Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
mate niektora skusenosti s kojeneckym oblecenim slovenskej znacky Detex a Gaji? potrebovala by som vediet, ake vyrabaju vecicky, co sa tyka velkosti, lebo by som chcela nakupit cez internet. Co som v obchodoch videla tak niektore znacky maju take velke rozdiely, ze kosielka od jednej znacky cislo 56 bola taka ista ako od inej znacky cislo 68.
@andrea142 krásnu izbičku ste urobili. My sa tiež chystáme konečne zariadiť detskú. Zatiaľ máme len tapety (nenalepené) a nábytok bude robiť manžel - stolár, takže neviem, kedy sa ho dočkám. Ako sa hovorí "šuster chodí bosý" (alebo tak nejako???)
Baby, moja sestra ešte stále neporodila. ☹ Už ju aj zo vzdychárne preložili na oddelenie. To bude noc, všetky nechty si ohryziem.
@gotima tak to som rada, ze sa tu nasla nejaka dusa z kosic 🙂 a rodit sa chystas kde ?
ma to tam velmi super, aj ta velka obrazovka, no moj mm bol hotovy 😵 dankovcik robi hlavne morfologiu medzi 19-21tt a hlavne problemove tehotenstva ci uz zo strany matky alebo dietata. ked som dosla, tak sestricka bola dost zmatena, ze preco nas vlastne objednala prave k nemu a nie k doktorke, kedze sme nemali ziadnu indikaciu. ale sli sme tam cez moju dr. takze viacmenej aj preto on. ale bol to normalne zazitok 😵
3D poistovna nepreplaca vobec. cize cenu si urcuje lekar, ci nemocnica. a samozrejme zavisi to od vykonu, co tym 3D sledujes. to moje 3D morfo bolo teda dost podrobne od hlavy po paty, takze sme tam stravili cca 30min a plus sme dostali prenatal box.
ja viem že to vypadá na babu som rada ale tak trochu aj sklamaná že nie je chalan a tretie už nehorzí
lebo som dúfala že bude chlapec aj ked muž mi hovorí že on vie že to bude dievčatko, každý dúfa že bude mať párik a aj ja som chcela, žial chcieť je jedno a mať druhé 😔
ach jo baby ja chcem chlapca 🤐
@andiekens A z ktorej casti Kosic si?Nakoniec mozno nebudem musiet kocikovat sama... 😉 Mm bol tiez hotovy z obrazovky....Ani nemrkol 🙂 . Mne tiez robila podrobne vysetrene....organy a tak a vsetko mi krasne vysvetlovala a ukazovala 🙂 A tiez som dostala prenatal box...Ale ja si myslim ze je to podla poistovne preto lebo mna sa hned na poistovnu pytala a kamoska co bola tyzden predomnou platila 30 eur a ja 20. A mame ine poistovne. My inak tiez tuzime po dievcatku tak snad vyjde... 🙂 Myslis ze v 18/6 tt to uz bude vydno....v taky termin mam najblizsiu poradnu. 😀
@mariannet dakujem Ti za radu.
@lienka6246 vitaj medzi nami.
Neviete nahodou niektora, ci sa mozem pit urologicky caj?????????
ja som tiež 2-3dni necítila pohyby - už som začala mať strach, ale včera sa rozkopkalo a teraz ho cítim už aj cez deň. A tiež sa posunulo. Pred tými 3 dňami som cítila pohybu vpravo a teraz už aj v strede a trochu vľavo.
A kočky - ja som si držala svoju predtehot. váhu, brucho v podstate žiadne a teraz aj som sa rozjedla 1,5 kg hore, ale ako mi vyskočilo brucho. Normálne sa neviem na seba vynadívať - a až teraz si uvedomujem, že som naozaj tehotná.Možno je to tým, že mimčo sa posunulo ...
@mirip dost podobne sa citim ja, aj ked ja pohlavie nechcem vediet tak ci tak dopredu, ale ked som sa nad tym zamyslala, tak len koli tomu, ze muz na zaciatku povedal, ze chce mat parik ako maju svagrovci, sak klasika, kazdy chlap chce syna.. ja si od zaciatku myslim, ze to bude baba, zatial to vychadza, aj ked tehu je ine ako prve a kopec "babskych indicii" tomu moc nenasvedcuje.. tak som z toho dost zmagorena.. a nehovorim, ze sa nevieme zhodnut na dievcenskom mene ☹
@zuzkapu : ďakujem 🙂 ...aj my máme v rodine takého stolára 😀 ...dokonca dvoch strýka a bratranca 😀 ..... do našej izby si dávame urobiť stavanú skriňu tak som zvedavá kedy to urobia 😀 ...........
@mirip : takisto aj v našom prípade ...Lili ledva roztiahla nohy keď som bola na utz. som zvedavá teraz pri druhom 😀
@fugu77 : ja som prvé tehu pila........
@bezaz my takisto, kopance v 18t pri malej v 20 a pri malej bolo od začiatku všetko iné dokonca ani sladké som nejedla vobec a teraz možem a navyše sa hovorí že pri babách býva zvačše riziko downa pri AFP testoch a pri malej bolo a teraz je to vporiadku............a pri malej mi nebolo vobec zle a teraz strašne
@euphoria moj manzel mal tak strasny spermiogram, ze sme vsetci boli milo prekvapeni ze sa aspon jedno vajicko oplodnilo. ja som vzdy tuzila po dvojkach, no uvidime, mozno dalsi raz 😎
@fugu77 ja som mala problemy s mocakom hned niekedy na zaciatku a kazala mi aj zenska pit urologicky, ale kratko vyluhovat len par minut a vypit max. 1 salku denne. a to iste mi radili aj v lekarni, ze robit ho velmi "slaby"
Baby , koľko ste pribrali doteraz ? Ja som sa včera postavila na váhu a bolo mi do plaču. Som v polke tehu a pribrala som desať kíl .((((((((((((((((((((((((((((((((((((( a to sa nenapchávam, akurát raňajkujem a zjem väčšiu porciu na večeru.
@elesarka ja mam poradnu zajtra, keby mi povedal, ze sa tam objavili dvojicky (sesternica mi povedala, ze tak vyzeram, ako keby som cakala dve), aj by som sa potesila, aspon by mi to odovodnilo ten prirastok na vahe .))) ale inak by som moc chcela dievcatko a priatel zas chlapca .. ake ako vravis, hlavne, nech je OK

Ahojte, tak my sme po poradni, aj pohlavie sme šli pozrieť nohy prekrýžené ruka za hlavou a sa škrabalo a Dr po dlhom pozeraní na monitor povedal že už tuší čo to je a ked som sa spýtala čo tak že to mi povie nabudúce............takže už si na milion percent myslím že to bude dievčatko a ani nám sa párik nepodaril, lebo keby bol chlapec tak aj ked by mal nohy tak ako mal tak by bolo čosi vidieť a to len pri dievčatách to tak je že to treba mať roztiahnuté nohy aby naozaj bolo vidno že dievčatko chlapcovi to trčí hned...............