icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

lhuko80
29. sep 2010

@jabadaba jasne napisem, idem k dr. Melisovej do Zeleznicnej nem., budu mi to robit bud v pondelok alebo v utorok, uvidime...

mapa
29. sep 2010

Ahojte, aj ja patrim k marcovkam, uz druhy krat 🙂
Chcem sa opytat, ci je tu este niekto, kto odmietol AFP testy. Moje dovody su proste, vysledky NT ultrazvuku a biochemickeho screeningu v 13. tyzdni boli vynikajuce a nechcela som sa stresovat koli falosne pozitivnym vysledkom, ktore su velmi caste. Dokazem nespat aj koli uplne nepodstatnym veciam a toto by ma stresovalo velmi. Na amnio by som aj tak nesla.
Vsetkym buducim maminkam prajem krasne tehotenstvo a zdrave babetka! 🙂

gotima
29. sep 2010

@x5petra Potom daj prosim vediet co ti povedal... 🙂

kodada
29. sep 2010

@mirip opatrnosti nikdy nie je dost a kym som vas docitala 😀
no vidim ze nas je viac s terminom 26.3 ... mna dnes brutalne pichlo ako som sa postavila, musim vstavat pomalsie 🙂
gratulujem vsetkym k dobrym vysledkom ...

hasacka
29. sep 2010

Milé mamičky a oteckovia,
ako sme sľúbili, dostáva sa vám možnosť vyjadriť svoj nesúhlas so zjednotením rodičovského príspevku..

Kto z vás má záujem, môže si na stránke http://www.facebook.com/l/358cfPgYnT4xFEutbkh_e...
vytlačiť petičné hárky a zháňať čo najviac podpisov pre dobrú vec 🙂

!!!POZOR!!!
Každý, kto bude zháňať podpisy musí

1. vytlačiť info i tabuľku /nedávať podpisovať bez infa!/
2. nevypisovať poradové číslo,
3. nevypisovať v infe počet priložených podpisových hárkov,
4. nečíslovať jednotlivé tabuľky /listy/,

podpísať smie :

- osoba nad 18 rokov, s trvalým pobytom na SR
- termín poslania hárkov je 06.10.2010!!

adresu na doručenie si musíte vypýtať od Alenky na e-maily babatko88@azet.sk

pozor!
každý človek môže petíciu podpísať len raz, a to buď na papieri alebo v elektronickej forme /ta bude dostupná asi od zajtra/

Tak šup šup, kto nazbiera najviac podpisov? 🙂)

zuzla2
29. sep 2010

@hasacka ja uz netrpezlivo cakam na tu v elektronickej forme...nakolko som na pn,tak nemozem osobne zhanat kamosky a znamych,aby to podpisali 😖

jabadaba
29. sep 2010

@lhuko80 velmi drzim palce, nech to prebehne v pohode. A budem cakat na tvoje "postrehy". Dakujem.

smajlik109
29. sep 2010

Aj sa hlasim k marcu 2011 😀 , cakame prve vytuzene miminko, neviem sa dockat 😝 ....nech nam to rychlo ubehne.

nika0403
29. sep 2010

@gotima Ahojecek krasne tehulky, je to super pocit cakat babo, ja cakam prve a termin mam na 18. marca no uz teraz sa velmi tesim. Gotima chcem ti povedat ze aj mna pichalo pod bruskom asi take dva tyzdne a bola som u doktorky a z mocu mi zistila ze mam slabsi zapal mocovich ciest, tak mi dala antibiotika na tri dni su to tabletky aj pre tehotne zeny a dnes uz beriem treti den a uz vobec nepocitujem to pichanie takze si myslim ze to bolo tym, a mohla si to dostat prechladenim. tak sa skus na to spytat ak pojdes k doktorke, ja cakam babo v dansku takze to mi tu poradili. Tak sa dzr...

martinkaastefanek
29. sep 2010

Ahojte , vitam nove clenky, uz som tu nebola sto rokov...Ale uz sa situacia ukludnila , uz mame po svadbe🙂)

elskrin
29. sep 2010

caute tehulky. mne dnes brali krv na AFP testy. sestricka mi presne nevedela povedat ze kedy budu vysledky. Ale 5. 10 idem na poradnu tak snad uz potom budu a budu ok. A uvidim zase nase male. Nech sa vam vsetkym dari s tehulkovanim. P.S. dakujem za doplnenie tabulky, ked budem vediet pohlavie dam vediet.

dendy1
29. sep 2010

vítam všetky nové tehuľky 🙂 krásne sa rozrastáme 🙂 Ja sa hlásim po dnešnej amnio, podvečer mi už volali, zatiaľ všetko OK, budeme mať dievčatko 🙂 všetko prebehlo veľmi rýchlo, 5-7 minút. Čakali sme chlapčeka, vyšlo to dcére-tipovala dievčatko 😀

nika0403
29. sep 2010

Jej super dendy1 ja budem vediet az o take 3 tyzdne co to bude a moc sa na to tesim, kamosky mi tipuju dievcatko tak uvidime ci dobre tipuju moc sa uz na to tesim.... tak ti blahozelam k dievcatku...

dendy1
29. sep 2010

@nika0403 ďakujem pekne, je to fakt dobrý pocit, že je dosiaľ všetko v poriadku. Teraz už len dohodnúť sa na mene, a ak ma niečo ružové v obchode očarí, môžem sa realizovať 😀

sirinka
29. sep 2010

@kodada vitaj medzi nami... 🙂
mna tiez dnes dost bolelo brusko...asi som sa trochen vcera v zahrade pretazila... 😒

mirip
29. sep 2010

@martinkaastefanek tak dodatočne vitaj medzi nami vydatými, my v sobotu oslavujeme 6te výročie svadby albo 6výročie čo si lezieme na nervy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirip
29. sep 2010

@kodada aj s termínom 9.3. je dosť a čo sa mna týka možno to bude aj február tak sa vyjadril na posledno UZV moj DR podla termínu a posledného menzesu som bola v 15t+6 a podla ultrazvuku 16t+5 😀 no zase vačší ako bola aj malá 😅

slnecnica26
29. sep 2010

Ahojte kocky mozem sa k vam pridat uz ked ste takto pekne rozbehnute?

mirip
30. sep 2010

@slnecnica26 jasné že hej, vitaj

x5petra
30. sep 2010

@lhuko80 vysledky testov su v poriadku 🙂 velmi mo odlahlo....

@gotima co sa tyka tych bolesti brucha - vraj su v pohode podla doktora 🙂

takze vcera celkom pozitivna poradna, aj ked nerobil UTZ a male som nevidela, ale tvrdil, ze malemu je dobre, tak tomu doktorovi asi budem verit 😉

hasacka
30. sep 2010

@zuzla2 aj ja by so uprednostnila tu v elektronickej podobe ..

zuzla2
30. sep 2010

@martinkaastefanek vitaj medzi vydatymi 😉
@mirip my mame pre zmenu zajtra 5.te 😉

a vitam nove tehulky..ale vas teda je...ste sa zaciatkom leta po veceroch nudili co????? 😀 😀 😀 😀

nika0403
30. sep 2010

Dobre ranko tehulky 🙂 ako sa dnes citite? no je to super ze existuje take forum a ze sa mozme podelit o spolocne radosti a starosti

nellie_
30. sep 2010

Ahojte... 🙂 🙂
vitam nove tvare... 😉 🙂 a gratulujem vsetkym ktore maju dobre vysledky z AFP testov.. 🙂 🙂
Mna cakaju v utorok, to mam poradnu...normalne vam vsetkym co to uz mate za sebou zavidim.. 😅

lhuko80
30. sep 2010

vitam dalsie tehulky 🙂
@dendy1 ahoj, ja idem buduci tyzden, kde ti prosim ta robili amnio? .. super vysledok a gratulujem k dievcatku 😎

Mne zacalo trosku tvrdnut brusko vcera vecer a neviem co to znamena, snad je vsetko ok 😕

martinex
30. sep 2010

ahojte,
tak dnes som bola na AFP ale ostala som prekvapena,ze ma rovno aj na utz zobrali a merali nejake hodnoty na hlavicke... aj vam rovno robili utz? a pritom bud.piatok mam poradnu... ale bola som rada,videla som bublinku a mi aj zamavala 😀

zuzla2
30. sep 2010

@martinex jj aj mne robil dr. ultrazvuk..aj ked neviem,ze ci nieco meral..hlavne chcel vediet presny tyzden a den 😉 a samo,ze mi aj vytlacil fotku 😎

sakura
30. sep 2010

@martinex
no ja sa chystám na AFP zajtra....Už teraz mám trošku stres 😒 Za kolko budeš mať výsledky?

nika0403
30. sep 2010

Babenky chcem sa spytat ci uz pozerate kociariky pre nase male stvorenia,hmm?

martinex
30. sep 2010

@zuzla2 mne dr. merala hlavicku a tusim aj stehennu kost...
@sakura bud.tyzden v piatok mam poradnu,tak by uz mali byt