Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@andiekens Ty sa tu uz casto neukazujes kvoli skole, ale chcem sa spytat, ci si znovu zacala kondicne behat. Ja mam obcas preteky v orientacnom behu, aj buduci vikend jedny budu, ale v pondelok na poradni, ked som sa na beh pytala dokiny, zatrhla mi to, vraj to zvysuje vnutromaternicovy tlak. Ziadny beh, aerobic, natriasanie. Ja by som v pohode zvladala, este sa nezadychavam... na dovolenke som inuly tyzden nosila komplet nabaleny batoh (kempovali sme) a vladala som aj do kopca. No nic, mala by som lekarov posluchat, takze preteky si odkracam 😒
dufam ze uz coskoro to pride..3d usg v pohode srdiecko 144 uderov tak je dobre..asi sa mu moc nechce...no ved potommi to vynahradi.. 🙂
@bebulik no neviem pri malej som si uvedomila až prvý riadny kopanec to šteklenie či čokolvek nie sme prerábali vo vnútri celý dom okná menili strierky robili kládli nám plávačku a neuvedomovala som si nič ked bola iná robota a som aj nasratá behala po dome a obchádzala celý deň robotníkov až v 19tt+2dni ma večer pri ordinácii ked muž konečne po dvoch týždnoch spojazdnil televízor ma prebral kopanec že až a teraz ked lietam okolo malej a nám zateplovali síce zvonku ale už pár dn tepujem koberce, teraz som umývala okná tento týždeň ked ešte bolo lešenie aby muž mohol zvonku dávať ten ochranný náter na eurookná a včera a dnes prevliekam periny a z toho som ešte s plachty ušila malej paplon včera a dnes sa hrajuškám kým spí s dierkami a prišívam gombíky tak nestíham registrovať či nejaké to šteklenie čo čo je vobec.........a o chvílu je malá hore a už zase do večera bude aktívna ako na baterky 😀 😀 ale večer ked uspím ideme s mužom na večeru zajtra máme výročie tak ideme dnes 😎
a toto som najnovšie uštrikovala https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zibritka/alb...
😀 😀 😀
ale odteraz už len teplé farby, keďže to bude dievčatko 😎 😀
@bezaz ja beriem 470mg 3 denne podla doporucenia dr. ale po kontrole, ked vsetko bude oka, tak znizim na 2x. ja si myslim, ze aj moja dr. sa trochu zlakla a dala mi az 3x, ale to hlavne preto, ze ma momentalne nemoze vidiet. podla mna kludne si mozes zvysit davku do 1000, ked ti to pomaha, ja b som nevahala 🙂
@prsky- syna som mala v turistickom nosici na chrbte (Deuter III) a malu v Baby`K`Tan vpredu 😉
a budem tak v nudzi (kde sa neda kocikom) nosit aj teraz. Malu teraz ked uz nosim, tak len v Deuteri na chrbte, vpredu mi uz velmi vadi - mam problem so zapalenym ischiatickym nervom vpravo v krizoch.
inak baby`k`tan zvladne aj dvojicky 🙂
@briketa len turisticky nosic je fajn az ked dieta sedi...ja budem nosit babatko (teda, ak bude nosive, ale predpokladam, ze hej), takze tam je fakt naj asi satka (so slingom som sa tiez moc neskamaratila) a potom (pre lenivych ako ja - nechce sa mi viazat) ergonomicky nosic - to je fajn aj na klbiky dietata aj na chrbat maminy, lebo dieta je nalepene tesne pri tele.
a si ta predstavujem pri 4 dietati, ako nosis 3 na sebe 😀 😀 (viem, ze to sa nestane, kedze jedno uz bude dost velke na to, aby sa nenosilo 😉 )
@prsky No este mozes uviazat jednu do satky na chrbat a druhe dopredu 😉 Ale @briketa to je dobry napad s tym ruksakom 😵
Mne uz maly nechce obsediet v satke od kedy zacal byt samopohyblivy 😔 a ja som to mala tak rada. Ale chcem to teraz zas skusit bo ho uz nevladzem nosit na rukach, tak uvidim co na to povie 😅
@bay tiez ma to napadlo, len uzol zo satky budem musiet nejak tak umiestnit, aby nezavadzal. ale sak hadam si lala do porodu zvykne vela chodit a nosenie bude uz len sporadicke (len sa obavam, ze sa k tomu vrati, ked bude male na svete). pre tu pohyblivost mi vyhovuje manduca, lebo ked chce chodit, jednoducho ju vylozim a potom zas vlozim s5. satku by som musela dotahovat a upravovat, ale asi je to sila zvyku. inak co mas za satku? si s nou spokojna?
a mne zas babky nosenie velmi schvaluju, skor generacia mojej maminy na mna pozera ako na tyranku a maju divne otazky (ako ze ci sa nebojim, ze ju pripucim, ked nahodou spadnem alebo ci sa nebojim o svoj chrbat). babicky (hlavne take uz fakt starsie a vsetky, co nosia kroje) sa usmievaju a pristavuju ma, tesia sa z toho, ze vidia ako niekto nosi - a malej hovoria, ze si to ma vazit a ako jej je dobre, tak blizko pri mamine 🙂
@prsky no to jasne, ze v nosici az neskor. ja mam medzi prvymi dvoma styri roky. a ked sa teraz malicke narodi, Aili bude mat rok a pol. Sling som nikdy nemala, ale ked sa mi Baby`K`Tan pral, tak som si hawaisky sarong (to su tie ich obrovske fantasticke satky, co nosia aj ako saty, ci suknu) uviazala ako sling a tam mala tiez v pohode spala 🙂
pozriem ci mam fotku.
@prsky Baby`K`Tan neviazes - mrkni sem:
http://babyktanvideo.com/
klikni na CLICK HERE TO GET STARTED
@prsky Ja mam storchen a nemala som problem s upravovanim ani po vylozeni a spatnom navrate maleho. Samozrejme plati pre uvazy vpredu a na boku. Na chrbat by som ho uz nevlozila spat bez opatovneho viazania 😀 Teraz mam v plane ze mimino bude v satke a Miso na rychle presuny v kociku.
Hmm. Tak u mna skor naopak 😀 😀 😀 "maminy" sa ma zastavali a "babky" buzerovali 😝
Mam ho radsej ako satku, lebo prve dve deti mam septembrove, co je u nas najteplejsi mesiac (aj teraz bolo predvcerom cez styridsat v tieni) a obmotana satkou by som omdlela.
K`tan je uz usity z dvoch casti plus este jeden pas latky zvlast, kt. s novorodencom netreba, ten pouzivam a z neskor, na nosenie vpredu, ked su tie dve casti do kriza a pas previazem krizom v strede na lepsie a istejsie rozlozenie hmotnosti a polohy dietata.
@smajlik109 Vitaj medzi nami a gratulujem🙂

Ja sa lúčim kočky dnes, idem do BA, chystám sa už do tej Eurovey konečne a v Peeetržke mám rodičov, tak tam s Miškom pobudneme trocha... čaute, idem baliť a pre krpca do škôlky... 😉