icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

elesarka
12. okt 2010

@jabadaba @ prsky, dakujem za info, no veru ale podla toho opisu to fakt nevyzera ze v marci by sme tam mohli ist.

prsky
12. okt 2010

@zibritka no ja nekupujem v obchodoch (BA mam na skok 😉 ), jedine v tescu kupujem detske oblecko ked sme na "love" potravin 🙂

ja som pre novembrovu malu kupila 62 overal a bol jej velky este vo februari 😕 takze fakt by som pockala na narodenie babatka (a to rastla normalne, len ten overal bol asi nejak velkoryso sity alebo co)

andrea142
12. okt 2010

@prsky to aj mi máme taký zimný kabát. je to číslo 68 a nosí to ešte teraz 😀

zibritka
12. okt 2010

@prsky no, asi to necham tak aj ja... zatial mam vacsinou len take vecicky na spinkanie, dupacky a kosielky... keď bude čas, nafotim to 😀

sirinka
12. okt 2010

a zalezi velmi od znacky...ja mam napr overal cocodrilo 74 a rocne dieta sa do neho zmesti v pohode...a urcite by som mensi ako 62 nekupovala, aj ked podla mna klasicky overal bude zbytocny postaci tensi a zabalit do deky...

gocrazy
12. okt 2010

@jabadaba no tvoj prispevok o zdielani nemocnicnej izby po porode mi pripomenul moju vlastnu skusenost, na vlas rovnako, akurat ze moja spolubyvajuca este navyse cely cas chrapala, takze ja som bola uz na prasky....

sirinka
12. okt 2010

baby a mate predstavu, kolko to u kocha bude stat? lebo ja som v tom dost skepticka, ci to za tie peniaze bude stat...

sirinka
12. okt 2010

ja som mala v pohode spolubyvajuce...pri prvom porode za nou chodil iba muz na chvilku, lebo bola po cr s dvojickami a pri druhom vobec, navstevy iba vo vestibule.
natrafila som na inteligentne osobky, v noci sme zapinali iba male lampy pri posteli...

bezaz
12. okt 2010

@andiekens tato ma dobry kurz http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=98643 ale ked mas moznost si to objednat priamo v uk, tak je to vzdy lacnejsie 😉

jabadaba
12. okt 2010

@sirinka no veru to netusim ako dvihnu ceny, ale obavam sa, ze dvihnu. Podla mna budu vychadzat z toho, ze budova je komplet nova rekonstruovana a tak bude poskytovat vacsi nadstandard. Ono, ani v tom 2006 kedy som ja rodila to lacne zrovna nebolo ak vezmem v uvahu tie nedostatky co som tam registrovala. Ani tak nejde o starostlivost, ta ma uspokojila naplno, ale teda zariadenie ziaden nadstandard neposkytlo, skor naopak. Mam konkretne na mysli izby a socialne zariadenie, to bola katastrofa - ja som zo dvakrat narazila na misku s placentou na zemi v kupelni pred sprchacom, o vybavenosti kupelne ani nevravim. Proste kvantum pacientok a kapacita miziva. Tak to aj vyzeralo. No, mam ja veru obavy, mam ci budova bude hotova do mojho porodu. Ma asi picne. To potom snad doma radsej porodim, len co s tym mojim cisarskym. Takze vravite, ze mares uz radsej ani nic nehovori? Sa popytam najblissie ako to bude. Musi to vyjst, musi musi...

andiekens
12. okt 2010

@bezaz hm, zaujimavee..este nieco vymyslim. neviem sa dostat k uk nextu, ale k irskemu cez sestru, ze by to doslo jej. v kazdom pripade aj tie irske ceny su o dost lepsie, ked tam chce toho clovek nakupit viac.

zibritka
12. okt 2010

kuknite vecičky, čo už mám 😀 napr.: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zibritka/alb...

priadka
12. okt 2010

@elesarka existuju aj nejake special tehotenske bezpecnostne pasy do auta, kamoska si robila vodicak, ked bola tehotna, mi vysvetlovala ako to vyzera, ale opisat to uz neviem... skus posurfovat na nete...

zibritka
12. okt 2010

kto ste z BA, aplikaciu na bezpečnostný pás do auta pre tehotné som videla v Rači v Brendone... ale lacné to nie je... ja osobne to prežijem aj bez toho... 😎

sirinka
12. okt 2010

@priadka ja som nad tym uvazovala, ale nakoniec mi stacili aj obycajne pasy...uz dve tehu som tak odsoferovala a aj tretie odsoferujem...

bezaz
12. okt 2010

baby, co idete na 3/4D, co to teraz stoji a kam idete? mi akurat manzo zahlasil, ze do HC nechce znova ist, ze sa mu nepacil ten doktor 😒

zibritka
12. okt 2010

@bezaz moja doktorka robi 3D za cca 30-35 Eur, ak si dobre pamatam... ja pôjdem ale až okolo 27 tt... však kukni http://www.femmesro.sk/

elesarka
12. okt 2010

@bezaz ja chodim do GPN, cize si tam platim rocny poplatok a 3D/4D ma vraj stat 40 eur, ale neviem kolko by to bolo keby som k nim nechodila.

elesarka
12. okt 2010

@priadka dik za tip. Uvidim ako sa mi bude cestovat tak o 1-2 mesiace a potom ak bude treba nieco popozeram, ale snad to vydrzim, radsej investujem, do niecoho co vyuzijem aj dlhodobejsie 😉

martinex
12. okt 2010

ahojte,ja len ze moje AFp dopadlo aj 2x zle,tak zajtra idem na amniocentezu..drzte mi palce 🙂

luciaschur
12. okt 2010

@martinex ČAkala som dnes ako ti to dopadne. Stále som pozerala či už nepíšeš. Budem ti držať veľmi palce a neboj sa. 😉 JA čakám zatial na výsledky AFp 😅

martinex
12. okt 2010

@luciaschur dakujem.. bat sa nebojim,len som z toho nervozna.. ani by ma nenapadlo,ze take nieco sa mi moze stat..sak pri Davidovi bolo vsetko ok a teraz toto...hadam to dopadne dobre

prsky
12. okt 2010

@bezaz ja idem do gpn...tam ceny poznas

@martinex drz sa

lubka78
12. okt 2010

@martinex to ni je luto....drzim palce 😉
pas si v aute aj ja bezne zapinam a v pohode som si ho zapinala aj ked sme sli do porodnice....ten spodny som si vzdy posunula trocha nizsie pod brusko aby ma netlacil 😉

@bezaz ja idem na 3D/4D u nas v NZ, mame tu celkom fajn dr. a stoji asi okolo 50-60€

lubka78
12. okt 2010
elesarka
12. okt 2010

@martinex drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

lubka78
12. okt 2010

aj ja uz mam vysledky z afp testov a su negativne, tak som stastna 😉

euphoria
12. okt 2010

Ahojte baby,
tak som dnes skoncila u obvodnej, predpisala mi na uzivanie antibiotika rowamycine, vyzna sa z vas v tom niekto? nemam chut ich brat, no ona mi tvrdila, ze sa bakterialnej infekcie bez nich nezbavim(mam chytene dutiny a vykasliavam hnusny hlien plus horucka) a dokonca pre plod je to horsie ked ich brat nebudem.
co vy nato? poradte pls ak sa v tom niektora z vas vyzna

euphoria
12. okt 2010

@martinex velmi ti drzim palce, urcite to dobre dopadne!!!

mirip
12. okt 2010

Ahojte, tak ja od zajtra 20t a stále výsledky nemám, už aj sestričke to bolo divné a povedala Dr že neprišli do 2týždnov ako zvyknú volali preto do Blavy a tam že výsledky už týždeń sú ale ich zabudli poslať ešte aj dr sa nasral nie len ja, takže najskor zajtra to sa je na drbnutie, xyz žien tam má výspekdy a oni ich práve mne zabudnú polať ☹