icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bay
10. okt 2010

Vysoky bilirubin 😠

babofka
10. okt 2010

@sirinka no mne to pripada, ze alergiu ma minimalne 50% populacie (vratane mna), to tam asi vela darcov potom nemaju 😕

sirinka
10. okt 2010

@prsky no v podstate na darovanie krvi musis byt uplne zdrava...chrania sa tym podla mna aj do buducnosti, ked by sa mohlo nieco zistit...

sirinka
10. okt 2010

@babofka samozrejme ze alergiou trpi kopec ludi...len nie kazdy to aj povie ked ide darovat krv...

bay
10. okt 2010

@babofka V ich zaujme nie je aby bolo vela darcov, ale aby si to vela ludi platilo. Z darcovstva nemaju ksefty 😝 😝

prsky
10. okt 2010

@sirinka ale sranda, na jednej strane pisu, ze je mytus, ze dedicne choroby su kontraindikaciou autotransplantacie, pri darovani im uz ale vadi aj alergia. ja som uplne zdrava, nemam dokonca ani ziadnu alergiu, resp. doteraz sa mi nic neprejavilo, ale zas som porodila CR, tak dohovie, ci by taku krv zobrali...uvidime, este trochu energie do zistovania dam u dokiny a ked to bude moc zlozite, tak sa na to vykaslem

sirinka
10. okt 2010

@prsky zlozite to je, udajne musis vypisat dost vela papierov...ale zase ak by to malo niekomu pomoct...

prsky
10. okt 2010

@sirinka no ono to urcite neulahcuju darcom, kedze z toho im prachy neplynu 😠

tinkaba
11. okt 2010

@andiekens Gratulujeeem, ja by som sa tiež velmi potešila dievčatkuuu🙂)) aj ked otecko by chcel prveho chlapceka, no uvidime o tri tyzdne idem na poradnu a ultrazvuk, tak snad sa dozvieme, skoro kazdy v blizkom okoli nam typuje dievcatko, tak som zvedava🙂))

tinkaba
11. okt 2010

@andiekens Ako sa zapisem do tabulky???

bezaz
11. okt 2010

@tinkaba napis mi do IP 😉

martinex
11. okt 2010

ahojte,tak som bolo znova na odberoch AFP,poobede by mali byt vysledky,tak budem cakat na telefonat jak na ihlach 😀 drzte palce

bezaz
11. okt 2010

@martinex drziiime palce tuhoooooooooo 🙂

lubka78
11. okt 2010

@martinex drzime palce, veeeeeeeeeeeeelmi silno 😉 skoro az nemozem pisat

martinex
11. okt 2010

baby super,len tak dalej!! 😉

priadka
11. okt 2010

@bay co znamena sukromne skladovanie pupocnikovej krvi? Myslis tym uskladnenie pre potrebu vlastneho dietata?
@bezaz Ty si odber pupocnikovej krvi preberala s odbornikmi - hematologmi/onkologmi?

Asi si aj ja vybavim nejaku konzultaciu, lebo nad odberom pre vlastnu potrebu uvazujeme, dokonca rodicia nam prislubili financovanie...

priadka
11. okt 2010

@martinex aj ja drzim palce 😉
Vysledky afp neviem - mne mali volat, ak budu zle, a uz 2 tyzdne od odberu uplynuli a nevolaju 🙂 Poradnu s morfo ultrazvukom mam az buduci stvrtok.

tinax
11. okt 2010

ahojte. vidim ze s afp vysledkami tu "bojujeme" viacere. Mne minuly tyzden volal Dr. ze mam zhorsene vysledky a po navsteve u neho sme objednany zajtra ku geneticke. ☹ Som z toho na nervy a neviem ako sama so sebou bojovat. Cele toto tehu je akesi komplikovanejsie. Uz nech je marec a dietatko uz mam pri sebe.

erika1983
11. okt 2010

ahojte tak aj ja som strasne nervozna v noci som ani nespala mala som take blbe sny, lebo dnes by mi mali volat keby boli zle vysledky, takze dufam ze mi telefon nezazvooni 😒
no baby ja som cez vikend pribrala 2 kila, u našich bola zabijačka a ja som jedla take veci co inokedy ani vidiet nemusim, a teraz no fuj oco len kukal a hovoril ze uz nejedz lebo ti bude zle, co je pri nom zriedkave, lebo on mi stale hovori len si daj 😀

fifinka80
11. okt 2010

Ahojte tak volala som dr. ohladom vysledkov AFP a su v poriadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vytesujem sa ako male dieta 😅 😅 😅 😅 😅 😅 aj poradnu mi prehodili,mala som mat buduci tyzden v stredu,ale dali mi ju teraz v stredu a idem teraz aj na sono,termin poradne mi prehodili na moju ziadost,lebo moj syn ma zapal pluc a dnes mi pride muz z tyzdnovky a buduci tyzden by som ho nemala s kym nechat doma.Baby vsetkym ktore cakate na vysledky alebo idete este na nejake testy drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo

bezaz
11. okt 2010

@priadka s pediatrom a onkologickou 😉

@fifinka80 supeeeeeeer 😵

@erika1983 dufam,z e si mi odlozila nejaku tu jaternicku 😀

erika1983
11. okt 2010

@bezaz jasne zuzi dobehni este toho mam az az 😀

erika1983
11. okt 2010

@fifinka80 suuuper tešime sa 😀

prsky
11. okt 2010

@priadka ohladom pupocnikovej krvi si staci precitat aj ine zdroje ako eurocord a ceptra ... uz len na nemeckej alebo anglickej wiki su zaujimave odkazy na odborne clanky 😉

bezaz
11. okt 2010

@erika1983 jaaaj nehovor 2x, ja teraz zerem furt len maso, co mi ide stale na chut 🙂 zastavim sa poobede? 😀

erika1983
11. okt 2010

dojdi deti sa aspon zahraju, berem aj Danyho zo školky tak ich bude, 🙂
už sa teším

martinex
11. okt 2010

@tinax neboj,ten pokec je v pohode,mne to lekar vysvetlil co to znamena a ze to v podstate neni take zle...ale testy ti hadam zopakuju-lepsie ako ist rovno na amnio
@fifinka80 super,gratulujem k dobrym vysledkom 😉

zuzkapu
11. okt 2010

Ahojte, aj ja držím palce všetkým, ktoré čakajú na výsledky testov.
Tie moje by mali byť v poriadku, keďže mi nevolali. Ale aj tak mám taký blbý pocit, včera v noci sa mi snívalo, že pestujem dieťa s downovým syndrómom ☹ . Sestra má termín tento týždeň, tak dúfam, že bude bábo zdravé. A potom budem čakať na to moje bábo. Nie som veľmi poverčivá, ale stále mi to chodí po rozume.

priadka
11. okt 2010

@prsky ach jo, vdaka, tak sa to toho studovania pustim... za tie prachy to asi stoji trosku sa povzdelavat a urobit si nazor...

tinkaba
11. okt 2010

Chcem sa Vás opytat o radu, v piatok som objednana na 4D ultrazvuk, budem v 17.tyzdni, je to skoro? neviem sa rozhodnut ci tam ist alebo nie? poradte dakujeeem 🙂