icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sedmokraska
17. okt 2010

V prípade záujmu mi pošlite prosím IP, ďakujem 😉

palloma511
18. okt 2010

🙂

mariannet
18. okt 2010

@prsky dakujem 🙂

mirinka7
18. okt 2010

Ahojte, moje male sa asi nastvalo, ze ho tu ohovaram, ze necitim pohyby a zacalo kopat 🙂 🙂 🙂 ustedrilo mi uz aj zopar fakt riadnych kopancov a dnes rano dokonca take, ze som to videla na pokozke v podbrusku 🙂

mariannet
18. okt 2010

Baby, tie ktore pocuvate tlkot srdiecka babatka, ate v rodine lekara, alebo odkial ste zohnali fonendoskop?.......bolo by super to zazit, no ja sa k tomu fonendoskopu nemam zatial ako dostat 🙂

mariannet
18. okt 2010

@mirinka7 jeeej to musi byt super 🙂....ja sa tiez uz tesim na pohyby a dufam, ze ich budem vediet rozoznat 🙂.......

ella_joy
18. okt 2010

@mirinka7 Supiiis, to musi byt nadherny pocit 😵

mirinka7
18. okt 2010

@ella_joy
@mariannet Mozno mu k tomu dopomohlo aj cestovanie, lebo som za vikend aj 14 hodin precestovala, ale tak dufam, ze mu to nijako neublizilo, lekari mi vraveli, ze mozeme cestovat autom.

ella_joy
18. okt 2010

@mirinka7 mozno sa to babenku naopak pacilo, a teraz protestuje, ze by este chcelo cestovat 🙂

mariannet
18. okt 2010

@mirinka7 @ella_joy tiez sa pridavam k nazoru ze sa mu to pacilo 🙂.....ja tyzdenne 2x cestujem 2-3 hodinky...najskor som sa bala, ze ci to nie je vela, ale ako vidim, je to v pohode 🙂....a autom duplovane 🙂.....a kam si cestovala tak dlho?

mirinka7
18. okt 2010

@mariannet z jedneho konca republiky na druhy a naspat + este nejake male cesty medzitym 😅 To som sa prvykrat takto vybrala od zaciatku tehotenstva.

mariannet
18. okt 2010

@mirinka7 no tak to super, to nie je ani normalne sranda cestovat tak dlho 🙂.....hadam si si to na dlhsi cas odbila 🙂

nelle
18. okt 2010

Ahoj, dievčence 🙂 nedá mi nepochváliť sa, že v sobotu som rozšírila rady manželiek, uspešne som absolvovala všetky stresy spojené so svadbou, takže mi neostáva nič iné, len sa tešiť na moje malé dieťatko.. 🙂 Manžel mi celý víkend opakoval, že konečne je to malé legálne 😀 😀 zrejme to aj ono vycítilo, lebo včera večer, keď sme už ležali, začalo kopkať, drahý to tiež cítil, keď položil ruku na bruško, tak sme dostali aj od nášho dieťatka pekný svadobný darček 😉

nelle
18. okt 2010

Ahoj, dievčence 🙂 nedá mi nepochváliť sa, že v sobotu som rozšírila rady manželiek, uspešne som absolvovala všetky stresy spojené so svadbou, takže mi neostáva nič iné, len sa tešiť na moje malé dieťatko.. 🙂 Manžel mi celý víkend opakoval, že konečne je to malé legálne 😀 😀 zrejme to aj ono vycítilo, lebo včera večer, keď sme už ležali, začalo kopkať, drahý to tiež cítil, keď položil ruku na bruško, tak sme dostali aj od nášho dieťatka pekný svadobný darček 😉

mirinka7
18. okt 2010

@nelle jeeej blahozelam 🙂 A vidim, ze sa detusky zacinaju rozkopkavat 😉

nellie_
18. okt 2010

Ahojte... 🙂 🙂
nelle - aj ja gratulujem.. prajem hlavne vela lasky a porozumenia.. 🙂 🙂

Jeeej vy uz riadne kopanceky citite.. 😵 😵 na to sa tesim... ja som zatial iba raz citila take jemnunke ako keby "bublinkovanie" .... ale na prave kopanceky zatial netrpezlivo cakam... 😎 😎 dufam, ze kazdym dnom ich zacitim...

mariannet
18. okt 2010

@nellie_ k bublinkovaniu sa pridavam 🙂....ale zatial tiez iba raz :( a to som sa asi aj celkom dost sustredila 🙂.....tesim na dalsie a intenzivnejsie 🙂

mariannet
18. okt 2010

@nelle gratulujem k radam manzeliek 🙂 a este viac k babatku 🙂 a jeho svadobnemu darceku 🙂

hasacka
18. okt 2010

@nelle gratulujem k svadbe aj ku kopanček ..a nech ich je stále viac a viac .)))

nelle
18. okt 2010

@nellie_ neboj, ja som tiež netrpezlivo čakala a dočkala som sa..hlavne sa pri tom musím stále smiať, lebo je to také veselé.. 🙂 držím palce, aby si čoskoro začala cítiť pohyby..
@mirinka7 ďakujem pekne
@mariannet a @hasacka vďaka 🙂 tento darček si cením najviac na svete 😉

evinka2
18. okt 2010

Ahojte 🙂 dnes som bola na poradni, a na 90% je to dievčatko 😀 sa vytešujeme aj s polovičkou, lebo obaja sme ho chceli 😀 ale zároveň ma aj nechala doma, lebo mám už druhý týždeň bolesti pozdĺž celej pravej strany, a má podozrenie na slepák ☹ ☹ takže kľudový režim na lôžku a dieta ☹ ale to nevadí....nejak si to odtrpím, hlavne, že malinká je v pohode 😀

bay
18. okt 2010

@evinka2 A to ta neposlala na vysetrenie kvoli slepaku? 😨
@nelle Gratulujem 😉

hasacka
18. okt 2010

@evinka2 s podozrením na slepák ťa nechala doma??? žiadne vyšetrenie ? to je zvláštne

lubka78
18. okt 2010

@nelle gratulujem k svadbe aj ku kopancekom 😵
@evinka2 podla mna, ked uz nejake podozrenie dr.ma, tak by mali nasledovat vysetrenia, aj ked podla mojich vedomosti zapal slepeho creva by sa uz urcite prejavil ovela burlivejsie...to by bola dost silna bolest zvracanie.... 😒 a kedze to uz mas druhy tyzden, no neviem 😕 ...najlepsie by bolo asi fakt to vysetrenie....hlavne sa drz, vela oddychuj, mozno to bude potrebovat len klud 😉

mirinka7
18. okt 2010

@evinka2 poslala som ti IP a neboj sa, slepak je vraj v tehotenstve velmi velmi zriedkavy 😉 To moze byt najskor nieco urologicke.

sirinka
18. okt 2010

@evinka2 hm...ale neboj sa nic, kamosku operovali v druhom trimestri na slepak...keby bolo treba, tak sa da...ale aspon na usg ta mohla poslat.

andiekens
18. okt 2010

baby, tak u nas je to uz na 100% isteeee, cakame dievcatkoo 😵 😵 😵 😵 dnes sme boli na 3D a bolo to uzasne, vsetko je v poriadku, nepredpoklada sa ziadna zavazna vyvojova vada aj dve oblicky ma nastastie 🙂 a samozrejme na fotku tvaricky sa neviem vynadivat 😅

andiekens
18. okt 2010

@mirinka7 @nelle gratulujem vam ku kopancekom !! je to nadherny pocit citit dobceka 🙂

elskrin
18. okt 2010

caute baby. Martinex: gratulujem . Vidis hovorila som. Casto to takto byva.
Buduci pondelok ideme na 3D utz. Tak som zvedava ci to bude fajn a ci sa mala ukaze v plnej krase alebo bude este skoro.

andiekens
18. okt 2010

@mariannet da sa aj zakupit a stoji cca od 15eur, ale da sa pouzit aj ten, co sa kedysi pouzival pri merani tlaku ortutovymi tlakomermi.