Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte, aj ja patrim k marcovkam, uz druhy krat 🙂
Chcem sa opytat, ci je tu este niekto, kto odmietol AFP testy. Moje dovody su proste, vysledky NT ultrazvuku a biochemickeho screeningu v 13. tyzdni boli vynikajuce a nechcela som sa stresovat koli falosne pozitivnym vysledkom, ktore su velmi caste. Dokazem nespat aj koli uplne nepodstatnym veciam a toto by ma stresovalo velmi. Na amnio by som aj tak nesla.
Vsetkym buducim maminkam prajem krasne tehotenstvo a zdrave babetka! 🙂
Milé mamičky a oteckovia,
ako sme sľúbili, dostáva sa vám možnosť vyjadriť svoj nesúhlas so zjednotením rodičovského príspevku..
Kto z vás má záujem, môže si na stránke http://www.facebook.com/l/358cfPgYnT4xFEutbkh_e...
vytlačiť petičné hárky a zháňať čo najviac podpisov pre dobrú vec 🙂
!!!POZOR!!!
Každý, kto bude zháňať podpisy musí
1. vytlačiť info i tabuľku /nedávať podpisovať bez infa!/
2. nevypisovať poradové číslo,
3. nevypisovať v infe počet priložených podpisových hárkov,
4. nečíslovať jednotlivé tabuľky /listy/,
podpísať smie :
- osoba nad 18 rokov, s trvalým pobytom na SR
- termín poslania hárkov je 06.10.2010!!
adresu na doručenie si musíte vypýtať od Alenky na e-maily babatko88@azet.sk
pozor!
každý človek môže petíciu podpísať len raz, a to buď na papieri alebo v elektronickej forme /ta bude dostupná asi od zajtra/
Tak šup šup, kto nazbiera najviac podpisov? 🙂)
Aj sa hlasim k marcu 2011 😀 , cakame prve vytuzene miminko, neviem sa dockat 😝 ....nech nam to rychlo ubehne.
@gotima Ahojecek krasne tehulky, je to super pocit cakat babo, ja cakam prve a termin mam na 18. marca no uz teraz sa velmi tesim. Gotima chcem ti povedat ze aj mna pichalo pod bruskom asi take dva tyzdne a bola som u doktorky a z mocu mi zistila ze mam slabsi zapal mocovich ciest, tak mi dala antibiotika na tri dni su to tabletky aj pre tehotne zeny a dnes uz beriem treti den a uz vobec nepocitujem to pichanie takze si myslim ze to bolo tym, a mohla si to dostat prechladenim. tak sa skus na to spytat ak pojdes k doktorke, ja cakam babo v dansku takze to mi tu poradili. Tak sa dzr...
Ahojte , vitam nove clenky, uz som tu nebola sto rokov...Ale uz sa situacia ukludnila , uz mame po svadbe🙂)
caute tehulky. mne dnes brali krv na AFP testy. sestricka mi presne nevedela povedat ze kedy budu vysledky. Ale 5. 10 idem na poradnu tak snad uz potom budu a budu ok. A uvidim zase nase male. Nech sa vam vsetkym dari s tehulkovanim. P.S. dakujem za doplnenie tabulky, ked budem vediet pohlavie dam vediet.
vítam všetky nové tehuľky 🙂 krásne sa rozrastáme 🙂 Ja sa hlásim po dnešnej amnio, podvečer mi už volali, zatiaľ všetko OK, budeme mať dievčatko 🙂 všetko prebehlo veľmi rýchlo, 5-7 minút. Čakali sme chlapčeka, vyšlo to dcére-tipovala dievčatko 😀
Jej super dendy1 ja budem vediet az o take 3 tyzdne co to bude a moc sa na to tesim, kamosky mi tipuju dievcatko tak uvidime ci dobre tipuju moc sa uz na to tesim.... tak ti blahozelam k dievcatku...
@martinkaastefanek tak dodatočne vitaj medzi nami vydatými, my v sobotu oslavujeme 6te výročie svadby albo 6výročie čo si lezieme na nervy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte kocky mozem sa k vam pridat uz ked ste takto pekne rozbehnute?
@slnecnica26 jasné že hej, vitaj
@martinkaastefanek vitaj medzi vydatymi 😉
@mirip my mame pre zmenu zajtra 5.te 😉
a vitam nove tehulky..ale vas teda je...ste sa zaciatkom leta po veceroch nudili co????? 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko tehulky 🙂 ako sa dnes citite? no je to super ze existuje take forum a ze sa mozme podelit o spolocne radosti a starosti
Ahojte... 🙂 🙂
vitam nove tvare... 😉 🙂 a gratulujem vsetkym ktore maju dobre vysledky z AFP testov.. 🙂 🙂
Mna cakaju v utorok, to mam poradnu...normalne vam vsetkym co to uz mate za sebou zavidim.. 😅
ahojte,
tak dnes som bola na AFP ale ostala som prekvapena,ze ma rovno aj na utz zobrali a merali nejake hodnoty na hlavicke... aj vam rovno robili utz? a pritom bud.piatok mam poradnu... ale bola som rada,videla som bublinku a mi aj zamavala 😀
Babenky chcem sa spytat ci uz pozerate kociariky pre nase male stvorenia,hmm?

@jabadaba jasne napisem, idem k dr. Melisovej do Zeleznicnej nem., budu mi to robit bud v pondelok alebo v utorok, uvidime...