icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

janap24
15. júl 2010

@andiekens Drzime prsty🙂

valilienka2
15. júl 2010

@janap24 sociálnu prácu si robím aj ja len so zameraním na deti a mládež 🙂 našťastie to mám tu v Žiline,uff

andiekens
15. júl 2010

@valilienka2 jj, ale ja som na dennom a na externe sa neda prejst. prerusovat nechcem, takze snad to zvladneme cez individualne studium s mamkinou a svokrinou dovolenkou 🙂

andiekens
15. júl 2010

@janap24 o pol hodku startujem z domu a taaak sa tesim aj bojim zaroven.. 😵

janap24
15. júl 2010

@andiekens Tak to ti veriiim neboj bde vsetko v poriadku a budes sa vytesovat, ze si videla babo 🙂 🙂 🙂

valilienka2
15. júl 2010

@andiekens to mi je jasné že denné je horšie ale zas nie je to nič strašné čo by sa nedalo a vidíš máš maminu aj svokru, ktoré určite pomôžu..držkaj sa..

andiekens
15. júl 2010

a je to taaam, mame doma dalsiu fotku do albumu 😵 srdiecko nam kraasne bije a velkost mimca zodpoveda tyzdnom 🙂

mirip
15. júl 2010

@andiekens gratulujem, takže doríme spolu že? 😀

martinex
15. júl 2010

Ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? Vcera som si na teste nasla // a dnesne boli este silnejsie. Cize bud.tyzden idem k dr,tak dufam,ze bude vsetko ok 🙂

mirip
15. júl 2010

@martinex ahoja vitaj teba si odniekial z témy pamatám 😀 vidím že aj vy budete mať menší vekový rozdiel 😅

andiekens
15. júl 2010

@mirip jasneee 😉 sranda, ze to ma este daaaleko k vykuknutiu na svet a ja sa uz teraz o to bojim 🙂

mirip
15. júl 2010

porod samotný je no problem ale to pred tým 🙄

martinex
15. júl 2010

@mirip dakujem za privitanie....no rozdiel bude 20mesiacov,to je tak akurat 😉

mirip
15. júl 2010

@martinex my 17mesiacov 😀 😀
nechodila si do grafov alebo niekde tam neviem odkial ale si ta pamatám 😀

martinex
15. júl 2010

@mirip nie do grafov som nechodila,sak MK je maly, tak niekde sme na seba isto narazili 😀

janap24
15. júl 2010

@andiekens Jeej gratulujeem

fodorka
15. júl 2010

no takze dneska som bola u dokiho takze som 6tt plus 1den a mimco ma 0,42cm a zatial vraj vychadza termin 9.3.....tak sme velmi stastni hrdy tatko cakal s mojou laskou za dvermi a tesili sa🙂
bolo to krasne.....akurat ze este co ma doktor zaskocil povedal z emam maternicu otocenu dozadu co osm minule nemala 😕 ale vraj s anemam strachovat ze sa to stava asi u 10%zien ale ze ona sa otoci naspat no ze je mozem pomoct tym ze si budem lahinat na brusko kym sa otoci....som len zirala pri malom som nic take nemala...povedal ze mozno ako s amimco usidlilo na jednej strane tak ju stiahlo dozadu....ale tak ked to neva tak ok hlavne z eje tam mimco a teisme sa🙂

martinkaastefanek
15. júl 2010

@fodorka super 🙂 povedal ti uz ajo srdiecku alebo este nie?ja by som mala byt zajtra v 7tt a mna tato kontrola caka zajtra rano o 7:40, tak som zvedava co ma tam caka a co vsetko mozem od neho cakat.s tou maternicou drzim palce nech sa to zrovna a vsetko bude OK 🙂

janap24
15. júl 2010

@fodorka Aj tebe gratulujeeem....

valilienka2
15. júl 2010

fodorka, andiekens: gratulujem vám dievčatá 🙂

fodorka
15. júl 2010

dakujem babeny🙂
martinkaastefanek vies co ja som bola taka stastna z ena srdiecko som sa ani nepytala mne stacilo ze povedal ze je to vsetko v poriadku a ze to neni mimomaternicove tehu ako s aobaval skrz toho ze som mala okolo vela vody-vraj asi mi predtym mohla prasknut cysta ktvoie....no uz dneska tam tej vody bolo iba malicko takze vsetko je ok....
andiekens,mirip mam erovnako terminy a dokonca s mirip sa asi aj vporodke stretneme🙂

martinex
15. júl 2010

@fodorka to je super, gratulujem.... teraz uz len vydrzat dalsich 33 tyzdnov 😀

a aj ostatnym co ste mali potvrdene tehu a hlavne vsetko ok... mna to este len caka 😎

martinkaastefanek
15. júl 2010

@fodorka 🙂 tak tomu verim, ja sa uz tiez nemozem dockat co mi povie, uz chcem aby bolo rano 🙂
este zajtra posledny krat do prace a konecne 2 tyzdne dovolenky uz sa neviem dockat 😎

fodorka
15. júl 2010

martinex dakujem no to bude este dlha cest aku koncu🙂 a drzim palceky
martinkaastefanekja viem je to pocit ked s anevies dockat ci bude vsetko tak ako ma...a potom tak ybalvan ti odpadne🙂drzim silno palceky aj tebe nech dobr edopadne a uzi si dovolenku..

martinkaastefanek
15. júl 2010

@fodorka zajtra vam dam urcite vediet ako to dopadlo, drzte sa mozno sa obcas cez dovcu dostanem aj k netu a precitam si vas, tak len dalej piste /je to dost fajn citat o niecom co sama prezivam/a drzte sa vsetky 😉

bleee
16. júl 2010

ahoj kocky, som tu nova, to ze som tehotna viem tak 4 dni. Chcem sa opýtať, kedy treba 1. navštíviť gynekológa. Uvidí niečo v 6. týždni? Moja gynekologička je mesiac na dovolenke, tak neviem, či mám čakať do 10.tt., kým príde alebo mám hľadať iného lekára, ktorý mi urobí sono skôr. Raz som totiž už potratila a bolo to v 6.tt. 🙄

Myslíte, že je to ok, keď nemám vôbec rannú nevoľnosť? Len ma občas pichá v podbrušku.
Vďaka za rady

evinka2
16. júl 2010

Ahojte 🙂 ja som včera zistila, že som v 6tt, o jedno bábo som už prišla, tak mám trošku strach, ale musím to prekonať, a dúfať, že to dobre dopadne 🙂

evinka2
16. júl 2010

@bleee mne včera robili sono, a v 6tt je to len taká malinka bodka 🙂 ale prvé foto je na svete 🙂

martinkaastefanek
16. júl 2010

Ahojte, vitam nove clenky🙂
Dnes mam super den 🙂 posledny den v praci pred dovolenkou a prva navsteva u Dr.Takze vsetko je zatial OK, prve sono je za nami, drobec ma 15 mm, bol viditelny aj zltkovy vak, inak srdicko este nie.Doki ma ubezpecil ze zatial je uplne vsetko v poriadku tak sa strasne vytesujem.Bol ozaj mily, pytal sa ako sa citim a tak gratuloval mi vraj toho tyzdna som uz asi desiata v poradi co sme tehu🙂

martinkaastefanek
16. júl 2010

@bleee uvidi na sone len vacok a potvrdi ti tehotenstvo , ze ho nemas mimomaternicove, inak si ta objedna zasa mozno o 2 tyzdne 🙂