Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ale z newborn vecí majú vždy celkom dosť... to sa až tak nemíňa... takže ja v decembri resp. zač.januára nabieham... ak mi to brušisko dovolí... 😀
Ahojte, tak aj ja som v noci uz kludne spala do vcera sa mi mali ozvat, keby boli zle vysledky AFP ale nevolali tak som rada, asi boli NEGATIVNE 😀 Ja tiez ako bohuzial nemam na koho nechat malu tak prazdenie po obchodoch nehrozi ☹
- no a pás si aj ja dávam
@bezaz @sjuzi No ved ja sa tteraz bez pasov nepohnem uz to robim tak automaticky a jazdit musim az kym nepojdem na MD, a to kazdy den 20 km do prace aj z prace. Tak som celkom zvedava ako to budem zvladat.
Bez pasov sa necitim bezpecne, len ak mam pocit ze ma tlacia, tak mam stale nutkanie si ich odopnut.😒
Co sa tyka vypredajov, tak sa tiez snazim co najviac pokupit takto. Vyhoda je ze robim kusok od Avionu a som tam skoro kazdy den cez obed, tak mam prehlad kde co prave maju. V Nexte tiez sem tam nieco dobre najdem, ale uz je to take preriedene, kedze vacsinou zacinaju zlavy cez vikend.
Ale v H&M, Reserved aj Zare sa da v zlavach dobre nakupit, hlavne take uz vacsie nie uplne babatkovske vecicky.
Tak tiez nakupim po sezone a potom len vytahujem 😎
tak vcera mi volala gynekologicka, ze testy na Down S. mam negativne, ale objednala ma pre vekovu indikaciu na genetiku 19. 10. kvoli konzultaciam. Tak uvidime. Baby, ktore chodite do GPN, moze ist manzel na morfologicky utz.? Lebo maju tu miestnost akusi malu, ci vobec toleruju osobu navyse pri vysetreni. Ja by som chcela, aby sme sli spolu, aj muz by velmi rad siel, bol aj pri prvom. No vtedy mali lepsie podmienky v Kochu. Ake mate skusenosti? Ci chodite same?
@jabadaba ja som tam bola s manzelom na NT a bez problemov, vacsinou tam chodia aj manzelia co som si vsimla. Nam ten morfo nevyjde spolu lebo manzel je vtedy mimo SK, ale na 3D/4D ho urcite beriem.
Kocky a co chodite do GPN, nemate nejake aktualne info ohladom ich stahovania? Viem, ze sa spominal november, ale ci to opat neposunuli. Som sa na poslednej poradni zabudla spytat.
@elesarka ja som sa minule bola prejst okolo noveho Kocha a teda na november to nevyzera. Nepytala som sa lekarky, tiez som zabudla ale podla toho co som videla - komplet novu pristavbu, zrejme s lozkami, tak ta je este stale v surovom stave - tehla zvonku, tehla zvnutra, len otvory pre okna. Podla mna roboty este na par mesiacov. Ja ale inde rodit nehodlam a nechcem, spolieham na to, ze do konca marca to snad zmaknu. A tentoraz idem trvat na jednolozkovej izbe aj keby tragace padali, uz nechcem ziadnu spolubyvajucu. Aj ked bola mila a sympaticka, nechcem promenadu cudzich navstev v mini izbe a v case ked mi zrovna dieta nosili na kojenie. Ja rozparana po zadok, ledva som sa v posteli obratila, zaujat polohu bolo nad ludsky vykon, zadok samo ze holy pod koselou, sak ako inak a teraz si nacvicujte v horucom lete a v nevetranej miestnosti aj kojenie. Uz nie, nikdy! Plus tiez uz nehodlam byt budena kazdu hodinu pocas celej noci raz dietatom spolubyvajucej raz mojim, zakazdym neonka rovno do oci. Eeeee. Never never never. 😠 Tak dufam, ze uz kapacitne budu na tom ovela lepsie ked pristavovali. Pevne v to verim. Ake mate vy info?
@mirinka7 vdaka, asi tam teda pojdeme spolu, chceme vidiet malicke obaja. No snad to preziju. Je fakt, ze ta miestnost je riadne stiesnena. A veru, tiez mam poradnu v novembri a vlastne nikto ma neupozornil, ze mam ist do mesta. No a ako to vyzera som uz popisala. Takze november fakt nehrozi, skoda. Nemala by som to konecne tak daleko, Ruzinov je total paza pre mna.
@elesarka v jednej diskusii o kochovi tu na MK jedna baba pisala to iste, co @jabadaba, ze to tam teda na stahovanie nevyzera, asi sa neponahlaju. ale fakt je, ze od novembra prijimaju lekarov, tak neviem. ale ked je ta budova v stave ako pise jabadaba, tak to do marca zrejme nezmaknu aj s prestahovanim. Mares sa vraj uz ani len opatrne nevyjadruje k stahovaniu
@bezaz a mozes sa opytat cez co to objednavas ? ja som narazila na www.nextdirect.com/sk/en ci tak nejak. ale netusim nakolko je to spolahlive.. a ako je to s dorucenim na svk.
Kuknite aj sem, maju tiez pekne vecicky a je to ceska vyroba: http://www.tulectrend.cz/sk, obchody maju aj na Slovensku.
no fakt baby, ake velkosti kupujete? Kolegynina kamaratka porodila teraz babo, ktore ma 55cm a 4,5kg... to si neviem ani predstavit... 😨
A ja mam pocit, ze ked kupim nieco velkosti 56, tak to bude nosit dva tyzdne... ale, ze ked kupim teply overal velkosti 62, tak mu to bude velke... fakt sa neviem rozhodnut, ze co...
inak ja som bola na morfo uz minuly tyzden, teda v 19tt... ale to bolo tyzden po amnio... hrube zmeny nevidel, ale mam nizko a vzadu placentu... tak mam mierne obavy, uz ani nakup v rukach nenosim 😉
@zibritka kupila som 62, lebo pod to pojde este nejake oblecko, tak 56 by bola podla mna mala. Ale ten z Tesca stal nejakych 15eur po zlave cca.10eur, tak aj keby sme ho nepotrebovali, mi to nebude luto. Ale pre istotu nech mame kupene aj nieco keby bolo zimsie.
Ostatne kupujem 56 a 62.

@sjuzi wow klobuk dolu, ja som take cosi spravila len raz v zivote a never more 😀