icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

fodorka
12. júl 2010

ahojte no maly zaspal a ked sa zobudi ideme babke na proti na vlakovu stnaicu lebo ze zajtr apozajtr ama volno tak prid ek nam spat sa tesim....manzel isiel po vyse tyzdni do prace elbo mal v prdely krize chudacik este stale to nema ok ale tak co uz...
hasacka velmi drzim palceky musi to byt tazke no snaz s amylsiet nato ze to je urcite v poriadku nepripustaj si tu horsiu variantu....aj ked viem ze sa to lahko pise ale ver mi myslim na teba a moc drzim palceky.!
dobre babeny idem off

julinka25
12. júl 2010

ahojte, dnes som bola u lekara mame to na 100% potvrdene ze som tehu 🙂 Termin mi stanovil na 13.3 tak uvidime, kupila som si aj vitaminy takze oddnes papkame 🙂
Krasny dnik vsetkym a pohladkajte bruska 😉

euphoria
12. júl 2010

@andiekens

Presne tak, pozitivne myslenie je nevyhnutnost.Aj tak sem tam kazdu z nas napadnu nejake neprijemne myslienky, ale tie treba skoro zazehnat..Drz sa!

ivka82
12. júl 2010

kočky máte niektorá skúsenosti s calibrum babyplan? vraj sa odporuca pri planovaní dietatka a v prvom trimestri. Alebo lepšie je centrum materna? čo beriete vy?

julinka25
12. júl 2010

@ivka82 mne lekar doporucil uzivat v prvom trimestri Femibion 800 s kys. listovou. 😉

bebulik
autor
12. júl 2010

@mirip 🙂 podla mna nie je to az taky velky rozdiel ako 🙂 my nasa ma rocik

schumianca
12. júl 2010

Ahojte...som tu nová...dnes som objavila na teste 2 čiarky...inak som to tušila..páli ma strašne zaha pár dní a je mi tak nanič....veď uvidíme...

bebulik
autor
12. júl 2010

@priadka ja som chodila v priebehu predchadzajuceho tehotenstva na kontoroli podla mna velmi casto mala som bolesti bolo to castejsie ako 1x do mesiaca a pred porodom skoro kazdy den
Dcerka je zdravucka myslim ze ultrazvuk par minutiek nasim babatkam neuskodia.... moja porodnicka si dala naozaj zalezat a urobila ho za minutku

bebulik
autor
12. júl 2010

@schumianca - gratulujeme a tesime sa s Tebou

bebulik
autor
12. júl 2010

Ja som neskutocne unavena spala by som cely den ... s dcerkou sa snazim spinkat ked spinkame cez den ... ale uz je to len 1x vyzera to tak xixi ..
teraz by som prijala keby este spinkala 2x za den rano a poobede 😀
a na zaludku mi je akoby tazko :( ale zatial to nie je pozdrav z wc misou tak som rada 😀

vy nie ste unavene viac ako pred tym?

schumianca
12. júl 2010

🙂
Teraz už len čakať kým sa odhodlám ísť k lekárovy...nechcem tam ísť priskoro...

fodorka
12. júl 2010

julinka gratulujem super sprava...mne inak tiez doktor dopororucil ten femibion tak si ho aj idem kupit...ja dem doktorovi stvrtok no uz teraz som nervozna...

euphoria
12. júl 2010

@ivka82
ja som brala v prvom tehu tiez ten calibrum, mesiac pred porodom ma vsak porodnicka zjazdila, ze je to zbytocne, ked ma zena vyvazenu stravu a ze babatka z toho zbytocne rastu.moja mala sa narodilav 36tt a mala cez 3kg, tak v 40tt by mala iste cez 4 kg
Ja teraz beriem len cistu kyselinu listovu od JAmesion, ma 1000mg.podla mna to staci a je to dolezite do konca tretieho mesiaca

euphoria
12. júl 2010

@bebulik
Tak ako ide odstavovanie??? Mne teraz uz tyzden uspava malu mama alebo manzel, takze to je lahsie ako som cakala.Dojcim ju uz len raz nadranom v polospanku.Dnes vecer som ju prvykrat uspala ja bez mliecka a bolo to bez problemov.Tak sa tesim.takze este den dva a koncim uplne.Bude mi to velmi chybat....

janap24
12. júl 2010

@schumianca Gratulujeeem a vitaj medzi nami 🙂

janap24
12. júl 2010

Aj ja som brala v prvom tehu Calibrum ale prestala som presne preto ze som pocula ze dietatko umelo pribera..a teraz som kupila len kyselinu listovu kde boli nejake vitaminky naviac..snad to postaci 🙂 a budem ju brat len prvy trimester ak bude vsetko OK

majloo
13. júl 2010

Ahojte, ja som sem davnejsie pisala, ze ak sa zadari, budem patrit ku vam a vcera som mala pozitivny test, aj dnes pre istotu. 😀 Inak dost haluz, lebo som asi 7 az 8 dni po ovulke. Ani by ma nenapadlo sa tak skoro testovat, ale cez vikend som mala doma take dost hystericke vystupy 😅 , co nezvyknem a boli ma brucho ako pri prvom tehu (v maji SP)

mirip
13. júl 2010

ahojte dievčatá tak dnes idem o 11k dr držte palce

martinkaastefanek
13. júl 2010

@mirip drzim, drzim , mna to caka v piatok rano..daj vediet ako to dopadlo 😉

hasacka
13. júl 2010

Ahojte, lekár mi našiel hematóm, preto to krvácanie .. Nieč viac neviem, objednal ma na 21.7., vtedy uvidíme, či to mimino zvládlo, alebo nie .((( cítim v srdiečku, že nie .. .(

bebulik
autor
13. júl 2010

@euphoria - davam jej moje mliecko uz len vecer a potom jej este dam aj plnotucne.... keby ste videli ako vystrajala 😀 xixi ked videla manzela ako nesie flasticku z mliekom a ja som jej ho neponukla ale ponukla som moje prso xixi
cez den uz nepijeme moje.... ale pred tym ako ide rano spinkat tak jej este dam flasku mliecka.... ale uz po nom nezaspinka hned
ale mas pravdu asi to viac chyba mne ako jej 😉

priadka
13. júl 2010

@hasacka nevzdavaj sa, bojuuuuj. Hematom neznamena vzdy koniec. Viem, musi to byt pre Teba teraz velmi tazke. Babatku nieco pekne porozpravaj a Ty sa skus vecer odreagovat nejakou oblubenou cinnostou. Drzim palce velmi.

bebulik
autor
13. júl 2010

@hasacka moja znama v rodine mala pocas tehotenstva miom a odstranili jej ho operacne a tehotenstvo pokracovalo pekne dalej.... drzime palce

bebulik
autor
13. júl 2010

@mirip - 😉 drzime 🙂 a tesime sa co nam napises ako to dopadlo

priadka
13. júl 2010

@bebulik dakujem za podporu, ultrazvuk som nakoniec nezrusila. Skusim ich presvedcit, aby to bola naozaj len minutka, ale nie taka ako recept na varenie - polhodinova 😀 Kuknut, ci je srdiecko a vybavene.

priadka
13. júl 2010

@ivka82 ja si davam na striedacku 1. den calibrum babyblan, 2. den kyselinu listovu (Jamieson).

priadka
13. júl 2010

@majloo fiha, Ty si teraz v maji rodila a uz je v brusku dalsie babo?

andiekens
13. júl 2010

@priadka SP je skratka pre spontanny potrat..

@majloo mysli pozitiiiivne ! 🙂 veelmi to pomoze tebe aj mimcu 🙂

andiekens
13. júl 2010

@priadka preco sa bojite toho usg ako cert kriza ? kamoska robila na usg a ked zistila, ze je tehotna, tak sa veru casto pozerala na mimco a je absolutne zdrave. ano vsetkeho vela skodi, ale ist druhy krat na usg je absolutne v pohode 😎
ja tento tyzden pojdem uz tretirat v priebehu dvoch tyzdnov a vzdy sa tesim, ze uvidim mimco a vzdy si prajem, aby som sa nan mohla aspon chvilku divat 🙂

andiekens
13. júl 2010

@mirip zvlaaadnes a hlavne uvidis mimcooo 😵 daj vediet.. 🙂