uz take tehulky ani neberu na palubu-gravitacia, tlak a pod. - ale pokial ani tu na pevnej zemi nemas problemy, malo by to byt OK, ale jasne, pozor si treba davat vzdy a teraz aj trojnasobny, presne ako pises cakanie, kufre ... neviem sice kam letite, ale predpokladam nieco exotickejsie uz teraz, takze fakt pozor na jedlo a vodu a to nielen pri konzumacii. Ja ked som sa vratila z Egypta som bola hrdinka, ze ako jedina z partie som nemala docinenia s faraonom 😀 ale zato som si priniesla z bazenovej vody !!! nejaky virus alebo infekciu a hned po prilete som letela na pohotovost, lebo 40 teploty uz neboli sranda - ale to som nastastie nebola tehu. A este jedno ponaucenie, z tej bazenovej vody som sa nenapila, ale ku koncu dovci som dostala menzes a cez tie menstruacne "ranky" som sa infikovala ... jasne, ze to ti nehrozi, ale aj tak pozor a potom uz len krasnu dovolenku 😵