Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
🙂
Ahojte, moje male sa asi nastvalo, ze ho tu ohovaram, ze necitim pohyby a zacalo kopat 🙂 🙂 🙂 ustedrilo mi uz aj zopar fakt riadnych kopancov a dnes rano dokonca take, ze som to videla na pokozke v podbrusku 🙂
Baby, tie ktore pocuvate tlkot srdiecka babatka, ate v rodine lekara, alebo odkial ste zohnali fonendoskop?.......bolo by super to zazit, no ja sa k tomu fonendoskopu nemam zatial ako dostat 🙂
Ahoj, dievčence 🙂 nedá mi nepochváliť sa, že v sobotu som rozšírila rady manželiek, uspešne som absolvovala všetky stresy spojené so svadbou, takže mi neostáva nič iné, len sa tešiť na moje malé dieťatko.. 🙂 Manžel mi celý víkend opakoval, že konečne je to malé legálne 😀 😀 zrejme to aj ono vycítilo, lebo včera večer, keď sme už ležali, začalo kopkať, drahý to tiež cítil, keď položil ruku na bruško, tak sme dostali aj od nášho dieťatka pekný svadobný darček 😉
Ahoj, dievčence 🙂 nedá mi nepochváliť sa, že v sobotu som rozšírila rady manželiek, uspešne som absolvovala všetky stresy spojené so svadbou, takže mi neostáva nič iné, len sa tešiť na moje malé dieťatko.. 🙂 Manžel mi celý víkend opakoval, že konečne je to malé legálne 😀 😀 zrejme to aj ono vycítilo, lebo včera večer, keď sme už ležali, začalo kopkať, drahý to tiež cítil, keď položil ruku na bruško, tak sme dostali aj od nášho dieťatka pekný svadobný darček 😉
Ahojte... 🙂 🙂
nelle - aj ja gratulujem.. prajem hlavne vela lasky a porozumenia.. 🙂 🙂
Jeeej vy uz riadne kopanceky citite.. 😵 😵 na to sa tesim... ja som zatial iba raz citila take jemnunke ako keby "bublinkovanie" .... ale na prave kopanceky zatial netrpezlivo cakam... 😎 😎 dufam, ze kazdym dnom ich zacitim...
Ahojte 🙂 dnes som bola na poradni, a na 90% je to dievčatko 😀 sa vytešujeme aj s polovičkou, lebo obaja sme ho chceli 😀 ale zároveň ma aj nechala doma, lebo mám už druhý týždeň bolesti pozdĺž celej pravej strany, a má podozrenie na slepák ☹ ☹ takže kľudový režim na lôžku a dieta ☹ ale to nevadí....nejak si to odtrpím, hlavne, že malinká je v pohode 😀
@nelle gratulujem k svadbe aj ku kopancekom 😵
@evinka2 podla mna, ked uz nejake podozrenie dr.ma, tak by mali nasledovat vysetrenia, aj ked podla mojich vedomosti zapal slepeho creva by sa uz urcite prejavil ovela burlivejsie...to by bola dost silna bolest zvracanie.... 😒 a kedze to uz mas druhy tyzden, no neviem 😕 ...najlepsie by bolo asi fakt to vysetrenie....hlavne sa drz, vela oddychuj, mozno to bude potrebovat len klud 😉
baby, tak u nas je to uz na 100% isteeee, cakame dievcatkoo 😵 😵 😵 😵 dnes sme boli na 3D a bolo to uzasne, vsetko je v poriadku, nepredpoklada sa ziadna zavazna vyvojova vada aj dve oblicky ma nastastie 🙂 a samozrejme na fotku tvaricky sa neviem vynadivat 😅
caute baby. Martinex: gratulujem . Vidis hovorila som. Casto to takto byva.
Buduci pondelok ideme na 3D utz. Tak som zvedava ci to bude fajn a ci sa mala ukaze v plnej krase alebo bude este skoro.

V prípade záujmu mi pošlite prosím IP, ďakujem 😉